kol moških ste imel in kolk ste stare
Hvala Bogu za take! resnično te spoštujem, ne glede na to, kaj drugi rečejo. mislim, da si lahko srečna, če si pravega spoznala in ta je hkrati tvoj prvi. čestitam, tudi jaz bi tako, če bi lahko, pa sem imela 4 pred pravim in mi je za vse prejšnje ZELO žal in žal mi je, da nisem mogla počakat na mojega dragega . če bi vedela…
stara sem pa 27
ti se pa najprej pozanimaj kaj sploh papIII je in si ne delaj sramote, čeprav si anonimen/anonimna…
zmoci
oprosti, ampak opčutek imam, da si popolnoma zmedena, na začetku posta govoriš, da je spolnost zate nekaj posebnega, potem zopet, da ti je sedaj vseeno če te partner vara, in da ni tvoja lastnina, kakor nisi ti njegova in da je šele to prava predaja, ko si nikogar ne lastiš in enostavno uživaš z njim po drugi strani pa nimaš časa za sex ampak ga nahitro opraviš v kopalnici, NE RES NE RAZUMEM.
zakaj misliš, da ženske poklanjamo delček sebe, saj menda v spolnosti, ki si jo same zaželimo, tudi me uživamo in če je uživanje pri ljubljenju obojestransko, potem kolikor damo toliko tudi dobimo.
Drugo pa je če je ženska prisiljena v spolni odnos, pa naj bo to s strani moža, partnerja, fanta ali neznanca, potem pa res daje delček sebe in to zelo boli.
pri partnerjih tudi ni vprašanje lastnine, ampak samo spoštovanje, prilagajanje, ljubezen……., zato se jim tudi reče partnerji.
In če se dva dogovorita,da lahko menjata partnerje po mili volji, je to samo njun dogovor v katerega sta privolila oba, tukaj prilagajanja ni.
edina stvar s katero se strinjam je zadnji stavek, da je v ljubezen potrebno veliko vlagati in se truditi, da ne zbledi. lp.
en,dva,tri
zakaj ti je žal, kaj takega so ti storili?
verjetno si tudi z njimi uživala v spolnosti, in to prav zares ni nič slabega, verjetno še v prid tvojemu dragemu, saj ga lahko primirjaš z ostalimi v smislu pozornosti, do tebe in mislim, da te je ravno zaradi te svoje drugačnosti osvojil.
Niti nisi zabluzila. S tabo se strinjam v celoti, problem nastane samo takrat kadar nimaš sreče. Naletiš na nekoga, za katerega se potem izkaže, da ni ravno ta pravi. Sam bi počel in razmišljal točno tako kot ti, samo si tega nisem mogel privoščiti ker enostavno nisem imel take sreče…
Ja, pa povečaj številko! 🙂
stara 27 let in imela 6 partnerjev s katerimi sem bila intimna.
Z dvema sem hodila, dva sem imela za one night stand, z enim sem bila poročena, z zadnjim pa sva se nekaj časa srečevala, nisva pa ravno hodila.
Nič me ne moti, če si jih ti imela toliko – samo previdna bodi pri govoricah. Ker kaj hitro se ti lahko zgodi, da te bodo vsi imeli za kurbo in potem resnično tisti pravi ne bo nikoli spoznal, da si morda dobro dekle. Je pa res, da naša družba na te stvari gleda tako, da moški lahko, punce pa ne. Tudi mene moti takšno stališče družbe – a takšno pač je.
Zmedena? Jaz se nimam za zmedeno.
Zal ob 4 otrocih, sluzbi in skrbi za gospodinjstvo mi ne ostane toliko casa, da bi se ljubila na tak nacin kot sem se lahko vcasih. In to kar je sex v kopalnici se razvija ponavadi cez celi dan .. kaksen sms v casu sluzbe ali pa klic, kaksno dotikanje ko otroci ne gledajo .. verjemi to je se kako posebno, ceprav se na hitro konca v kopalnici 🙂
Kar se tice glede tega, da mi je vseeno, ce bi imel partner ljubico… to je zelo tezko razloziti. Nikakor ne gre za noben dogovor! Gre enostavno za to, da mi on vec pomeni kot karkoli drugega. Nobena telesna zdruzitev z drugo zensko mi ne more to vzeti kar imam sedaj- prijateljstvo, ki mu ni para. Od tega trenutka dalje se lahko v najinimi zivljenji zvrstijo stevilni ljubimci ampak on bo zame vedno zelo poseben tako kot bom tudi jaz za njega. To enostavno vem. Zdi se mi, da sele tarkat ko partnerju das vso svobodo.. sele tarkat sta lahko partnerja zares skupaj. Jaz si ne zelim drugih in vem, da si tudi on ne zeli drugih partnerk. Vedno ni bilo tako. Mogoce tudi ne bo od sedaj naprej ampak v tem trenutku je tako.
Ne vem, ce ostale zenske poklonijo delcek sebe …govorila sem o sebi. Vem, da bi se nekomu morala popolno predati, ce bi hotela tako zelo uzivati in to zal ne gre v 14-dnevnih razmerjih. Mogoce enkrat ali dvakrat da bi slo drugace (recimo posebni pogoji) sicer pa je 14 dni premalo da bi me kdorkoli dobro spoznal ali pa jaz koga drugega. Mogoce pa samo breveze pisem, ker nimam teh izkusenj in govorim samo iz teorije oz razmisljanja.
Stvari, ki sem jih pisala nisem pisala zato, da bi se kdo strinjal ali ne strinjal z mano. Tak je moj pogled na stvari. Vsak ima moznost in pravico razmisljati po svoje.
Lep pozdrav!
Glede na tvoje odgovore bi rekla, da si ti en prav navihan ticek in si se znal prav lepo zabavati :p
pozdrav!
Mlada sem 25, v življenju sem imela 15-20 spolnih partnerjev, od tega 5 punc. Zaščita je vedno na prvem mestu, živimo pač samo enkrat.
tud jest sem mela nora leta do 23. leta sem mela 18 spolnih partnerjev. Prvi odnos sem mela pri 15ih, se pravi da sem imela v povprečju cca. 2 ljubimca/prijatelja, kar pa ni tok.
Zdej sem stara 26 in to je za mano in sem zrela in zvesta oseba svojemu zaročencu s katerim sem 3 leta in mi kake avanture sploh ne padejo več na pamet.
zakaj se nebi medtem ko čakamo na pravega zabavale z napačnimi:)- seveda z zaščito
Lp
Nahitro sem preletel nekaj postov tukaj.
Menim, da ni stvar v številu partnerjev, ki jih je kdo imel doslej. Izkušnje so kvečjemu dobra stvar (tudi slabe izkušnje, sicer ne bi vedeli, kaj je dobro, mar ne?).
Stvar postane resna šele takrat, ko to število raste med tem, ko ima oseba že enega “resnega” partnerja/ko ali moža/ženo, ki jo “ljubi” in kljub temu nadaljuje z nabiranjem izkušenj.
lp,
Sreč
kaj nej rečem…svašta no…da se nimate tok rade, pa da se s tem hvalite okol…no ja, sej res, da nimate števca montiranga sam…ok…razmišlam naglas
Jest sem se pri 13 tipu ustavila in še stojim pri tej številki, sem pa srednjih let.
19, nobenega
NINIKA25, pri 25 si podlegla 15 tipom. Mene bi blo sram. Lahko samo upaš, da bo kak tip hotel tako kurbo za ženo ali za resno zvezo. Čeprav dvomim, da tak obstaja.
Kaj kdo počne s svojim telesom, je njegova stvar, da ga le veseli. Le da so kondomi zraven! PAP A, B, C, Papiloma virus, gonoreja, klamidija,AIDS,… V naših krajih si je poročena ženska z 1 otrokom na obletnici mature privoščila enega bivšega sošolca. Čez par let sta z možem imela še enega otroka, kmalu umre, ugotovijo AIDS. Tudi ona je zdaj že mrtva…. To se dogaja tudi čisto navadnim ljudem!!!
Pepermint
jaz je še pogledal nebi, fuj fej… blek… ci**
Kaj pa mislite koliko so jih dale skozi danasnje samske 35-letnice, ki kar naekrat iscejo “resnega”, prej pa niso se nikoli z nobenim zivele? 20, 50, … Ze na osnovi delanih statisticnih raziskavah se zveza s taksno ne more dolgorocno obnesti. Potem pa si beta provajderji domisljajo, da so ne vem kaksne alfe, ker taksno porocijo, lol.
saj ko bo pravi mu nebo vse povedala, sama pa močno dvomim da je nebo zasrbelo po drugem tiču ko bodo otroci večji in bo več časa zase. iz
Tako prvo kot drugo velja. Res.
žalostno da se laže že na začetku veze potlej se pa čudijo kako da jim zakon škripa in spet iščejo reveža da bi ga omrežile.
Forum je zaprt za komentiranje.