Najdi forum

Splash Forum Politični čvek kok je bajuku greben zrasel

kok je bajuku greben zrasel

kot običajno,vse je relativno:))

jon napisal:

> WildWind:
>
> Tako,da je težko oceniti kdo ima prav ti,ki ga poveličuješ ali
> jaz,ki ga zaničujem.
> lp.
>

Jaz nikogar ne poveličujem ( tudi posmehujem se ne) ampak možno je preveriti kje je nekdo bil….Bajuk naj bi prišel iz Argentine…..je pa prišel iz ZDA……..to se da preveriti….

Wild

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Bajuk je prišel iz Argentine, samo vmes se je še malo v Ameriki ustavil. OK ne samo malo, pač malce več.

Kaj pa Pariz…

wild
drugič dobro preberi. Nisem pisala o ženi g. Bajuka, niti me ne zanima spremljevalka g. Janša. Očitno si vse skupaj pomešala in zmešala.

Ali pa se mogoče greš neke vrste “lov na čarovnice”.

čiček….jaz sem odgovarjala Zdravki in ne tebi…….

Wind

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

pa kaj bi VE rade….men se zdi, da STE jim fouš..

Potem ti pa,………… dela velike težave.

Sory.

….tipkarski škrat čiček, moralo bi pisati VI (množina)….se opravičujem….ni letelo nate (zaenkrat)…

Wind

New Report

Close