Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko bi me na grobo stala mansarda?

Koliko bi me na grobo stala mansarda?

Živim pri starših. Imamo podstrešje, kjer bi lahko bilo tudi manjše stanovanje. Sama razmišljam o tem. Ampak problem je, da ni tal, ni izolacije, ni frčad, ni elektrike. Če bi se lotili tega projekta, bi si s starši delila stroške izolacije in strehe, a ostalo bi morala financirati sama. Koliko približno bi me to prišlo? Gre se za majhno kvadraturo.

To je kot, a boš debela al suha po osnovi. Loh 40 ali 100. Krčmarji brez osnov vam delaji težave. In kdo pravi, da bi se strinjal s tvojim razmišljanjem? Je treba pol marsikaj

Loh maš pa soseda, ki iz bivše juge vse pozna in zrihta. Tako na roko. ☺️☺️☺️

Minimum 50.000,00 €

No, pa pazi, da bo kaj pisano še nate s ne krčmarji. 🙃☺️☺️☺️ Veckrat brano.

Bagra mansaderska za odstrel.. spizdit delat in v najem ce hocete zahodni svet glumit !!!

40.000 EUR najmanj-50.000 EUR

Pred 2 letoma sem obnavljala eno stanovanje, 60 kvadratov. Tlaki, prezračevanje (spuščeni stropi), centralna je že bila, fasada, stavbno pohištvo, keramika, parket… 50K. Odvisno, kakšne materiale boš uporabila in če boš kaj sama naredila. Zdaj je po moje še dražje.

Jurja po kvadratu.

Precej svobode.

Sosedje so razmišljali o adaptaciji pritličnega stanovanja / cca 90m2/. Hiša je stara skoraj 100 let, sicer dobro vzdrževana. Tako na oko so jim rekli, da če pridejo skozi z 60-70 tisoči, bo zelo ugodno. Hiša bo pa še vedno stara.  Ni ravo primerjava z mansardo, a tako glede renovacije na sploh.

New Report

Close