Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kolagen -zapravljanje denarja ali je kaj na tem

Kolagen -zapravljanje denarja ali je kaj na tem

Leta sem uporabljala kolagen, ni poceni,  ne vem koliko efekta je sploh od njega. Sedaj sem ga nehala, za sklepe sem kupila glukozamin, koža pa dobra vlažilna krema in olje, let pa ne morem prevarati. Je katera nehala jemati , ste opazile kakšne spremembe? Zdi se mi bolj marketinska finta kot kaj drugega

To JE samo marketinška finta. Meni se po letu dni jemanja nohti niso niti za odtenek izboljšali (lomijo se in slojijo). Znanka zdravnica mi je povedala, da se v želodcu kolagen itak razgradi in da oralno jemanje nima NOBENEGA učinka.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno405, 31.10.2024 ob 19:09

To JE samo marketinška finta. Meni se po letu dni jemanja nohti niso niti za odtenek izboljšali (lomijo se in slojijo). Znanka zdravnica mi je povedala, da se v želodcu kolagen itak razgradi in da oralno jemanje nima NOBENEGA učinka.

Bi kar potrdila, da drži.Enako kot tisti serumi in kreme proti pigmentnim lisam.Je treba kar na laser, potem so pa rezultati.

Gretka477, 31.10.2024 ob 19:06

Leta sem uporabljala kolagen, ni poceni,  ne vem koliko efekta je sploh od njega. Sedaj sem ga nehala, za sklepe sem kupila glukozamin, koža pa dobra vlažilna krema in olje, let pa ne morem prevarati. Je katera nehala jemati , ste opazile kakšne spremembe? Zdi se mi bolj marketinska finta kot kaj drugega

ker si kura bi morala jesti kurji kolagen pa bi bili rezultati, zdej si pa jedla govejega jih pa ni. goveji je za tvojega moža ker je bik se pravi govedo.

upam, da tako zabita neuka neizobražena nerazgledana baba kot si ti, ni na kakem visokem položaju kjer deli pravice drugim, ki so vsi po vrsti bolj pametni kot ti. seveda gre za natego totalno, to ti pove že osnovnošolska kemija. kako pa ti lahko piščančji kolagen vgradiš v svoje človeško telo, daj mi to razloži. a misliš da je to k kit za steno, k primeš špohtl pa ga notri zapocaš. kake budale ej. če hočeš biti mlada moraš dobiti enega mladega fukača ki ti bo spermo šprical v usta večkrat na dan ti boš pa goltala. saj znaš saj si ženska, babe ste ustvarjene za to.

Jaz ga uporabljam in se mi zdi, da pomaga.

Izginile so težave z uhajanjem vode, manj smrčim, skratka manj vsega, kar povzroča slabši celični tonus.

Jem pa tudi proso za lase in nohte, ter redno pojem vso žvarovno od mesa, razen tamastne. Kosti od kure oglodam do golega, obožujem tace, pogledam tudi hrustanec.

Anonimno 2347, 31.10.2024 ob 20:05

ker si kura bi morala jesti kurji kolagen pa bi bili rezultati, zdej si pa jedla govejega jih pa ni. goveji je za tvojega moža ker je bik se pravi govedo.

upam, da tako zabita neuka neizobražena nerazgledana baba kot si ti, ni na kakem visokem položaju kjer deli pravice drugim, ki so vsi po vrsti bolj pametni kot ti. seveda gre za natego totalno, to ti pove že osnovnošolska kemija. kako pa ti lahko piščančji kolagen vgradiš v svoje človeško telo, daj mi to razloži. a misliš da je to k kit za steno, k primeš špohtl pa ga notri zapocaš. kake budale ej. če hočeš biti mlada moraš dobiti enega mladega fukača ki ti bo spermo šprical v usta večkrat na dan ti boš pa goltala. saj znaš saj si ženska, babe ste ustvarjene za to.

A se malo sam sebi smiliš? No, saj ti res slabo kaže z ženskami.

Baje isti učinek kot naj bi ga imel kolagen, dosežeš z uživanjem želatine za pripravo prelivov za torte. Je pa 100x cenejši. Poznam že  kup žensk, ki so prešaltale ba želatino in se znebile bolečin v mišicah.

oz. sklepih

No lej, super ženske, ki sedaj zgledajo pri nad 50, imajo dobre gene, plus kakšne smejalne gubice, ostale se pa filajo z raznimi filerji. Zato recimo seve in blagne tolk boljš zgledata kot pri svojih rosnih letih. Dobri geni so eno, tudi ti niso čudežni. Meni je hecno kot te naše-yu estrade, da bi bile rade soet 30 s fajn glancanjem, pa pri resničnih 30 niso bile lepoti podobne. Goldi Hawn ali Bo Derek ali pa Šaronka, vedo, kako se lepo in dostojno je starati. Če imaš pravo energijo duha, nobenega gubica ne bo nikogar zmotila.  Sploh ljudi, ki se radi smejejo. Poglejte enkrat naše mladoste, brez filerjev ali raje ne 😁 Neoluščeno proso kvečjemu, kot med ostalim omenjeno.

Želatina? 😂 Predvsem ja dober želodec, kukr kol obrneš. ☺️

Jaz sem ga jemala, ribjega. V treh mesecih sem opazila razliko, v letu dni kar precejšnjo. Nehala sem ker mi je žal postalo predrago. Kupujem ga za mamo, ki je imela obsežno plastično operacijo (odstranitev tumorja z veliko površino rane, ki se ji je morala zapreti). Dopolnjujem s kolagensko juho iz kosti. Njej se rana izboljšuje, meni po prenehanju žal učinek popušča. Lasje so bili bujnejši, nohti boljši, gubice so se popravile, a zdaj je pač zdravje pred lepoto in ima prednost ona. Dvomim, da je prav larifari, ker tako pri sebi kot pri njej sem ugotovila pozitivne učinke.

recesija71, 01.11.2024 ob 15:13

Jaz sem ga jemala, ribjega. V treh mesecih sem opazila razliko, v letu dni kar precejšnjo. Nehala sem ker mi je žal postalo predrago. Kupujem ga za mamo, ki je imela obsežno plastično operacijo (odstranitev tumorja z veliko površino rane, ki se ji je morala zapreti). Dopolnjujem s kolagensko juho iz kosti. Njej se rana izboljšuje, meni po prenehanju žal učinek popušča. Lasje so bili bujnejši, nohti boljši, gubice so se popravile, a zdaj je pač zdravje pred lepoto in ima prednost ona. Dvomim, da je prav larifari, ker tako pri sebi kot pri njej sem ugotovila pozitivne učinke.

Kateri Kolagen tocno?

To, da se rana sčasoma celi, je normalen naraven proces, bujnejsi lasje in ostali stranski učinki ribjega kolagena pa so prej sad tvoje domišljije oz subjektivnega pogleda. Strokovnjaki (zdravniki, kemiki) so si namreč enotni- kolagen se v želodcu razgradi in ga telo ne more uporabiti.

Anonimno396, 01.11.2024 ob 15:35

To, da se rana sčasoma celi, je normalen naraven proces, bujnejsi lasje in ostali stranski učinki ribjega kolagena pa so prej sad tvoje domišljije oz subjektivnega pogleda. Strokovnjaki (zdravniki, kemiki) so si namreč enotni- kolagen se v želodcu razgradi in ga telo ne more uporabiti.

Smiselno je jemati aminokisline, ponavadi piše na škatlah kolagen up, kolagen build… Te so sestavni deli iz katerega telo potem tvori kolagen, ali pa če jemlješ kolagen, pa se ta v želodcu razgradi na te gradnike. Saj tudi žebljev ne ližemo da dobimo železo direkt ampak je ta nekje vgrajen. Naj me kdo popravi če se motim.

brez veze – izjava nekega zdravnika

Pepa133, 01.11.2024 ob 10:58

Baje isti učinek kot naj bi ga imel kolagen, dosežeš z uživanjem želatine za pripravo prelivov za torte. Je pa 100x cenejši. Poznam že  kup žensk, ki so prešaltale ba želatino in se znebile bolečin v mišicah.

Želatina pomaga. Ne ravno 100%, a je občutno bolje. Še bolj pomaga kostna juha. Taka močna, ki se kuha vsaj 3 ure.

Tisti kolegeni v prahu, tabletah so stran metanje denarja. Efekta nobenega.

Ti šele hepan fukjen..upam, da ti nisi na kakem vodilnem položaju, ker ti je bonton crkno preden si zvedel zanj

Jem redno gumi bonbone z vitamini (Lach gumi happies).

Tudi to je želatina 😉

Gams??

Jaz sem ga isto prenehala. Ni poceni, gubice so in bodo vedno večje. Mogoče da nekaj malega pomaga, ampak sigurno pa ne toliko kot so obljubljali .

Kakšna budala si

Meni kolagen pomaga. Moraš pa jemati vsaj 2 meseca preden opaziš spremembe. Ni to čez noč. Uživa se ga skupaj z vitaminom C.

New Report

Close