kol moških ste imel in kolk ste stare
kAJ PA BI REKLE NAŠE BABICE; ……………..
Oh ja , tudi one so ga sračkale kajne.
ma seveda da so ga sračkale…
Jjanko
sicer ne vem, kaj misliš pod sračkanjem, ja če misliš isto kot jaz so ga , samo bolj prikrito.
Sicer pa nevem zakaj bi bilo sračkanje(kot ga imenuješ) samo v moški domeni, tudi ženske imamo to pravico in nismo prav nič slabše ali celo manj vredne zaradi tega. To je samo privzgojen manjvrednostni kompleks deklet, ki naj bi se čuvala za samo enega moškega, medtem pa naj bi on nabiral spolne izkušnje drugje, ne taki časi so res mimo in tudi ženske imamo vso pravico primerjati in biti zadovoljene. lp.
**Ko bo srečala pravega se ji igra z moškimi ne bo več zdela smešna in se bo vstalila.**
Recimo, da se bo v tem primeru hotla res vstaliti, ampak glej ga šment, tokrat pa njen moški ne jemlje njuno zvezo resno in jo le izkorišča!
Vse se vrača, vse se plača!
uh
kako bi šele moški morali plačevati za svoje grehe.
rekla pa sem, ko bo srečala pravega, kar pomeni, da bo ljubezen obojestranska.
Skoraj kot bankomat, le da ta da samo tistemu, ki ima kritje
Ja, Ninika, kar živahna si. Zakaj pa te je prav zdaj začelo mučiti vprašanje, ali številka ustreza tvojim letom?
stara sem 35 let in spala z 22 moškimi in mislim, da da še premalo….
stara sem 26 let in sem imela(oziroma ga imam)samo enega!!!!!!!!
Uh kakšne probleme si ustvarjate, ker je imela več moških kot naj bi jih imela..uuuuu
Očitno ne sprejemate oz. niste sposobni sprejemati drugačne poti kot je bila vaša. Slabo, slabo to.
Verjetno nekateri mislite da je sedaj pokvarjeno blago al kaj!!!!!
joj ja, ker je številka najbolj pomembna…ker, če spiš samo z enim si svetnica…pa dajte ne ga srat no…
Joj, kok eni kr takoj u luft skočte, ko vam kdo na rep stopi.
Pa ga serjite, kolker hočte, pol se pa spovedujte tu na forumu. Sam ne pol jamrat, če vam kdo tud kej kontra napiše. Zarad mene lahko pišete tud razne Ninike ali vidarke z češplo kukr postojnska jama al pa take, k mate deviški pas gor prklejen. Kukr komu drago. Men so bol všeč tiste k jih niso spedenale za ceu bataljon.
hahaha hudobnež!!! kolko si jih pa ti imel, ker se delaž takšnega svetnika???? a ženska bi jih mogla imet čim manj, moški pa čim več..pa daj nehaj no..a si normalen…
hudobnež
mogoče se pa bojiš, da bi te katera utegnila primirjati v tvoji tehniki ljubljenja.Tako govorijo nesamozavestni moški, ali ti takoj, ko spoznaš dekle vprašaš s kolikimi je spale, kajti njej to ne piše na čelu, ali pa ti je najprej pomembno kaj drugega. lp.
Joj NINIKA, če bi Terezija iz SČ in ŽČ prebrala koliko si jih imela, bi jo verjetno kap :-)))
planika… ja pa kaj, če jih je mela tolk
Lepi ljudje imajo ponavadi več partnerjev, ker imajo več priložnosti in več izbire, za katero jim ni potrebno vlagati veliko energije. Ljudje, ki estetsko ne kotirajo preveč visoko na borzi , imajo seveda taki priložnosti in izbire manj. To verjetno vpliva tudi na samozavest.
Več priložnosti, kot jih ljudje imajo, več jih izkoristijo.
Je pa tudi tako: če ti na čelu piše SEX, je priložnosti temu sorazmerno več, saj v tem primeru fantje vložijo manj energije v to, da bi razpečali svoje seme….
Meni je čisto vseeno koliko jih ima. Zaradi mene lahko ima vsaki dan drugega, če ji tako odgovarja, to je njen problem. Sem se pa samo malo pošalila, ker sem pred to temo brala odgovore Terezije, na podobne teme na SČ.
To je vse “če če”, če pa te je kar koli motilo se ti pa opravičujem:-))
Heheheh
očitno nisi razumela heca…
Po mojih izkušnjah je ravno nasprotno. Lepe ženske ne čutijo potrebe, da bi si dvigovale samozavest s številom trofej, češ: še sem tako fejst, da lahko kakšnega spravim nase. Podobno je pri moških, ko dobi občutek, da nekaj ni šlo najbolje, takoj išče priliko, da se izkaže drugje. Ponavadi zaradi spremembe tudi “rata” in samozavest se okrepi.
36, i partner s katerim sva skupaj ze od mojega 16 leta.
Partner je imel pred mano samo eno punco s katero je bil tudi kar nekaj casa -5 let- je pa on 10 let starejsi od mene. V zacetku najine zveze sem mu jasno povedala, da je spolnost zame zelo posebna. A si lahko mislis kako posebna se sama sebi zdis, ce nekdo v katerega si zaljubljen ”pocaka” 2 leti preden je prvic intimen s tabo v smislu sexa s penetracijo? Zaradi te njegove odlocitve ga tako zelo spostujem, da ne morem izraziti z besedami. V mlajsih letih (tam nekje okrog 22) me je zelo zanimalo kako bi bilo z drugim. Ko gledam stvari nazaj vidim, da je bilo to povezano z najino krizo v odnosu. Takoj, ko sva uredila stvari, ki so naju mucile med nama (bil je na izobrazevanju v USA 2 leti) se je tudi porazgubila misel, da bi bila s kom drugim. Po tistem, ko je prisel prvi otrok, pa drugi vmes diploma potem se tretji in cetri otrok … redna sluzba, skrb za gospodinjstvo… ze to, ce si z partnerjem najdeva cas za en sex v kopalnici ko frocovje spi je velik dosezek. Enostavo nimam casa razmisljati o bedarijah. V bistvu sem prisla do tocke, ko mi je cisto vseeno, ce bi moj partner imel ljubico -on namrec ni moja lastnina in v zivljenju lahko pocne kar si zeli, vem, da ima tudi on tako misljenje in da mi ne bi na noben nacin zameril, ce bi si omislila ljubimca. To pa je, ce mene vprasas popolna predaja, ko si nikogar ne lastis in enostvano uzivas ob njem.
Ne obsojam te. Poskusam si zamisliti ali bi si sama dovolila kaj takega- da bi vsakemu od teh moskih poklonila delcek sebe zagotovo bi se pocutila prazno.
Mogoce moras enostavno odrasti in se bo to spremenilo. Vedi pa da tisti, ki neprestano iscejo se zelo tezko spremenijo. V bistvu je za ljubezen potrebno veliko dela.
fak sem zabluzila, kaj?:) ma ocitno se najdem cas za bedarije 🙂
pol pa ne jamrej nad kakšnim pap III
Forum je zaprt za komentiranje.