Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kok mate kej dober spomin ?

Kok mate kej dober spomin ?

http://www.webmd.com/balance/features/improve-your-memory?page=4

Test Your Memory

You need about 30 minutes for this quiz (although the exercise itself takes less than five). Set a timer for two minutes, then study the words below. When the bell rings, put the list aside and do something else that will distract you — check e-mail, read the paper. Twenty minutes later, write down as many of the words as you remember (in any order):

Violin
Balloon
Stereo
Building
Strawberry
Cradle
Mast
Lizard
Teacher
Oven

What Your Score Means

8 or more words: You’re a memory superstar. Make sure you follow the long-term strategies so you’ll keep your title.

5 to 7 words: This is typical for a middle-aged person. Learning a few brain-boosting tricks will help.

4 or fewer words: A low score doesn’t mean you’re headed for senility, but you should take a look at your life — the issue may be your stress levels — to see what might be interfering with your memory. — Gary Small, M.D., author of iBrain (HarperCollins)
——————————————————————————————————————————————————-

Jst sem si vse zapomnu. Kar me niti ne čudi.

Spomnim se enga dogodka iz faksa, ko sem bil na govorilnih urah, takrat sicer na ogledu testa, ki sem ga pisal negativno. Test je bil cel APZ. Profesor nam ni dovolil prepisat vprašanja, nisem niti mel šanse z mobitelom fotkat, ker je bil proti men obrnjen. Ene 10-15 min sem sedel tam, obračal liste in si ponavljal vprašanja enega za drugim (blo jih je 39).
Ko sem prišel domov sem jih spisal vseh 39 na list, z vsemi pravilnimi odgovori vred (bilo je več kombinacij za obkrožit).
Naslednjič nam je dal skoraj identičen test, tu pa tam kakšno novo vprašanje, ostalo vse isto.
Brez učenja izdelal izpit z 9ko.

Sam intelekt je ponavadi premalo za navduševanje žensk (razen če to vnovčiš in dobro služiš ter pritegneš specifičen tip žensk, ki imajo rade denar), če je obnašanje otročje. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No ja. Če združiš dobro postavo, intelekt in otročje obnašanje, imaš že skoraj vse atribute, ki palijo pri ženskah.

Težave z ženskami imate Matjažkoti, debeli filozofi, s povprečnim IQjem in creepy šarmom. Taki ne pritegnete noben tip žensk. Pa saj to se že na forumu opazi…:D

Tvoja nočno-dnevna prisotnost na forumu nakazuje, da imaš vsaj 100 virtualnih internetnih žensk. Ampak žal štejejo le prave. 😉

Tvoja nočno-dnevna prisotnost na forumu nakazuje, da imaš vsaj 100 virtualnih internetnih žensk. Ampak žal štejejo le prave. ;)[/quote]
Ja vidm, da si dost na tekočem kaj se dogaja na forumu….

Ziher maš cel harem žensk doma, na MONu pa Columbo, točno veš kdo se skriva za določenim vzdevkom, lol

Tvoja nočno-dnevna prisotnost na forumu nakazuje, da imaš vsaj 100 virtualnih internetnih žensk. Ampak žal štejejo le prave. ;)[/quote]
Ja vidm, da si dost na tekočem kaj se dogaja na forumu….

Ziher maš cel harem žensk doma, na MONu pa Columbo, točno veš kdo se skriva za določenim vzdevkom, lol[/quote]

Zakaj harem, ena je čisto dovolj, če je dobra roba.
Sadni, sicer pa ti ni treba več dežurati. Jaz se tudi počasi odpravljam spat.
Tako da jutri zjutraj spet po osmi uri se začenja tvoja služba, ko bo spet kdo napisal kak post, ti, ki niso na dopustu, da ga slučajno ne izpustiš in napišeš kak neumesten komentar brez glave in repa. 😉

Važi. In le glej, da še tega umestiš v tabelco, poleg vseh ostalih neumestnih komentarjev, ki jih pišem.

Matjažko kako te ni sram ženske zmerjati z robo. Kaj so tebi le potrošni material. Kos blaga oz roba za potešitev potreb ? Kultura pa taka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close