Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kolagen shot Gaia naturelle

Kolagen shot Gaia naturelle

Živjo.

Mene pa zanima, če je katera poskusila ta kolagen-Štartaj Slovenija in še kremo Krema za obraz Hyaluron Face Cream ? In kako se ji zdi?

Hvala.

Kreme nisem preizkusila, sem pa kupila kolagan iz firbca. In priznam, da opažam da imam trše nohte ( sicer se mi zelo cepijo, zdaj pa ne več) in pa sčistila se mi je koža na obrazu. Baje naj bi vplival tudi na lase, tega pa pri sebi nisem opazila, ker itsk nimam težav z njimi. Pod črto, meni je v redu in ga bom še kupila. Res mi je malo drag, ampak sem isto plačevala moji nohtarci, da mi je delala gelish, zdaj mam pa svoje lepe dolge nohte za isto ceno 🙂

Probala sem drink in kremo in slednja mi je fantasticna res nahrani kozo.
Za kolagen shot pa pijem sele 1 teden in upam da bodo rezultati 🙂

Rezultati bodo – tanjša denarnica in kakšen dodaten gnojni mozolj – na možganih!

Ali se kolagen shot redči z vodo ali pije nerazredcen.

Že samo ime pove, da je “shot”. Naliješ v priložen pokrovček in ga rukneš, kot “takratkega” 🙂

Ampak zakaj sploh to pijete in jemljete? Zakaj čutite potrebo po tem? A res tako zelo niste zadovoljne same s sabo in se hočete popraviti, izboljšati? V čem je fora?

Je razlika, samo treba redno piti. Močnejši nohti, močnejši lasje, predvsem pa lasje  hitreje rastejo, manj izpadajo

Odgovor na objavo uporabnika
abctz, 04.01.2022 ob 10:59

Je razlika, samo treba redno piti. Močnejši nohti, močnejši lasje, predvsem pa lasje  hitreje rastejo, manj izpadajo

Pomaga tudi za mišice, sklepe?

Odgovor na objavo uporabnika
pomaga tudi pri, 04.01.2022 ob 11:02

Pomaga tudi za mišice, sklepe?

Nič ni slabega v kolagenu.  Z leti nam ga začne manjkati v telesu. Jaz sicer nimam gaie , ga pa uporabljam. In ja, je razlika.

New Report

Close