kol moških ste imel in kolk ste stare
Ppunce zanima me kolk moških ste imel v svoji zvezi.. js sem stara 25 let in sem imela 20 moških.. od tega sem z 15 spala….
pa ne me zdej obsojat….prosim…
kako ti misliš v svoji zvezi? misliš, s kolikimi smo hodile? s štirimi se mi zdi, stara pa sem 22. ampak tako resna je samo ta zadnja. one od prej ne štejem kot neke resne zveze ali kaj takega, kar bi bilo sploh vredno omenjati.
kako pa ti uspe biti s tolikimi? sej te ne obsojam, ampak a si sploh bila s katerim skupaj vsaj eno leto?
ne ne… nisem bila z nobenim več kot 14 dni… ker mi grejo na živce tipi ki izkoriščajo mojo lepoto in se nekaj hvalijo na moj račun… aja mislila sem pa vse skupaj ne na enrat… joj kako bi pa zgledalo, da bi s tolkim na enkrat seksala:):):)
Evo, ti pa jaz povem….. sem zelo čustveno in čuteče dekle, ki želi pač vse ali nič, sem nekaj starejša od tebe, imela, zares imela pa sem le enega moškega v življenju. Veliko zaljubljenosti, na raznih koncih, veliko sanj in fantazij, veliko poizkusov, a le eden je bil zare ‘moj’. Nisva sicer več skupaj, a sva ostala prijatelja, ker se iskreno spoštujeva. Le kaj še dekle lahko želi več?? In plujemo dalje… 🙂
Te ni škoda za to?
Se pa res moraš “ceniti”, da se s tem hvališ…
In pa, misliš da se frajerji hvalijo s tvojo lepoti?! Sorči, zanje si ena črtica več in nič drugega. Lepa embalaža, v katero se spraznijo, potem jo pa zavržejo in pozabijo.
Kje si pa ti, kje so tvoja čustva, tvoje želje? Kje globina in lepota čustev, kje sreča, da te ima nekdo res rad, zaradi tebe same in ne zaradi tvoje lepote?
Je enkrat bila ena deklica v našem kraju, ki je podobno razmišljala kot ti, zanjo so govorili, da je šlo že vse čez njo, samo “cug” (vlak) še ne.
In tista deklica, lepa, lahkotna in radoživa, navidez srečna, je postala sčasoma strašno razočarana, osamljena in globoko globoko ranjena. Lepota je ovenela in moški, ki so jo prej obletavali, so se je začeli v širokem loku ogibat. Češ, da je kurba, pa da taka, ki takoj zastonj da, itak ni nič vredna…
Škoda te je za takšen konec, želim ti lepše življenje!
Pa je punca napisala da je ne obsojat, napište samo svoje izkušnje. Zelo slabo poslušate(berete) če smem kritizitrat!!
Stara 42- spala s tremi, z dvema v vezi, zadnji ljubimec!
Stara 27 let, spala s 4 moškimi, od tega z dvema v resni vezi, en ljubimec in eden za eno noč. Za nobenega mi ni žal.
ja mogoče sem bila s tolkim zaradi tega, ker se lahko zaljubim zelo hitro, moški so pač takšni, da lahko seksajo z nekom tut če ne čutijo do osebe nič..jaz sem pa res takšna, da sem zelo čustvena .. in res nikol nimam slabega namena, da bi koga izkoriščala ali kaj podobnega…
men se pa zdi da si si ti sama sebi všeč
uff, naivna si, tega se odvadi.
jest sploh ne bi rekla da si preveč čustvena..prej bi rekla da si zeeeelo malo čustvena ..
nič narobe s tem sonja…
ma to pa res ni neka cifra…punca uživaj, ko pride pravi boš vedela, ne pozabi pa na zaščito…če imaš ti v glavi razčiščeno kaj bi rada, je OK…
ma js tut mislim, da to ni ne vem kakšna številka….v mladosti se moreš znoret, da imaš pol mir..kdor pa v mladosti ne da to skozi( avanture in to) ga pa mika na stara leta
…kar se Janezek (Ninika) nauči, to Ninika zna…
Ne sanjaj, da boš na stara leta svetnica, če si zdaj taka turbo radodajka:-))))
Da se moraš v mladosti znoret?!? da imaš pol mir???? Japajade:-)))
Jaz pa sem do zdaj mislila, da se začneš za dobro skupnost in za lepo življenje truditi že zgodaj, ne potem, ko si že ves zgonjen in izrabljen…
“Recept za srečno življenje v dvoje, pa ne samo na stara leta, jaz najdem v modrosti in razumnosti, ne pa v floskuli, da se moraš znoreti, ko si mlad..
V razmislek prilagam tekst s spletne strani Šola za življenje:
Pismo dekleta bodočemu možu (in obratno)
Čeprav te v tem trenutku še ne poznam, pogosto mislim nate. Sprašujem se, kako sedaj živiš. Veš, zame je to zelo pomembno, kajti tvoje današnje življenje je podoba tistega, kar boš nekoč postal.
Vem, da nisi kot nekateri fantje, ki se izživljajo v »dokazovanju svoje moškosti«. Ukvarjajo se z raznimi športi, divjajo z avtomobili, popivajo, se postavljajo pred drugim, tudi s spolnimi izkušnjami.
Od tebe pričakujem več. Pričakujem, da tudi ti, tako kot jaz, spoštuješ svoje telo oz. spolnost. Da postaneš pravi, zaupanja vreden moški, ne pa zguba, ki misli, da mora za to, da zadovolji svojo negotovost, izkoriščati zaupanje mnogih deklet. Nikoli ne bi dovolila, da bi tak človek na koncu seznama izkoriščanih našel tudi mene.
Dober fant ima zares rad dekle – želi ji tisto, kar je zanjo najbolje. Ne dovoli, da bi njegove sebične želje ali nagoni uravnavali njegova dejanja. Nasprotno! On sam je dovolj močan, da uravnava svoje želje in se obvlada. Spolni nagon je namreč med najmočnejšimi in neoblikovan je lahko zelo nasilen in uničujoč. Zame je to zelo pomembno. Ne želim stopiti v zakon z nekom, ki se ne zna obvladati. Moški, ki se ne znajo obvladati, so ponavadi slabi možje. Fant, ki se ni naučil obvladovati samega sebe v mladosti, ki se ni naučil reči spolnosti »NE!«, ne bo pri štiridesetih nič boljši, kot je bil pri osemnajstih. Nočem živeti v negotovosti in strahu, da me bo mož prevaral. Ne morem si predstavljati, da bi imela moža, ki bi moral na službeno potovanje, pa mu ne bi mogla zaupati.
Splošno mišljenje je seveda drugačno. Posmehujejo se takim češ, da so bedni, ker ne upoštevajo glavnega zakona – uživaj! Tebi pa za to ni mar, saj je veliko zanimivih reči, ki se jih da početi in zanje kasneje ne bo več toliko časa. Ne vidiš razloga zakaj bi moral svojo moškost dokazovati s pijančevanjem in zapeljevanjem deklet. Veš, da se bova nekoč srečala in bova v hipu vedela, da sva si namenjena.
Veselim se najinega prvega srečanja. Dotedaj pa bom čas izkoristila za spoznavanje sebe, govorice svojega telesa in svojo osebnostno rast. Za prijetna druženja. Želim, da bi se spoznala kot izgrajena človeka, ki se zavedava pomena neprenehnega dela na sebi. Sedaj hodiva vsak zase, potem pa bova hodila skupaj in najina pot se bo prekrila v eno.
Vse dosedanje zaljubljenosti so predokus prave ljubezni, ki jo hranim le zate. Nikomur nisem dovolila, da se mi preveč približa. Najstniške zaljubljenosti jemljem le kot potrditev lastne privlačnosti. Nikoli pa nisem želela dragocenega časa izgubljati s fantom, kljub še večji zaljubljenosti. Težko je biti imun na prebujanje telesa in ves najstniški razvoj. Nikoli pa nisem dovolila nobenih neprimernih izrazov ljubezni. Preveč se cenim. Vem, da se lahko kontroliram in prav tako nočem imeti opravka s fantom, ki te moje drže ne bi upošteval. Neodgovorna spolnost je povzročila že mnogo nesrečnih zakonov in onesrečila mnogo nedolžnih otrok. Čakanje pa je prineslo obratne sadove. Spolni odnosi , mislim na popolno telesno podaritev, sodijo v zakon in so nekaj najlepšega v zakonu, če je zveza sicer zdrava in temelji na ljubezni.
Spolnost bo najino darilo, ki ga drug za drugega skrbno varujeva in hraniva za najin zakon. Bo samo najina govorica ljubezni. Ko rečem »najina«, mislim na to, da bo pripadala samo nama in ne vsem tistim, s katerimi sva pred najinim srečanjem hodila.
===============================
Razmisli, če nisi medtem skočila med rjuhe že s šestnajstim petelinom za eno noč…
deklica je pač lepa ter samozavestna in če se ljubi zaradi svojega užitka ni nič narobe s tem, le zakaj mišljenje, da ženske ne moremo izkoristiti moške, halo.
Ko bo srečala pravega se ji igra z moškimi ne bo več zdela smešna in se bo vstalila.
Tako kot si napisala evermind”spolnost bo njuno darilo,ki bo pripadala samo njima in ne tistim s katerimi sta pred njunim srečanjem hodila”
NINIKA25 tebi pa priporočam,da se res vedno zasčitiš, vsaj dokler ne pride pravi in tudi ta pride, zagotovo.
lp.
kako se človek spreminja…..
Forum je zaprt za komentiranje.