Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Koga bi volili za predsednika RS, če bi bile volitve jutri?

Koga bi volili za predsednika RS, če bi bile volitve jutri?

Zaradi dveh levih rok. Kljub številnim doktoratom kaj pametnega še ni padlo od njega.

En čevelj je padel od njega, skupaj z nogavico, vprašanje če si je prej umil noge?!!
Karate ali kaj je bilo tisto, to zna tudi moja hči pokazati, pa je stara samo štiri leta.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Pri meni ni dvoma 🙂 : jelinčiča

L.p.

V prvem krogu Jelinčič, za drugi krog pa še ne vem.

Sem hotela TÜrka, pa sem si premislila, ker sem prebrala intervju v Mladini. Na povsem konkretna vprašanja ni upal dat niti enega konkretnega odgovora. Pa menda ima tudi on kakšno stališče! Zdaj pa še ne vem, koga bom volila.

Jaz ga imam pa raje v parlamentu, je več haska! 😉

To je pa tudi meni padlo v oči – na določene stvari nima odgovora ali pa noče odgovoriti. Malo čudno za predsedniškega kandidata, ki nima svojega stališča do konkretnih zadev. Kako bo pa potem reševal trenutne zadeve, ki se bodo pojavljale sproti – tudi tako mlačno? Hm, tudi mene je tole zbegalo.

Dela na enak način kot njegov šef, Pahor. Mnogo besed, ki nič ne povedo, važna je le slika.

To je pa tudi meni padlo v oči – na določene stvari nima odgovora ali pa noče odgovoriti. Malo čudno za predsedniškega kandidata, ki nima svojega stališča do konkretnih zadev. Kako bo pa potem reševal trenutne zadeve, ki se bodo pojavljale sproti – tudi tako mlačno? Hm, tudi mene je tole zbegalo.[/quote]

Saj je logično. Kaj pa mislite, da se človek nauči v vseh teh letih diplomatskega mešetarjenja tam v OZN? Vsaj izmuzljivosti, če ne česa drugega. Tega pa spodoben predsednik ne potrebuje v taki meri, kot jo kaže gospod Türk.

Se pridružujem Bossu.

Pahor je zame velik blefer in godi mu hvala. Če pa SD ne bi imela Pahorja, pa je tudi ne bi več bilo na sceni. Zanimivo bo še.

Zanimivo bo gledat Pahorja kako se bo staral; da se bo obdržal na sceni se lepotnim operacijam ne bo mogel izogniti. Leporečništvo je premalo, njega zaenkrat lepota ven reže:-(((

“…. njega zaenkrat lepota ven reže:”

Meni osebno se Pahor ne zdi lep. Daleč od tega. Sicer pa, vsak gleda s svojimi očmi.

Ga pa po mojem mnenju, vse kaj drugega “ven reže”!!!

http://www.dnevnik.si/kolumne_komentarji/komentarji/264691/

Saj se meni tudi ne zdi lep. Večini pa. Tako kot pred leti Kučan. Saj veš tisto – “modre oči”:-))
O drugih preferencah pa raje ne bi..

Ni Turk in ne Tűrk in ne Tuerk. Je Türk. Njega zagotovo ne bom volil, ker je zaviral osamosvojitev Slovenije.

Edina resna kandidata sta še Gaspari in Peterle.

Volila Jelinčiča:)))))))

tut jst jelinčiča

Zmageca.

Jaz tudi Jelincica.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Jelinčič

Ta pravo Monico

New Report

Close