kok je bajuku greben zrasel
Kadar se ga. Petrovčičeva loteva tem s področja financ s finančniki, torej kadar ne gre za lapanje v tri krasne in kovanje teorij zarot, morajo imeti ti vsi po vrsti jeklene živce, da na njeno nestrokovnost in nepoznavanje ne znorijo takoj. Laična javnost dojema to približno tako kot to dojema Svetilnik.
Ugasli svetilnik spet te nosi. Si pač samo jezen, ker je katolik uspešen in v svetu priznan. Ti in vsa leva opozicija mu ne sežeta do kolen. Pa še potomec domobrancev je. Vidiš, da so bili domobranci bolj pametni kot komunistični revolucionarji. Veš to ni nič čudnega, ker smo katoliki takšni kakršni bi ti želel, da bi materialisti bili: uspešni in bogati. Tega bo še več. Še več bo bajukov in petrletov, ker bomo živeli v svobodnejšem okolju, kot smo včasih.
error ti si res en velik serror:)laična javniost si ti, saj še nikoli nisi vvstopil ne v parlament ne na tv nisi imel nikoli kontaktov ne s politiki ne predsednikom ne z nikomur. pa še dr. nisi kot jaz. ti si zame torej=0 mare tukaj je internet ne ure slovnice nimamo vsi cajta pa volje en stavek dve uri pisat pa popravljat za sabo sicer pa se jaz osebno vedno držim reka: za zrukane bedake je predobra vsaka napaka kaj šele pravilno oblikovan stavek .
mare, ni važna slovnica, važno je kaj imaš v glavi to sta pa dve različici. Hahahaha. Saj ti je pa vse napisal. Svetilnik01.
To Svetilnik01
p.s. Bajuk ni imel pojma kaj se dogaja v Sloveniji, sedaj, ko je pa prišel iz Argentine, ves pameten in z velikim grebenom na glavi.
lp, mare napisal:
> Antipatičen napisal:
>
> > Meni pa Bajug gre zeloooooooooooo na jetra. Tako mi je
> > antipatočem, da ga videti ne more. Kje je Bajug bil, ko je
> bila
> > vojna v Sloveniji???????????
> > Vsekakor se strinjam z Svetilnikom.
> > lp,
>
>
> Kje si bil ti, ko je bil na urniku pouk slovenskega jezika?
Ja, a se kdo spomni Bajukovih političnih začetkov v Sloveniji. Kako je ga. Bajukova na vsaki “pasji procesiji” stala en kaorak za njim in se prav debilno smehljala. Na začetku se mi je zdelo malo hecno, potem mi je pa začelo it ornk na živce, potem se mi je zdelo že zelo poniževalno do celotnega ženskega občestva (kot da je žena zreducirana samo na nek privesek “uspešnega” moža). No, potem jima je pa zgleda le nekdo uspel razložiti, da tak način pri nas ni ravno v navadi, pa da imamo ženske samostojne poklice in ni treba da smo npr. “ga. doktorjeva”. Ampak ne morem pomagat, meni je od takrat dalje eden najbolj zoprnih politikov v SLO. Aja, pa še to- da pride tamle iz neke Argentine, pojma nima o življenju v Sloveniji, niti slovensko dobro ne zna (no, zdaj se je že bolje naučil) in nam začne “solit pamet”- ne vem no, meni to ni niti najmanj všeč. Aja, pa da zdaj zagovarja še pravico izseljencev, da bi imali volilno pravico – a en takle, v Argentini rojen (še celo druga generacija v Argentini rojenih), ki Slovenije razen na videoposnetku še videl ni, da bo odločal o meni in mojem življenju tukaj pri nas? Ni šans, tako da Bajuka kar lepo nazaj v Argentino, kar se mene tiče.
Bajukova vam gre na živc ker je premalo opazna, Ruplova pa zato ker je preveč opazna….pa kaj bi ve rade….men se zdi, da ste jim fouš….samo čakam kdaj boste udarle po JJ-evi Urški…..Kar pa se tiče Argentine…preden klamfate neumnosti si malce preberite njegov življenjepis …pol pa navalite…..
Wild