Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koga bi najraje

koga bi najraje

brcnili v rit,kdo vam gre najbolj na jetra???Tukaj gor ali pa od domačih….in zakaj??

najraje bi brcnila sebe da ne bi tolk gor visela.
Kar se pa drugih tiče pa grem lepo mimo.

Te dni mojega dragega izvenzakonskega partnerja. Te dni sem res vesela, da je izvenzakonski.

Zakaj? Ker vedno vse dela pet ČEZ dvanajsto. Oziroma pol to namesto njega moram delat jaz, ker on nima časa. Ma, sem jezna ko sto mater.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

kaj te vem……….trenutno mi ne gre noben tak hudo na živce. :)))))))))

celoten parlament, s predsednikom na čelu. bručan pa prvi v vrsti.

Po moje bi ti morala najprej zase povedat, kar sevaš negativno:)
Kdo ti je stopil na rep, da greš tako temo odpret.

Danes je en prekrasen dan, na sredini tedna smo…to pomeni še čiiisto malo pa bo vikend. Če 2 uri grem v vrtec po mojega zdravega, lepega sinčka, ki se me bo razveselil, kot da me mesec dni ni videl. Hladilnik je poln, tank tudi, počitnice imam že rezervirane. Ja pa še možek pride danes prej domov. What a day!

Kdo mi gre na živce? NOBEDEN, ENO LEPO ŽIVLJENJE ŽIVIM in v druge se ne vtikam.

ja pa ja-to ti misliš

Aja, pa tele delavce, ki danes že tretji dan gori štemajo in na veliko razbijajo tudi.

Ma, se vidi da se bližam PMS-u, pa sem bolj napadalna. Sorry, punce, te dni bom najbrž še kako napadalno bleknila.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Mojo svakinjo in mojega brata.

Kaj jaz mislim?

SEBE=)
zakaj? ker sem tak clovk da krivdo iscem v sebi,tudi ce je ocitno cepec drug=)
sicer pa jaz nic kriva za tako misljenje=)

tebe bom pa jest,ker se mors tega odvadit… v bistvu mors nehat iskat krivdo…nikjer…ker vse se pac zgodi z dolocenim namenom, pa se nakljucij ni:)

jst ne bi pa nikogar…ker tko k gre kdo mejbi men mal na zivcke,grem tud jst komu,zato sem cist neopredeljena 🙂

Kdo pa si ti da me boš takole zasliševala??Se imaš za kaj več mogoče ali imaš samo probleme sama s sabo!??

moževo sestro……. z užitkom:)))

A bi si morala zelet koga brcnit v rit? Nimam te potrebe.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Za začetek sebe, ker nekih določenih (osebnih) stvari ne izpeljem do konca, potem pa sledijo tašča (ker me vsaki prekleti dan gnjavi), pa moj dragi…. no, pa še kakšno sodelavko bi bilo potrebno šopnit v guzico…. drugače sem pa kar OK….:-)

Brata, ker je tak lenuh in zaradi njegove lenobe moramo delati mi toliko več.

prodekana na našem faksu 🙂 ampak če bi skozi ves študij za vsako zavlačevanje dobil brco, bi nosil rit namesto treuha!

lp, ewy

New Report

Close