Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kok ženske lažejo

kok ženske lažejo

Gledam te zadeve ona-on, twoo, badoo… in se zgražam nad tem kok ženske lažejo. Ampak ne lažejo ko odpirajo usta. Lažejo s slikam. Toliko makeupa na obrazu, razni triki za skrivanje podbradka (šal), obdelava slik v photoshopu… skratka, umetno ustvarjanje občutka da je lepša kot je v resnici. Koliko laganja…joj joj joj.

Pol se pa zgražajo kok moški lažejo ženskam. Mogoče res, ampak začne se pa tule pri slikah 🙂

Zadnji problem mi je tisti make-up, ko ne dam toliko na zunanjost. Problem je, ker ni nobene drugačne, vse se mi zdijo iste po vedenju. Vedno bolj monotono vse skupaj. Ta dobre so že pobrane.

Poglej še malo moške profile, te bo kap.

Zelo verjetno so tam samo še obupanci, kar je bilo pa normalnih, so se pobrali dol in začeli vlagati svoj čas v kaj bolj koristnega, kot igranje loterije.

Twoo je ok, večinoma kur*e in če se hočš spraznt, sploh če si z LJ takoj dobiš kako. Tud dost zasedenih deklic s twoo vara svoje partnerje.

Zelo verjetno so tam samo še obupanci, kar je bilo pa normalnih, so se pobrali dol in začeli vlagati svoj čas v kaj bolj koristnega, kot igranje loterije.[/quote]

Haha, verjetno.

ena brez mejkup-a

https://pcache-eu1.badoocdn.com/p86/10422/4/4/4/482648701/d1315762/t1443550512/c_9r8ZRZBRRsO.N4FiMfi1txKoTJxAfVXiiavI39QtSdM/1315762239_920_o.jpg?wm_id=1&wm_offs=30×30&wm_scale=1&t=30.0.1.2100000001&id=1315762239

https://pcache-eu1.badoocdn.com/p86/10422/4/4/4/482648701/d1315762/t1443550512/c_9r8ZRZBRRsO.N4FiMfi1txKoTJxAfVXiiavI39QtSdM/1315762239_920_o.jpg

ha ha, a f.ukfehtarji toplo vodo odkrivate?

Dedci lažejo kolikor morajo, ženske pa kolikor lahko:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Madonca, saj je obče znano, da si večina žensk namala puder gor. In to tudi sam veš. Retuširat pa ravno vsaka nima možnostzi, kajne… Modrc je itak napumpan, da so dekoltaji za dol past.. kaj pa ven pade, ko se modr sname… uuu pa še rima je.
Kriza je na moški strani. Nima slike ali pa tako s sončnimi očali… ja krasno… in reče, da sam sebi dobro zgleda in da je visok. Ok.. se dobiva na pijači…. jao….. neprivlačen in majhen in viška kilogramov. A to je visoko in da dobro zgleda? Moja slika je bila vsaj pristna in z njegove strani je bilo- ti si pa res lepa.
Hahaha, komedija, res.

Hahahah ja ziher si lepa ce po internetu jebace isces.

Zakaj se pa s takimi deci dobivaš, jaz ne objavljam slike in jo pošljem po e-mailu, če se dobro zaštekam s kakšno, ampak tista slika (ali več slik) je brez bullshita, ampak taki vas pač ne zanimamo, ki nimamo slike objavljene v profilu.

Zakaj se pa s takimi deci dobivaš, jaz ne objavljam slike in jo pošljem po e-mailu, če se dobro zaštekam s kakšno, ampak tista slika (ali več slik) je brez bullshita, ampak taki vas pač ne zanimamo, ki nimamo slike objavljene v profilu.[/quote]
Samo enkrat je bilo tako, da sem tipa spoznala v virtuali in nisem imela izkušenj s tem. Sem mislila, da je iskren, kot sem bila sama. No, bila je lekcija in ostajam pri spoznavanju moških v realnem življenju. Preverjeno najboljši način, da vsaj presenečenj glede videza ni. Kakšen je pa osebnostno pa se pokaže šele kasneje, si pozorna na besede in sama dejanja ali se skladajo s temi besedami. Če se ne, pokaš stran od takega.

Hahahah ja ziher si lepa ce po internetu jebace isces.[/quote]
sem ravnokar napisala, da je bilo samo enkrat. Pa še to tu gori na moniču. čisto tako mimogrede. sliko poslal po klepetu na mailu. tako s sončnimi.
nimam nič na netu, nobenega profila. jebači me ne zanimajo. če spoznam v živo človeka z dobro energijo, pa rada z njim ali njo poklepetam.

Zakaj se pa s takimi deci dobivaš, jaz ne objavljam slike in jo pošljem po e-mailu, če se dobro zaštekam s kakšno, ampak tista slika (ali več slik) je brez bullshita, ampak taki vas pač ne zanimamo, ki nimamo slike objavljene v profilu.[/quote]
Samo enkrat je bilo tako, da sem tipa spoznala v virtuali in nisem imela izkušenj s tem. Sem mislila, da je iskren, kot sem bila sama. No, bila je lekcija in ostajam pri spoznavanju moških v realnem življenju. Preverjeno najboljši način, da vsaj presenečenj glede videza ni. Kakšen je pa osebnostno pa se pokaže šele kasneje, si pozorna na besede in sama dejanja ali se skladajo s temi besedami. Če se ne, pokaš stran od takega.[/quote]

S takim tempom življenja, kot ga imamo danes, je nekaterim težje spoznavati zunaj. V tem, da spoznaš človeka preko online datinga, ne vidim nič slabega, ampak zelo hitro je treba preskočiti v realo. Z eno sem si dopisoval par mesecev, na koncu se pa še dobila nisva, ker sva se že iztrošila :). No z eno sva se dokaj hitro dobila in sva potem v živo ugotovila, da to ni to. Od takrat naprej vedno navijam za to, da se čimprej dobimo v živo. Ampak teh profilov je malo morje… včasih kar ne veš česa bi se oprijel, ko si delaš ožji izbor.

Samo enkrat je bilo tako, da sem tipa spoznala v virtuali in nisem imela izkušenj s tem. Sem mislila, da je iskren, kot sem bila sama. No, bila je lekcija in ostajam pri spoznavanju moških v realnem življenju. Preverjeno najboljši način, da vsaj presenečenj glede videza ni. Kakšen je pa osebnostno pa se pokaže šele kasneje, si pozorna na besede in sama dejanja ali se skladajo s temi besedami. Če se ne, pokaš stran od takega.[/quote]

Hahah nic ni bilo samo enkrat je kar vedno, ker si tako krasna :))))))

S takim tempom življenja, kot ga imamo danes, je nekaterim težje spoznavati zunaj. V tem, da spoznaš človeka preko online datinga, ne vidim nič slabega, ampak zelo hitro je treba preskočiti v realo. Z eno sem si dopisoval par mesecev, na koncu se pa še dobila nisva, ker sva se že iztrošila :). No z eno sva se dokaj hitro dobila in sva potem v živo ugotovila, da to ni to. Od takrat naprej vedno navijam za to, da se čimprej dobimo v živo. Ampak teh profilov je malo morje… včasih kar ne veš česa bi se oprijel, ko si delaš ožji izbor.[/quote]
Ne, saj ne pravim, da je kaj narobe s takim spoznavanjem. Jaz sem pač imela v prvem šusu slabo izkušnjo z lažnivcem in me je pač minilo. Se popolnoma strinjam, da pa ni smiselno kar tipkat toliko časa, ker se ustvari neka napačna predstava. Čim prej v živo, da začutiš energijo, ki ti pove, ali se želiš dobiti še kdaj.
Računaj pa tudi na to, da je veliko teh profilov fejk in taka oseba( zaposlena na tem portalu), bo s teboj tipkala, seveda se pa ne bo dobila v živo.

S takim tempom življenja, kot ga imamo danes, je nekaterim težje spoznavati zunaj. V tem, da spoznaš človeka preko online datinga, ne vidim nič slabega, ampak zelo hitro je treba preskočiti v realo. Z eno sem si dopisoval par mesecev, na koncu se pa še dobila nisva, ker sva se že iztrošila :). No z eno sva se dokaj hitro dobila in sva potem v živo ugotovila, da to ni to. Od takrat naprej vedno navijam za to, da se čimprej dobimo v živo. Ampak teh profilov je malo morje… včasih kar ne veš česa bi se oprijel, ko si delaš ožji izbor.[/quote]
Ne, saj ne pravim, da je kaj narobe s takim spoznavanjem. Jaz sem pač imela v prvem šusu slabo izkušnjo z lažnivcem in me je pač minilo. Se popolnoma strinjam, da pa ni smiselno kar tipkat toliko časa, ker se ustvari neka napačna predstava. Čim prej v živo, da začutiš energijo, ki ti pove, ali se želiš dobiti še kdaj.
Računaj pa tudi na to, da je veliko teh profilov fejk in taka oseba( zaposlena na tem portalu), bo s teboj tipkala, seveda se pa ne bo dobila v živo.[/quote]

S tem sicer še nimam izkušenj, da bi se kdo zaposlen s portala pogovarjal z mano, je pa čisto možno, da je kdo to naredil komu brez naročnine, da bi ga prepričal, da se registrira (in plača). Tista punca je bila kar “iz mesa in krvi”, ampak ker je bilo mesa kar precej, zastopila sva se pa zelo dobro in tudi obrazno mi je bila všeč, sem predlagal, da bi šla kolesarit in se je strinjala, pa tudi sama je povedala, da mora shujšati, ker je imela krepko čez 100 kg. Ampak počasi sem ji postajal s tem kolesarjenjem zoprn in me je odpikala. Očitno ni imela resnega namena shujšati, ker kolikor vem, ima še danes (po treh letih) enako ali podobno težo.

Ja, je zadnjič v nekem drugem forumu Primož opozoril na to, fejk profile. Jaz mu verjamem. Isto mi je omenil tudi kolega, ko se kar nobena ni želela dobiti, tipkale so pa. Malo čudno, res. Saj če nekoga želiš spoznati in greš v te klepete, je smisel v tem, da se srečata v živo. Ne pa ostajata v virtuali. Škoda časa.
Ja, bi rekla, da tista punca ni imela resnega namena shujšati, saj ji drugače tole kolesarjenje ne bi šlo na živce. ja, kolesarit je pa ja lepoo, vetrc v laseh.. juhu… tak svoboden filing.

Ja, je zadnjič v nekem drugem forumu Primož opozoril na to, fejk profile. Jaz mu verjamem. Isto mi je omenil tudi kolega, ko se kar nobena ni želela dobiti, tipkale so pa. Malo čudno, res. Saj če nekoga želiš spoznati in greš v te klepete, je smisel v tem, da se srečata v živo. Ne pa ostajata v virtuali. Škoda časa.
Ja, bi rekla, da tista punca ni imela resnega namena shujšati, saj ji drugače tole kolesarjenje ne bi šlo na živce. ja, kolesarit je pa ja lepoo, vetrc v laseh.. juhu… tak svoboden filing.[/quote]

Zrihtal si je pa enega eh……debelega, zato da ji ni treba hujšat 🙂
Najbolj bedno je pa to, da je kar naprej pljuvala čez sestro in zganjala fovšijo, ker una pa dobro zgleda in je uspešna, ampak da bi pa sama kaj naredila za to, da bo uspešna, to pa ne ne. Naredila je vse, da se ji ni bilo treba nič spreminjati, ostati na starih tirnicah, hkrati se je pa hotela ob tem počutiti lagodno in varno. Ok, njena odločitev 🙂

Ja, bi rekla, da tista punca ni imela resnega namena shujšati, saj ji drugače tole kolesarjenje ne bi šlo na živce. ja, kolesarit je pa ja lepoo, vetrc v laseh.. juhu… tak svoboden filing.[/quote]

Najbolj bedno je pa to, da je kar naprej pljuvala čez sestro in zganjala fovšijo, ker una pa dobro zgleda in je uspešna, ampak da bi pa sama kaj naredila za to, da bo uspešna, to pa ne ne. Naredila je vse, da se ji ni bilo treba nič spreminjati, ostati na starih tirnicah, hkrati se je pa hotela ob tem počutiti lagodno in varno. Ok, njena odločitev :)[/quote]
Ja saj, dobila je to, kar je v sebi oddajala ven. Zato pa ti nisi mogel ostati v njeni bližini, če imaš pač nekaj drugega, kar oddajaš. Drugače pa verjetno veš, da je marsikomu lažje tolči čez druge osebe, ravno pri stvareh, ki bi jih radi pri sebi spremenili. Foušija nima smisla, to energijo raje uporabit v svoj rast in razvoj. Aaampak, to spet zahteva velikoo dela.. Ja, pa še dobro, da si se rešil take lene in foušije polne ženske.

Najbolj bedno je pa to, da je kar naprej pljuvala čez sestro in zganjala fovšijo, ker una pa dobro zgleda in je uspešna, ampak da bi pa sama kaj naredila za to, da bo uspešna, to pa ne ne. Naredila je vse, da se ji ni bilo treba nič spreminjati, ostati na starih tirnicah, hkrati se je pa hotela ob tem počutiti lagodno in varno. Ok, njena odločitev :)[/quote]
Ja saj, dobila je to, kar je v sebi oddajala ven. Zato pa ti nisi mogel ostati v njeni bližini, če imaš pač nekaj drugega, kar oddajaš. Drugače pa verjetno veš, da je marsikomu lažje tolči čez druge osebe, ravno pri stvareh, ki bi jih radi pri sebi spremenili. Foušija nima smisla, to energijo raje uporabit v svoj rast in razvoj. Aaampak, to spet zahteva velikoo dela.. Ja, pa še dobro, da si se rešil take lene in foušije polne ženske.[/quote]

Itak. Čeprav konec je bil kar zoprn, ampak nebi zahajal v podrobnosti sedajle. Ko sem videl, kakšna je v resnici, sem itak prekinil kontakt z njo, čeprav bi si ona še kar dopisovala pa čvekala, kljub temu, da si je našla nekoga. Mah, zdaj že preveč zahajam v detajle 🙂

V glavnem, čimprej na pijačko, če si dopisuješ z nekom, razen, če gre za prijateljstvo. Takih imam tudi jaz nekaj, ampak takim potem ne posvečaš vse pozornosti, ker je škoda časa, kot si tudi sama napisala.

Ja saj, dobila je to, kar je v sebi oddajala ven. Zato pa ti nisi mogel ostati v njeni bližini, če imaš pač nekaj drugega, kar oddajaš. Drugače pa verjetno veš, da je marsikomu lažje tolči čez druge osebe, ravno pri stvareh, ki bi jih radi pri sebi spremenili. Foušija nima smisla, to energijo raje uporabit v svoj rast in razvoj. Aaampak, to spet zahteva velikoo dela.. Ja, pa še dobro, da si se rešil take lene in foušije polne ženske.[/quote]

Itak. Čeprav konec je bil kar zoprn, ampak nebi zahajal v podrobnosti sedajle. Ko sem videl, kakšna je v resnici, sem itak prekinil kontakt z njo, čeprav bi si ona še kar dopisovala pa čvekala, kljub temu, da si je našla nekoga. Mah, zdaj že preveč zahajam v detajle 🙂

V glavnem, čimprej na pijačko, če si dopisuješ z nekom, razen, če gre za prijateljstvo. Takih imam tudi jaz nekaj, ampak takim potem ne posvečaš vse pozornosti, ker je škoda časa, kot si tudi sama napisala.[/quote]
Ne ne, ne rabiš iti v detalje. Ti verjamem. Saj sem sama imela tudi tako izkušnjo, ko je mislil, da me bo z lažmi osvojil. Taki tipi so mi res podenj od podna, da z lažmi lovijo ženske. Dopisovat se pa z nekom, ki ni to, za kar se je predstavljal, pa res ne gre.

Moja izkušnja je ko moški lazejo…sicer se noben ni zgledal drugace kot na fotki, imela sem septembra avanturo z enim, bil je zelo nezen takrat, ki je izginil vmes sma si pol spet pisala dalje… dokler ni dal ideje za agresiven fuk ima fetiš davljenje zensk in globoko grlo nasilno porivanje dokler ne bruhas…. itak da nisem glupa da bi s takim bla samo za fuk??? Tud taki se najdejo….

Kar se tiče tipov, z vsakimi s kerim sem sla prek twooja ven je bil nasledni bolj pokvarjen in bolj lazniv od prejsnega…pa nisem z vsemi sexala…. osli pač… jaz sem iskrena pa ne najdem sebi enakega človeka ker si zelim ze druzino…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close