Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Kokoši in Kekec debatirata o RTV

Kokoši in Kekec debatirata o RTV

Koki, vidim, da te precej pritegnejo teme o RTV. A prav razumem, da se tudi tebi zdi, da Grimsov zakon ni bil dobra ideja?

Na svidenje za zelo dolgo Koki. Morda boš opazil tisto glavno temo, morda ne. Do najine debate očitno ni prišlo, ampak jaz ne morem nič delati napol. Vse kar sem počel, me je v celoti okupiralo, ker drugače ne znam.

Zdaj, ko je to postal internetni forum, je moja reala precej ausglajzala in moram narediti kaj resnega, da ne bom ves čas premišljal o tem, kaj bom napisal naslednji dan. V bistvu bi me verjetno zabavalo, če bi dobil za soli spodobno plačano službo komentatorja na monu za 8-ur na dan, ampak je ne bom.

Če se kdaj srečava v reali, bova pa morda kaj rekla tudi o RTV, samo ne bova vedela, da si ti oseba za psevdonim Koki, jaz pa oseba za psevdonimom Kekec in še vsaj 500 drugimi.

Mislim, da ti je že nekaj časa jasno, da sem med prvo bolniško postal resno odvisen od tega foruma. Zdaj grem kuhat, potem grem malo ven, potem moram k zdravnici, potem bom pa resno moral spraviti svojo realo v red.

Želim ti vse dobro.

New Report

Close