Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kolagen?

Kolagen?

Tisti, ki jemljete kolagen: katerega uporabljate? S fizioterapevtom sva sklenila, da ga bom poskusil, ampak v malem morju ponudb ne vem katerega izbrati. Hvala in lp.

Ni neke razlike med njimi. Jaz ga kupujem že precej let in  izberem glede na ceno, zadnjič sem nakupila na Mimovrste odprodaja od Malinca, je bila ugodna cena. Ali pa Finest Nature v prahu, imajo po trgovinah ., solidna cena.. Na sklepih je hotela razlika po kolagena, ne bolijo več.

Jaz imam že nekaj let tistega od Swiss Gamsa, ki je bil nekaj časa po televiziji.

Odgovor na objavo uporabnika
Senza736, 28.01.2024 ob 19:55

Jaz imam že nekaj let tistega od Swiss Gamsa, ki je bil nekaj časa po televiziji.

Jap, jaz tudi kar gamsovega jem.

Najprej se pri izbiri osredotoči na tip kolagena; Tip I je primeren za zdravje kože, Tip II za sklepe, Tip III pa za zdravje črevesja in kože. Vir kolagena je prav tako ključen, saj lahko izbereš med govejim, morskim ali piščančjim kolagenom, odvisno od tvojih preferenc (obstajajo pa tudi vegeterjanski). Ne pozabi preveriti tudi certifikatov kakovosti ali testiranj neodvisnih tretjih oseb, kar zagotavlja varnost izdelka. Če imaš posebne prehranske omejitve, kot so vegetarijanstvo ali alergije na določene vire, seveda preveri tudi to. Osebno jemljem, kot komentatorji pred mano, tudi od Swissa kolagen, ampak moraš pri dodatkih sprejeti premišljeno odločitev.

Domača zaseka in pečenka enkrat na teden, pa kolagena ne rabiš.

Kam vsi s temi umetnimi pripravki?

Za sklepe je tip II  ? Katerega priporočate, kateri vam je pomagal?

Jaz sem lansko leto kupila kolagen ravno za sklepe. Se ne spomnim firme. Jemala sem ga dober mesec, a ni bilo niti najmanjšega izboljšanja. Vztrajala sem še nekaj časa. Ni pomagalo. Žal se ne spomnim od katere firme je bil, vem le , da je pisalo za sklepe.

Želatina. 2 žlički želatine v prahu pomešaš z vodo (hladno) in pustiš čez noč. Zjutraj na tešče doliješ še malo vode, pomešaš in popiješ. To je to. Po dobrem tesnu se že pozna efekt.

želatina, 01.02.2024 ob 08:15

Želatina. 2 žlički želatine v prahu pomešaš z vodo (hladno) in pustiš čez noč. Zjutraj na tešče doliješ še malo vode, pomešaš in popiješ. To je to. Po dobrem tesnu se že pozna efekt.

Ali je agar-agar enako efekten?

Anonimno 2694, 01.02.2024 ob 09:36

Ali je agar-agar enako efekten?

Agar agar je iz morskih alg. Želatina, o kateri teče beseda, je goveja. Ta je za sklepe.

Kaj pa dr.Oetker želatina? Gor nič ne piše iz česa je.

drugo, 01.02.2024 ob 09:39

Agar agar je iz morskih alg. Želatina, o kateri teče beseda, je goveja. Ta je za sklepe.

Hvala za odgovor.

Torej, kateri kalogen kupit za sklepe, za vegetarijance?

Torej, kateri kalogen kupit za sklepe, za vegetarijance?

Noben ne ve?

New Report

Close