Najdi forum

Kolagen

Tiste ki uporabljate kolagen – katero znamko uporabljate? Zasledila sem, da sta dve najbolj prepoznavni znamki v Sloveniji Medex in Cemio Gams ampak me zanima kaj druge uporabljate?

Jaz uporabljam izključno samo cemio, ker mi popolnoma ustreza. Za Medex sem morala pa zdajle skočit na Google, ker prvič slišim, da imajo tudi kolagen.

Jaz uporabljam izključno samo cemio, ker mi popolnoma ustreza. Za Medex sem morala pa zdajle skočit na Google, ker prvič slišim, da imajo tudi kolagen.
[/quote]

jap, js sem tudi team cemio 😀

Cemio uporabljam že več kot tri leta, prej sem imela pa nek kolagen iz špara in se precej pozna, da dobiš to za kar plačaš. Kolagen je ena izmed tistih stvari, pri kateri se ne splača šparati

Medex definitivno.

Jaz uporabljam cemiota od kar sem imela probleme s sklepi, zdaj ga pa oporabljam še za lase, nohte in kožo. Priporočam

Brez dvoma Cemio. Sem nekaj časa uporabljala Medex in nisem opazla spremembe, ne glede na to, koliko časa sem ga uporabljala.

Prisegam na Cemio, ker sem samo z njihovim kolagenom opazila dejanske rezultate. Prej sem uporabljala neko znamko iz Amazona in ni bilo tako učinkovito, kot sem želela, da bo.

Bila sem zvestna ljubiteljica Medexa, dokler nisem enkrat preizkusila Cemiota – sedaj se ne vrnem več nazaj h Medexu.

Raje imam Medex ali celo kolagen iz Špara sBudget

Medex je bolj prepoznaven v Sloveniji samo zato, ker toliko oglašujejo – predvsem po lekarnah. Jaz raje zauživam cemiotovega, ker še nisem imela slabih izkušenj z njim.

Definitivno Cemio Gams kolagen. Najprej sem se prijavila na njihov 2-mesečni plan za preizkus, ampak ga sedaj kar vsakih 6 mesecev naročam z njihovim polletnim programom.

Medex mi je ljubši, ker ga je lažje kupiti v trgovinah.

Ni ga čez Cemio kolagen!! Daleč najlažje ga je naročiti, kvaliteta je odlična in zelo hitro se opazijo pozitivne učinke..

Ni ga čez Cemio kolagen!! Daleč najlažje ga je naročiti, kvaliteta je odlična in zelo hitro se opazijo pozitivne učinke..
[/quote]

Ja, definitivno. Ga že kakšne tri lete jemlem in ga ne zamenam za nič na svetu. Sklepi me ne bolijo več, zraven imam pa še boljšo kožo, nohte in lase. Res je čudežno, kako ima lahko tako preprosta sestavina tako velik učinek na človeško telo.

Ravno se z možem odločava med gamsom in medexom, ker neprestano dobivam oglase za medex. Bolj me sicer zanima gams, ker ga vsi toliko hvalijo po spletu, me pa zanima, če pomaga tudi pri bolečinah v mišicah? Bolj natančno pri kolenu,,,

Ravno se z možem odločava med gamsom in medexom, ker neprestano dobivam oglase za medex. Bolj me sicer zanima gams, ker ga vsi toliko hvalijo po spletu, me pa zanima, če pomaga tudi pri bolečinah v mišicah? Bolj natančno pri kolenu,,,
[/quote]

Ja, če te bolijo mišice v kolenu ti zna kolagen zelo pomagati. Kolesarim že 10+ let in si lahko prestavljaš kakšne posledice je to pustilo na mojih kolenih, vendar mi je od gamsa kolagen priskočil na pomoč…

Ja, če te bolijo mišice v kolenu ti zna kolagen zelo pomagati. Kolesarim že 10+ let in si lahko prestavljaš kakšne posledice je to pustilo na mojih kolenih, vendar mi je od gamsa kolagen priskočil na pomoč…
[/quote]

Pomaga tudi pri mišicah, ampak res vrhunski je kot nega za sklepe. Kolagen imamo že tako ali tako prisotnega v telesu, ko jemlemo dopolnila pa samo aktivirajo procesa samoobnove kolagenskih vlaken v telesu – to je še posebej dobro, če ti ga primanjkuje. Vsem, ki mi povejo za težave z mišicami v kolenih v svojem fitnesu najprej predlagam od gamsa kolagen, ker po navadi niso težava mišice ampak sklepi. Potem pa rahlo vadbo za okrepitev mišic.

New Report

Close