Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kolagen in ostali dodatki

Kolagen in ostali dodatki

Zdravo. Torej zanima me, predvsem mnenje žensk, katere prehranske dodatke jemljete vsak dan in tudi glede kolagena se vedno bolj zanimam, a ne vem katerega bi kupila v vsej tej poplavi ponudb? Kolagen ni prav poceni, zato sprasujem, če ima mogoče katera kakšen nasvet in če lahko svetuje?
Jaz trenutno jemljem vitamin C, B-kompleks, probiotike (3 tablete, ni to vse skupaj), rada bi še nekaj res dobrega za lase (ki so katastrofa) in kolagen za kožo.

Kaksen nasvet?
Hvala vam!

B12, b kompleks, zelezo, D vitamin, kolagen (Valens), Magnezij (Anasan), probiotik (Sunwarior) .. Glej da imajo raziskave narejene pa kake certifikate.NNe samk lari fari na speltni strani.

Proizvajalci prehranskih dopolnil niso zavezani k raziskavam. Videno-kupljeno, tako kot pri avtomobilih.

Naš slavni prodajalec kolagena mi je rekel, da to ni nobeno čudo. Kdor hoče, ga pač kupi. In plača. Jamstva za uspeh pa ne obljublja.

Kaj pa tisti kolagen v prahu od Vitja.si, je mogoče že katera sprobala? Zdej so bile akcije za black friday in ne vem ali bi ali me bi naročila.
Me pa vsekakor mila od Valensa, ja .. ni poceni in je treba vseeno dolgoročno jemati. Pač jaz iscem nekaj, da bi skozi jemala, ne le tri mesece.

Kolagen je en velik blef in potrata denarja.

Sama si ga naredi doma. Poglej si recepte.

Probiotike namesto tablet narediš doma sama- kefir, dodaš Chia semena, ki so polna zdravih stvari in popiješ za zajtrk. Meni je top.

Kolagen sem pila in ne bi mogla rečt, da je bilo kaj afekta. Pila daljše obdobje, tudi različne probala. Zdej  jem žele bonbone za rast las ( od Senzilaba), se mi zdi, da so se kar zgostili in zrasli. Pa jih jem že sigurno 6 mes.

Jemljem zelezo, jer mi ga manjka, naredim kuro 3 mesece, skoraj stalno jemljem tudi c vitamin, pac nam z manjkom zeleza naj bi pomagal.

Magnezij jemljem obcasno, d vitamin pozabim, b kompleks ko se spomnim, ce se spomnim.

Za lase in kozo pa zdrava prehrana, veliko sadja in zelenjave, res veliko!, se vec vode in dobra nega.

New Report

Close