Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Koga bo povabil v vlado JJ

Koga bo povabil v vlado JJ

ninej, tudi ti nehaj o RKC, tudi to smo že stokrat premleli.
Seveda lahko kritiziraš kot tudi pohvališ, pa s pohvalami ne skopari.

Jaz bi RKC-ju vse zaplenil nazaj in razdelil med revne ljudi…Sicer če bi cerkev delovala po svojih naukih in sama spoštovala vero, bi to sama storila…(c:

In JJ ni nikogar povabil v vlado, je ampak na način, sodeulj, poslušaj in potrdi samo tisto kar jaz rečem, če se nestrinjaš je to tvoja stvar in pohodil mnenje drugih….A veš tudi mi spremljamo Janšo pa se mi ne da brskati zdej po netu, da ti dokažem kakšne je imel izjave ipd…Verjem kaj češ, Janša je oškodoval naš proračun že večkrat, od prodaj za katere bi lahko iztržil več do, slabo osnovanih zahtevkov za pridobitev evropskih sredstev itd…Prejšne leto smo vplačali v EU več kot smo dobili, bili smo pa upravičeni do še enkrat več ampak vlada je zabluzila…Pa človek mal si preber, poišči po netu pa pol komentirajjj

Ti tudi, pobrskaj še kje drugje in ne samo na političnem čveku.

Ne rabim brskat ampak sem poslušal izjave Janeza Janše in mi je čist dost…Tis res mal mem…

A zej boš rekel da tudi tega ni Janša rekel, da je v Sloveniji super, kaj se pritožujejo da nimajo kruha, če pa iz vsakega kontenjera vn štrli…Po tvojem tud tega ni rekel?

Kaj misliš da si je mislila na te besede delavka mure, ki zasluži 300 eurov, je mati samohranilka in ima dva šoloobvezna otroka…Ma ne me j… ABSURD JE TO DA TI TO REČE TVOJ PREDSEDNIK VLADE…Pa še Castro lepš ravna s svojimi državljani!

Uslužbenec vlade ti reče da se penzionerji nimajo česa bati, saj jih itk matilda čaka in se lahko bojijo samo matilde…Pa človek te ljudi plačujemo mi! In mi ni mar za te izjave in nikoli ne bom več volil takega politika!

Spij še en per za pomiritev, pa pejt spat.

Pomojem si ti bol potrebn spanca in pira po takih zavajujočih bedarijah, ki si jih napisal…Polovica Slovenije živi danes slabše kot štiri leta nazajin to je edino dejstvo , ki šteje…Janša pa vse kar zna, zna kriviti prejne vlade, neke čudne vplive zunanjih šokov pa kaj jaz vem še…Da bi pa kaj naredil da bi se položaj izbolšal pa ne…Pa ne mi spet vinjete vržt na nos, pa 2 evra višji otroški dodatek, 5 evrov višjo plačo…Ker to je sramota!

sem že povedala, kar je dobrega sem tudi že pohvalila, je pa tega izredno malo, ja seveda JJ je svetnik, poštenjakar do amena, mah saj nimam besed, vem da je bilo veliko njegovih prejšnjih prijateljev izdanih ravno iz njegove strani, ko te ne potrebuje več se te enostavno znebi, tako ali drugače, sploh če se ne strinjaš z njegovo politiko.

veš kaj koalicija SDS in SD je mogoča, koalicija SD in SDS nikakor, ker bo Pahor zbral druge bolj napredne stranke.

pa ti veš, da evropska sredstva čakajo, da jih poberejo, pa jih ne znajo, a kaj boš rekel na to.

dragi moj, eno je govoriti drugo početi!!!

ob tem zadnjem stavku, sem se pa rahlo nasmejala,nimam besed, seveda je pravi svetnik.Ja, mandat mu res lahko skušaš dat, moj glas gotovo ne dobi več, se ne gre samo zame, ampk za Slovenijo in naše otroke.

ko bom imela kaj hvalit, bom rade volje hvalila, brez skrbi.:)

Spet se motiš. Gre za isto stvar, katero ti meriš po dveh vatlih.

V nadaljevanje pa priporočam branje Zakona o zaposlovanju in zavarovanju za primer brezposelnosti – da ne boš še bolj stretljal mimo.

Aja, pa tole me zanima – ali si šel na občino in povprašal o pogojih obveznega zdr. zavarovanja.

Povej svojim nadrejenim iz stranke, naj v prihodnje pošljejo delat predvolilno kampanijo nekoga, ki vsaj malo obvlada stvar. Kajti tokrat si pač naletel na mino :).

hehe eva draga, če si ti član kakšne stranke, tvoj problem, naj ti pa povem da nism član niti SD, lds-a, zaresa, snsa…in ja volil sem Janšo štiri leta nazaj in ne bom ga nikoli več(c:
Jaz sem ne rabim pozanimat, jaz za razliko od tebe vem…Tebe pa če zanima se pa pozanimaj…(:

Ne Jernej, ne veš!
Ker če bi vedel, ne bi pisal takih nebuloz.

Sicer pa, kar poglej malo nazaj – ko sem ti dokazala da se krepko motiš, si me začel žaliti. Na tvojo veliko žalost in na srečo mnogih drugih je brezposelnost bistveno padla oziroma se je zaposlenost bistveno povečala.

Sedaj je vprašanje samo še to, kaj te motivira k sprevračanju tege dokazanega dejstva. Članstvo v konkurenčni stranki ali preprosto zloba in nevošljivost?

Sam izberi. Na občini pa gotovo nisi bil, kajti če bi bil, bi ti povedali to, kar ti trobim že dva dni. Kar pa kaže na to, da si navadni lažnjivi kljukec.

ej na popk se vrž, zame Janša slabo dela in tudi za miljon drugih, ki mislijo in vejo kot jaz…To se bo pokazalo na volitvah čez pol leta in basta…Bo pač izgubil!Če pa kdo laže , je pa to tvoj Janša…In vidim da se poslužujež žaljivk, tako kot on…Seveda kaj si pa pričakoval od člana Sdsa…In če kdo piše buloze si to ti, ker sploh ne komentiraš teme, ne pišeš o problematiki ampak se osredotočiš na enega človeka in ga žališ dokler ta ne odneha…Si pač ena primitivka, ki misli da samo ona vse ve in vsi ostali smo bedaki, spet tako zelo Janševsko…Pa ne tež mi več…Pa brezposelnost zame ni padla po zaslugi Janše ampak po zaradi slabih razmer v Sloveniji(plača, dragi vtrci, šole, visoke dajatve, hrana itd…) Torej se je brezposelnost posledično zmanšala tudi zato, ker se vsak dan nekdo odseli za vedno iz slovenije…Zato je manj brezposelnih in vedno več uvažamo tuje delovne sile, ker naši delovni ljudje nočemo delati za neko mizerno plačo!

Jernej, ampak kolikor sem videl, ti je Eva samo iz prakse povedala, kako je z dejansko brezposelnostjo. Da je padla in da je črtala prejšnja in ne ta vlada. Mar ni bil to tvoj prvotni očitek!?

Kakorkoli, kdorkoli je že to zaslužen, se mi zdi da stvar stoji.
Seveda pa je mizerija, kako nizke plače imajo nekateri. Ampak, šlepanje na socialki pa spet ni rešitev, ker bo šla inflacija spet sky high. In kdo bo to spet plačeval? In kdo bo za to kriv?

delavec, ki prejema minimalca prav gotovo ne, če jim ne morajo izplačat višjih plač naj zapro tovarne, delavce na zavod in socialo, se bodo imeli lepše in bolje bodo živeli.

Strinjam se, da delavec prav gotovo ni kriv. Krivi so lastniki in uprava, ki si izplačuje astronomske plače in nagrade, o vodenju pa praviloma nimajo pojma.
Dvomim, da se bodo na zavodu in socialni imeli lepše. Morda, a samo dokler se sistem ne zlomi.

zakaj bi se morali žrtvovati le nekateri? Zato imamo vlado.

TAKO JE!

New Report

Close