Koga bi volili za predsednika RS, če bi bile volitve jutri?
TinaT,
gospoda TÜRKA si opisala, da te kar spreleti. Le kako moreš??? Kaj pa “veje” iz tebe????
Ga osebno poznaš?? === Zapisala si: === “Bledega obraza – tako kot vedno” itd.===
No, pojavil se je še en predsedniški kandidat, Pavel Premrl.
Kako boš pa tega opisala???
Na tem linku spodaj je tudi slika. Al bo šlo??? >Pa pohiti, slika bo izginila v arhiv.
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/261723/
Imaš samo en glas, kot tudi jaz in vsi.
Volilci bodo odločili, mogoče, ti bo “očrnitev” uspela??? :-)))))
To sem napisala zato, ker se imaš za strpno. Strpni ljudje, ne pišejo o drugih tako, kot si ti![/quote]
Pa kaj bi ti spet rada! Kdo pa sem jaz, ti in vsi ostali tu gori, da bi lahko koga očrnili s tem? Sem mar rekla, da je nesposoben, slab politik ali kaj podobnega? Pa kaj vendar blebetaš!!! Sem mar morda napisala, da je grd, smotan, velik, majhen, debel, star ipd.? To bi bile žalitev (nestrpnost!), saj je presoja o tem kdo je lep in kdo ne, popolnoma subjektivna zadeva in pri izvolitvi predsednika ne bi smela igrati nobene vloge. Govora je bilo o povsem drugih stvareh.
Če ti pa povem še drugače. So ljudje, ki izžarevajo neko karizmo, vzpodbudne občutke, ob katerih vidiš prihodnost svetlejšo. Oz. potegne te, da bi še vsak sam delal za skupni boljši jutri. JAZ tega ob poslušanju in gledanju g. Turka ne občutim. Žal!! Ti, ki imaš menda življenski vek precej daljši od večine nas tu gori, boš verjetno vedela, kako so včasih rekli starejši in modrejši: vsake oči imajo svojega malarja! In to še kako drži tudi danes!!
Sicer pa bomo volili (tudi jaz!) predsednika vseh državljanov! Ne pa kakega predsednika napr. lovskega ali balinarskega društva!!
In čemu tako tvoje zgražanje, če meni deluje bolno? Pač, za moj pogled ne deluje ravno, da bi pokal od zdravja. Pa to še ne pomeni, da je kot človek slab, da ni sposoben za ta položaj ali da ga kako drugače omalovažujem. Dejstvo je, da naj bi bil bodoči predsednik zdrav – v tujini morajo menda kandidati predložiti zdravstveno potrdilo. Predsedovanje zahteva popolnoma celega – zdravega – človeka, mar ne?
Novi kandidat? Vsaka mu čast, da se je spustil v ta boj. Nikoli se ne ve, kaj bo iz tega nastalo, na kaj bo opozoril itd. Sicer pa je bil tudi sedanji SLO predsednik izvoljen za predsednika SFRJ kot popolna neznanka. Hja, morda boš pa ravno g. Premrlu lahko rekla, naš g. predsednik.
“Brez ciganke se nič ne ve!” je rekla moja stara mama.
Takole pa zgleda: MALO ZA ŠALO, :-)))),
predsedniška kandidatka “TinaT”, če bi slučajno kandidirala:-)) in bi ji pripisali TininoT oceno, ki jo je pripisala godpodu Türku.
=========================================================
TinoT sigurno ne.
Deluje nekako brezkrvno, brezčutno, govor je brezbarven – podobno kot bolni sedanji predsednik. Na nekem shodu pred nekaj dnevi (mislim, da so bili borci + Kučan) so bili vsi v teh vročih dneh (37°C) s kratkimi rokavi, TinaT pa v bluzi z dolgimi rokavi zapeta do vratu popolnoma bledega obraza – tako kot vedno. Hm, hm, deluje mi nekako bolano, kot JD.
Če rečem na kratko: iz nje ne veje niti trohica pozitivne energije, praktično nobene energije. Nič vzpodbudnega za prihodnost ne vidim na njej.
Sicer pa, tako jo vidim jaz.
==========================================================
TinaT
No, kako zgleda tvoja ocena, na tebi??? Se bi sprijaznila???
Tudi dr. JD, nisi prizanesla.
Čudno, da se nisi znesla še nad Peterleta, tako kot se je dr. Velikonja.
Ali iz tebe “veje” samo zdravilna energija??
Palica ima dva konca in vsakdo za svoja dejanja plača ceno, prej ali slej. Tudi to je znan pregovor. Vse se plača že na tem svetu. Ne misli, da si ti izjema.
Ja, gospod Premrl dobro razmišlja.
Ni mu vseeno, ker se prodaja slovensko premoženje. Še kako mu dam prav, nimam nič proti njemu, niti proti drugim, nisem nič pisala, o nobenem kandidatu. Šli so v kandidaturo za predsednika, kdo bo izvoljen bomo pa videli po končanih volitvah. Kdor bo izvoljen bo predsenik Slovenije. Vsem gotovo ne bo všeč, tako kot je bilo tudi sedaj.
Prva vlada DEMOS-a, je sprejela škodljive zakone za Slovenijo. Niso bili složni med seboj, DEMOS je razpadel, zakoni so ostali.
TinaT, ali vse tisto kar si napisala v DRUGEM odgovoru in mi pripisala vse kar je tisti trenutek bruhnilo iz tebe, je pa vse naj naJ???
Veliko zlobe je v tvojem podstrešju.:-))))
Prostora imaš dovolj, kar “vejaj”!
Pozdravljena tudi ti Prababi!
Prvo kot prvo, kandidirala ne bi nikoli, ker se ne počutim sposobna za tako pozicijo. To prepuščam tistim, ki mislijo ravno obratno.
Ker se pa tiče ostalega pisanja: tisti, ki se spusti v to, mora že vnaprej vedeti, da bo na ljudi različno deloval. Še sedaj ne razumem, kaj sem tako hudega rekla – nisem ga obrekovala. Tudi o JD nisem ugotovila nič novega. Ampak, saj je vseeno kaj bi napisala, ti bi skočila, ker si kar alergična na moj nick. Kot pa zdaj vidim, bi bilo čisto OK, po tvoje, če bi kaj podobnega napisala napr. za Peterleta (si morda ugotovila, da navijam zanj?), ki ga imaš očitno drugače zapisanega kot gospoda Turka. Dvojna merila. Sicer pa sem na izzivanje reagirala tako kot sem. Hvališ samo tiste, ki ti pritrjujejo, ostali pa dobimo to, kar sem sedaj dobila od tebe tudi jaz.
No, očitno bi najprej morala tebe vprašati, kako moram misliti, šele nato bi smela izreči svoje-tvoje mnenje. To me pa spominja na …
Predlagam ti, da vse kar se pojavi pod mojim nickom, ignoriraš, jaz bom pa tvoje. Očitno nisva na podobni, še manj na isti valovni dolžini. S tem boš imela več časa za osebne psihološke analize drugih članov tega foruma.
O zlobi, ki mi jo pripisuješ, bi se pa na način, kakršnega uporabljaš, pozabavala z mislijo, da je morda le-ta prisotna na tvojem podstrešju, glede na to, da lahko tako vehementno sodiš o drugih, ki jih v bistvu niti ne poznaš. Sicer pa, če zaradi tega lažje in lepše spiš, kar tako nadaljuj! Kljub vsemu ti privoščim miren spanec in vse samo dobro.
Pozdravljena tudi Ti, TinaT!
Saj ravno zato, ker se ne čutiš sposobna kanditirati, je zelo nesramno, kar si pripisala godpodu Türku. Če pa pomislim, kam spadaš, je pa sploh grdo, “grešno”. Nisem zasledila, da navijaš za gospoda Peterleta. No, če že navijaš zanj, kaj bi dejala, da bi kdo pripisal to Peterletu, kar si ti Türku.
Ali zato, ker si tukaj na forumu anonimem, pa lahko pripišeš kandidatom, ko so šli v kampanjo za predsednika, vsemogoče in nemogoče bedarije???
Le zakaj si se repenčila, ko bodo volitne, glasuj zanj in ni treba blatiti druge. Ni potrebno, da mene sprašuješ, kaj boš pisala.:-)))))
Pišeš, nisem obrekovala, če je tebi to normalno, kar si napisala, meni NI!
Nihče si ni privoščil takeka obrekovanja kot tI! Prav zato sem se oglasila, znaš biti “strupena”.
Če boš šla na Brezje, pa pojdi za pokoro 3 x okrog oltarja, 1 x je zate premalo.:-)). Jaz bom gledala prenos maše s Ptujske Gore.
O kandidaturi gospoda Peterleta, nisem nič pisala, ali je zmožen ali ni.
Ko pa je dr. Velikonja, pisal o Peterletovi bolezni in o dr. Drnovšku, sem se pa tudi oglasila, ko jima je napovedoval konec. K sreči dobro premagujeta bolezen. Pravkar pa sem slišala v poročilih, na POP TV, da od gospoda Peterleta niso vzeli kri, kot darovalca, zaradi bolezni, ki jo je prebolel. Ni kaj, je še prezgodaj, pa drugič.
Ne ne, za enkrat tvojega nikca še ne bom ignorirala.:-))) Bom še brala, kaj boš pisala, ker imam nastavljeno “vse na eni strani”, mi je bolj prikladno.:-))) Ja včasih, pa tudi “posamično” .
Tudi jaz ti privoščim miren spanec.:-))))
Pa tudi vse lepo v sredo, za VELIKI ŠMAREN
Jazzzz napisal:
Samo ne glasujte za Pterleta!!!!!!!!!!!
To je stari maček poznan ohoho!!!
Kaj je, do sedaj storil kaj dobrega Peterle???
Jaz bom oddala moj glas Jelinčiču, ali Turku ali Gaspariju. Ta tri kandidata so zame kullllllllll, ostalo je vse za smeti!!!!!!
Kaj so do sedaj storili ostali, ki jih omenjaš? Pri najboljši volji se ne morem spomnit. Peterle je bil pa eden glavnih akterjev slovenske osamosvojitve.
Ja ni važno samo, da bo “vaš”, pa čeprav sfura vse. Po tako razvrednoteni vlogi predsednika, kot je zdaj, bo imel vsak probleme to funkcijo zopet spraviti na nivo, kakršnega si predsedovanje moderni demokratični državi zasluži. (Za banane republike to res nima velikega pomena, kdor pa to trdi se vidi, da je navaden barbar, nevreden, da živi v tako lepi domovini, kot je naša). Nobenemu kandidatu ne bo lahko, seveda, če mu je kaj do države, če pa ne, bi moral pa tako kazensko odgovarjati, kajti to kar počne zdaj JD je izdajstvo lastne države in lastnega naroda.