Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kokosova voda – kje pri nas?

kokosova voda – kje pri nas?

Se da kupit tole?

[img]http://www.naturalproductsasia.com/ea12/CUSTOM/custom/BABI.jpg[/img]

menda po večjih mercatorjih
samo ne mislit, da je to nekaj tako hudo koristnega… sem pila kokosovo vodo iz kokosa, vse, kar sem imela od tega, je bila driska drugi dan….

DM, tudi v Šparu sem videla včeraj

V DM-ih jo prodajajo.

Raje kupi ekološko s certifikati. Edino ta ti bo res koristila. Prodajajo jo v Kalčku, v Jablani in v trgovini Vita Care.

Daj bodi tako dobra, pa mi razloži razliko med navadno kokosovo vodo in ekološko kokosovo vodo.

DM je imel litrsko opcijo pred cca. dvema mesecema skoraj pol leta v akcijski ponudbi najceneje v Sloveniji – smo naredili zaloge 😉

Daj bodi tako dobra, pa mi razloži razliko med navadno kokosovo vodo in ekološko kokosovo vodo.[/quote]

domnevam, da je razoika v tem, kakšni so nasadi kokosovih palm… špricani, ali ne…

Daj bodi tako dobra, pa mi razloži razliko med navadno kokosovo vodo in ekološko kokosovo vodo.[/quote]

domnevam, da je razoika v tem, kakšni so nasadi kokosovih palm… špricani, ali ne…[/quote]

In mislite, da za naziv EKOLOŠKI ni špricanja? Ste pa naivni.

Točno tako kokosovo vodo, kot je tetrapak na zgornjih slikah sem kupila v dm-u in mi je bila totalno ogabna. Sicer slikica je res osvežujoča in zadeva izgleda okusna samo sem morala stran vreči hvala bogu sem kupila tamali tetrapak, res ogaben okus tak grenak.

Če je bil grenak, potem je bil zagotovo pokvarjen. Neoporečna kokosova voda KOH ima evtralen sladkast okus, brez ostalih priokusov.
Dostikrat je proble,, ker na prodajnih mestih hranijo v pretoplem prostoru, ali pa v skladiščih in na npr. višjih policah je topleje, kot pri tleh. Tamale kokosove brike v DM imajo na višjih policah s pijačami in vodami z okusi (najvišja ali druga polica od zgoraj , bolj na toplem), litrske brike pa čisto spodaj, pri tleh na spodnji, v temi – vsaj v našem DMu je tako 😉

Tudi jaz sem kupila točno takšno v DM. Kupila sem dva tetrapaka.V prvem je bil dober okus v drugem pa zelo ogaben.Ista voda različen okus.Za tem je nisem več kupila, ker nisem vedla kaj bom dobila…

Jaz bi reklamirala – z računom. Saj v DM-u ne komplicirajo, vedno reklamirajo v takih primerih. Sploh, če je kakšno olje s polic, ki je bilo predolgo v prodaji na toplem, pa je dostikrat lahko žarko. Jaz nikoli zato ne kupujem olja na razprodaji, torej na znižanju pred iztekom roka porabe – ker vem, da je bilo to olje že predolgo na toplem in osvetljenem na prodajnem mestu.

Ja možno da imate res prav. Ker sem pričakovala čisto drugačen okus, ampak ta tetrapak je bil totalno grenak malo oreškast okus je imel tudi ampak popolnoma grenak, postan okus ga nisi mogel spiti sem samo ene 2 požirka naredila. Škoda, pa če pomislim tudi če je bil mali tetrapak ni bil ravno poceni. Je pa res ja, da so bili ti tamali tetrapaki na čisto zgornji polici v dm-u.

Prvič slišim za to. In zakaj naj bi bilo to dobro? A je to spet neka modna muha za preseravanje…

New Report

Close