Kolagen
Ni ga čez Cemio kolagen!! Daleč najlažje ga je naročiti, kvaliteta je odlična in zelo hitro se opazijo pozitivne učinke..
[/quote]
Ja, definitivno. Ga že kakšne tri lete jemlem in ga ne zamenam za nič na svetu. Sklepi me ne bolijo več, zraven imam pa še boljšo kožo, nohte in lase. Res je čudežno, kako ima lahko tako preprosta sestavina tako velik učinek na človeško telo.
Ravno se z možem odločava med gamsom in medexom, ker neprestano dobivam oglase za medex. Bolj me sicer zanima gams, ker ga vsi toliko hvalijo po spletu, me pa zanima, če pomaga tudi pri bolečinah v mišicah? Bolj natančno pri kolenu,,,
[/quote]
Ja, če te bolijo mišice v kolenu ti zna kolagen zelo pomagati. Kolesarim že 10+ let in si lahko prestavljaš kakšne posledice je to pustilo na mojih kolenih, vendar mi je od gamsa kolagen priskočil na pomoč…
Ja, če te bolijo mišice v kolenu ti zna kolagen zelo pomagati. Kolesarim že 10+ let in si lahko prestavljaš kakšne posledice je to pustilo na mojih kolenih, vendar mi je od gamsa kolagen priskočil na pomoč…
[/quote]
Pomaga tudi pri mišicah, ampak res vrhunski je kot nega za sklepe. Kolagen imamo že tako ali tako prisotnega v telesu, ko jemlemo dopolnila pa samo aktivirajo procesa samoobnove kolagenskih vlaken v telesu – to je še posebej dobro, če ti ga primanjkuje. Vsem, ki mi povejo za težave z mišicami v kolenih v svojem fitnesu najprej predlagam od gamsa kolagen, ker po navadi niso težava mišice ampak sklepi. Potem pa rahlo vadbo za okrepitev mišic.