Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kok bodo šle penzije gor zdej k je nova vlada

Kok bodo šle penzije gor zdej k je nova vlada

a kdo kaj ve

V pol ure se ninej ni uspela oglasit na tvojo temo. To je pa njen rekord…

ej a si ti dobra koka kok maš lt

Glih prov.

Kolkr kol bojo šle gor, jih boš financiral ti in mi vsi s svojo plačo.

ali z davki to je bolj verjetno

Je pa zato , teb ratal , in to prej kot v pol ure .

Ne vem točno , ampak kolikor sem razumel , bodo šle gor samo zajamčene za polno delovno dobo .
Seveda nihče ne ve , kdaj in od kod vzeti denar , se še usklajujejo , sumim , da bo tale usklajevanje trajal kar do naslednjih volitev .

ah kje kakšen zakon pa bo to to bo stokrat protiustavno večina folka k ima majhne pokojnine nimajo polne delovbne dobe

.
Seveda nihče ne ve , kdaj in od kod vzeti denar , se še usklajujejo , da bo .[/quote]

Aha, s tem vprašanjem se je spopadala tudi prejšna vlada. Kje vzeti denar.
V primeru, da je moja denarnica prazna jo napolnim le v primeru, da si denar ali izposodim ali pa ga ukradem. Tretje možnosti ni.

Seveda je tretja možnost.
Med normalnimi ljudmi je celo najbolj običajna.

Kaj pa če bi mal pljunila v roke pa ga zaslužila?

sam še osli delajo v tej državi

Saj ga služim, vendar je moja denarnica prazna.Žal!

Upam, da si razumela, da sem podala samo primer dveh skrajnosti, s katerimi
se sooča vsaka vlada. Če denarja ni, ga pač ni. Janša ali Pahor oz. morebitni Kučan, še manj Janković … s svojimi sredstvi ne morejo polniti državne blagajne. Zaslužijo? Kako torej do denarja za, na primer, zvišanje pokojnin, mesečnih dohodkov ……? Razsvetli me, prosim.

kje dobiti denar, naj mislijo tisti, ki so za to plačani in to ne slabo.

torej denarja je dovolj za vse(to je moje mnenje), le pravilno ga je potrebno porazdeliti!:), če si bodo upali je pa druga pesem. Pa ne gre le za najnižje penzije gre tudi za najnižje plače, penzije nikakor ne smejo presegati plač!

predlagaš pravično porazdelitev denarja ?

(nasmeh)

ti se kar smej to ni za smejat ker je beda od

predlagaš pravično porazdelitev denarja ?

(nasmeh)[/quote]

pravična nikoli ne bo, lahko pa je pravičnejša!:)))

zdej pa dovolj jaz sem ti že parkrat reklel da povej koliko let imaš pa še kaj o sebi ker me firbec matra

a mene sprašuješ???:)

ja tebe ja

pa ja ne pričakuješ, da ti bom tule pisala, če te res tolk firbec matra mi piši na zasebna sporočila, pa ti morda še kaj zaupam!:))))

ja na keteri email pa

odspodaj pod okenčkom ti piše, odgovori preko zasebnega sporočila, pritisni in piši!:)

posalano

“Iz nepreverjenih in povsem nezanesljivih virov se je izvedelo, da bosta moderatorja na PČ ninej in Svetilnik01”.

jebe lud zbunjenog press

New Report

Close