kokosova voda – kje pri nas?
Če je bil grenak, potem je bil zagotovo pokvarjen. Neoporečna kokosova voda KOH ima evtralen sladkast okus, brez ostalih priokusov.
Dostikrat je proble,, ker na prodajnih mestih hranijo v pretoplem prostoru, ali pa v skladiščih in na npr. višjih policah je topleje, kot pri tleh. Tamale kokosove brike v DM imajo na višjih policah s pijačami in vodami z okusi (najvišja ali druga polica od zgoraj , bolj na toplem), litrske brike pa čisto spodaj, pri tleh na spodnji, v temi – vsaj v našem DMu je tako
Jaz bi reklamirala – z računom. Saj v DM-u ne komplicirajo, vedno reklamirajo v takih primerih. Sploh, če je kakšno olje s polic, ki je bilo predolgo v prodaji na toplem, pa je dostikrat lahko žarko. Jaz nikoli zato ne kupujem olja na razprodaji, torej na znižanju pred iztekom roka porabe – ker vem, da je bilo to olje že predolgo na toplem in osvetljenem na prodajnem mestu.
Ja možno da imate res prav. Ker sem pričakovala čisto drugačen okus, ampak ta tetrapak je bil totalno grenak malo oreškast okus je imel tudi ampak popolnoma grenak, postan okus ga nisi mogel spiti sem samo ene 2 požirka naredila. Škoda, pa če pomislim tudi če je bil mali tetrapak ni bil ravno poceni. Je pa res ja, da so bili ti tamali tetrapaki na čisto zgornji polici v dm-u.