Kokosovo mleko
Hvala za odgovor! 🙂
V Leclercu, kamor hodim vsak teden, nisem opazila (verjetno sem tudi pri iskanju šlampasta 😀 ), v Intersparu v Cityparku že dolgo časa nisem bila, tako da se zgodi, da ga imajo tam. Nimajo v vseh večjih trgovinah, zato sprašujem. 😉
Sem pa našla, da ga imajo tudi v Kalčku:
http://trgovina.kalcek.si/mleko-kokosovo-400ml-rapunzel.html
Daj ne odgovarjaj in ne zavajaj, če ne veš, o čem govoriš. Kokosova voda je bistra tekočina, ki je V samem kokosovem orehu. Kokosovo mleko pa je bela, gosta tekočina (barve mleka, ampak bolj gosta), ki jo pridobivajo iz notranjega, mesnatega dela kokosovega oreha.
Avtorica – tudi kokosovo mleko se dobi v vseh večjih trgovinah (pa tudi v marsikateri manjši), ampak običajno je na oddelku eksotična kuhinja oz. kuhinje sveta. Pakirano je v konzerve ali manjše tetrapake. Jaz sem ga februarja kupila v Intersparu v Cityparku Lj., lani enkrat pa v Leclercu Lj.
Daj ne odgovarjaj in ne zavajaj, če ne veš, o čem govoriš. Kokosova voda je bistra tekočina, ki je V samem kokosovem orehu. Kokosovo mleko pa je bela, gosta tekočina (barve mleka, ampak bolj gosta), ki jo pridobivajo iz notranjega, mesnatega dela kokosovega oreha.
Avtorica – tudi kokosovo mleko se dobi v vseh večjih trgovinah (pa tudi v marsikateri manjši), ampak običajno je na oddelku eksotična kuhinja oz. kuhinje sveta. Pakirano je v konzerve ali manjše tetrapake. Jaz sem ga februarja kupila v Intersparu v Cityparku Lj., lani enkrat pa v Leclercu Lj.[/quote]
Hvala! Bom naslednjič pri Leclercu prav pozorna na tistem oddelku. 🙂