Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koleno me neznosno boli in poka ob vstajanju

Koleno me neznosno boli in poka ob vstajanju

Pozdravljeni. Pred tremi dnevi me je začelo neznosno boleti desno koleno in pokanje ob vstajanju. Soseda mi je dala Lekadol, stanje je isti, boli in boli. Nimam os.zdravnika. Če je kdo imel podobno, ali, če kdo ve kaj bi mi pomagalo, bi bil zelo hvaležen za odgovor. Hvala.

Pojdi v bližnjo ambulanto za neopredeljene, pol pa do kakšnega ortopeda, da te pošlje na Mr. Verjetno imaš kakšno obrabo. Če te fajn boli, bo počitek, kakšen obkladek, morda Voltaren za mazat, utrdit boš moral stegenske mišice. Lahko kombiniraš Nalgesin in Lekadol.

skuhajo si vsaj 2x na teden govejo in kurjo zupco. Čimbolj kičasto meso.

Za enkrat pa poskusi list zelja, ki ga z nožkom samo zarezes narahlo in položiš na koleno in malo zaviješ

Hvala vam za odgovor. Bo soseda dala Lekadol in nalgesin, pa list zelja tudi ima. Sem v amb. za neopredeljene v Polju. Če ne bo bolje grem jutri na urgenco, ne morem čakat do ponedeljka, če me bo tako bolelo. Hvala, še enkrat obema za nasvet.

Andrej1962

mirovanje,  in fasting. dr. eric berg.  keto dieta.  stran cuker, in ogljikove hidrate. jest1x na dan.  zajterk samo voda in črna kava brez fsega.  kosilo, več mesa, pravega mesa, čist malo riža, full majn kot ponavadi, ali kropmirjai z pečice , ful malo. solata, zelena zelenjava ni nujnop otrebna, raje ne solate.  ampak poleg banano in rdečo peso.  kakovostno sol, solni cvet.  fasting ti bo rešil fse.  jest1x na dan. nič več. lahko edino če imaš za zvečer  okol 18.00 juho govejo ali kokošjo. seveda meso poješ, korenček tudi. noter daš petršilj, drobnjak, kajenski poper.  pri kosilu polg mesa lahko tudi  čebulico. če že moraš solato zeleno, naj bo res domača in noter česen.   dokupi elektrolite brez sladil.  dodatno vitamin c.   to delaj  3 tedne, dokelr te ne neha bolet.  če nič drugega ne znaš, delaj fse sito kto sedaj jeej fse isto sam suker stran in jej 1x na dan.  pa vzami kakovostno švicarko kremo za sklepe,mišice, pernaton.

Pojdi na urgenco. Lahko je karkoli. To mora videt zdravnik in slikat ti morajo koleno. Tačas pa miruj.

Na urgenci boš verjetno dobil bergle in navodila.

Zelje je odlično, ampak moraš dolgo vztrajat. Pa samo blaži, če ti je slučajno počil hrustanec, ne bo pomagalo.

Danes ga imej čez noč gor, prosi sosedo za še en ali 2 lista.

Jutri pa ukrepaj in na urgenco.

Hvala vsem za odgovore in nasvete. Gospod mi je svetoval o prehrani, to imate vse prav, samo jaz imam kmetijo in moram večkrat kaj pojest, da lahko delam, vendar ne pretiravam. V glavnem, hvala vam vsem za pomoč in nasvete.

ne vstajaj. Problem rešen. 😊

Masaža s kakšnim zdravilnim oljem.

Hvala, ja bo treba počivat, ni druge. Dela pa še in še.

Odgovor na objavo uporabnika
Andrej1962, 02.05.2025 ob 21:01

Hvala vsem za odgovore in nasvete. Gospod mi je svetoval o prehrani, to imate vse prav, samo jaz imam kmetijo in moram večkrat kaj pojest, da lahko delam, vendar ne pretiravam. V glavnem, hvala vam vsem za pomoč in nasvete.

Če ste iz Lj. pridem pomagat za kakšno zelenjavo v zameno.

Takoj pojdi na urgenco, če je bolečina tako huda. Vzemi kaj proti bolečinam, lahko dva lekadola ali pa kakšno drugo tableto proti bolečinam. Koleno ti bodo pregledali, šel boš na rentgen. Domnevam, da gre za obrabo – artrozo ali pa za kakšno vnetje. Dali ti bodo napotke, kako naprej.

Koleno si namaži s kakšnim protibolečinskim gelom in povij s povojem ali kolenčnikom. Počivaj in hodi čim manj.

Hvala za ponujeno pomoč “anonimno”, nisem iz Lj. Dolenjska. Bo pomagal brat, hčerke in vnuk. “Vetrnica”, hvala tudi vam, če me bo tako bolelo, grem na urgenco. Tablete, ki mi jih je dala soseda že pomagajo. Hvala vsem. Lepo je, ko si pomagamo z nasveti in mnenji. Je pa tega čedalje manj. HVALA vsem, vse dobro.

Odgovor na objavo uporabnika
Andrej1962, 02.05.2025 ob 22:16

Hvala za ponujeno pomoč “anonimno”, nisem iz Lj. Dolenjska. Bo pomagal brat, hčerke in vnuk. “Vetrnica”, hvala tudi vam, če me bo tako bolelo, grem na urgenco. Tablete, ki mi jih je dala soseda že pomagajo. Hvala vsem. Lepo je, ko si pomagamo z nasveti in mnenji. Je pa tega čedalje manj. HVALA vsem, vse dobro.

Ne se hecat s tabletami. Za včeraj je bilo ok, da si lahko spal.  Vendar pa, če ti je kaj počilo, niti tablete, niti mirovanje ne bo pomagalo.

Takšno koleno je treba pregledati in “popraviti”.

Pojdi v lekarno in kupi mazilo Voltaren forte

New Report

Close