Kolesariva!
po pokrajini,ki jo skoraj vsi poznate..na nebu ni oblačka…samo moji prijatelji,ki mi nad glavo uganjajo vragolije…samo zato,da me dražijo(boste že vidli klapa!nič več pijače za vas pr men doma!;-))…na štartu Silvotova CAO in CAR…v hangarju DDO..pred mano pa ena taka MAMLJIVA RIT!!!!!!!!!!in ritnici ji nežno drsita po sedežu..zdaj na levo…zdaj na desno…pogledi nazaj….jaz ji nežno pokimam…večerni vetrič….nad mano S5-PBR draži…ampak tisto pred mano je mamljivejše….
DAAAAAAAAAAAA!!!!!
To je bila rit od moje drage!!!!edina “otipljiva” rit nocoj…daleč naokoli!Na kolesu pred mano…jaz pa za njo…ali veste,kako lepo je kolesarit z ženo?
Tako in drugače?!
ne rabim komentarjev,ker sem to napisal bolj zase,kot za vas..ampak saj veste….
P.s.:Razo!!!!!saj boš preživel moj post a,ne?
;-)))))))))))))))
hihihi… as i neho sexat……….pozdravi ženko, ki uživa, ko ma neki med nogami…hihihihihihii
ti pa se pripravi…mam že ene maldoiletnice v paci….da me ne bi obrokao, ko bo treba ekšn…….ker obeh tud jaz bne bom zmogel…..
se slišiva zvečer….če jih bom že kej namoču….hihiihihihihi
lep dand frend…pa ne zgobljaj ga sam pri eni pupi…pa če tud je to žena..z vsem dolžnim spoštovanjem do nje,, ji pusti, naj se namuči z ženskimi opravili…saj veš, midva jih mava še kar neki za porihtat…….sam curc, ker se lih vse ne pustijo…hehehehhehehehe