Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kokice iz aparata – suhe?

kokice iz aparata – suhe?

Kupila mali aparat za kokice.

Dva problema:
– ven meče nepopokano koruzo (leti po celem stanovanju)
– kokice so suhe in nanje se sol sploh ne prime

Kakšna ideja?

Pri nas piše, da naj daš stopljeno maslo čez. Pol se sol prime.

Ja, jaz imam idejo.
Kokice pečem v navadnem rostfrei loncu s pokrovko in kokice so odlične.
Aja, ideja: APARAT VRZI V SMETI!

Daleč najboljše so iz mikrovalovke

Neeeeeeee, ne bi vrgla v smeti, sem komaj nabavila in to prav zato, ker mi gre na živce delat v loncu … ker mi potem po vsem stanovanju diši po kokicah in ker se mi ne ljubi lonca pomivat in ker … :)))

A maslo pa potem sol čez, bom poskusila. Edino imam malo pomislek, da se maslo ne bo lepo razmazalo po kokicah … valda bom dala stopljeno, ampak razporedi to, da bo ok … 🙂

Škoda ker nisi mikrovalovke nabavila-kokice iz MVP so carske

js vsujem koruzo v aparat prižgem in potem čakam…. pri meni se naredi vsaka kokica in niti ene zažgane ni kot v posodi ali mikrovalovka

preberi točna navodila..

Tudi meni ni niti ena zažgana, ampak ker koruzo vrtinči v aparatu, skačejo ven tudi nepopokane…

Nejčika, kako pa rešuješ s soljo?

Jaz imam gor prav posodico za maslo. Pa tud piše mi, kolko naj dam. Čez zlijem, pomešam in sol čez.

Sam, to je že 100 let nazaj. Zdaj sam še v mikrovalovki delam.

Jaz sem ga imela, sem se ga ful veselila, potem pa sem ugotovila isto kot ti. Čisto zanič aparat. Sem ga vrgla v smeti.

Zdaj jih delam v mikrovalovki. Res enostavno. Daš v eno stekleno posodo malo na dnu, nič maščobe, pokriješ in daš na 3 minute. Potem pa posoliš.

lidl ga ima

http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20090504.index

Jaz sem si ga tudi nabavla. Sem jih včeraj prvič spekla. Tudi meni je vsa sol šla na dno posode. Bom danes probala še z maslom. Aja, mikrovalovke pa nimam, ker drugače bi jih tam pekla.

New Report

Close