Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko boste letos zapravili za dopust tisti, ki vam je bila milka predraga?

Koliko boste letos zapravili za dopust tisti, ki vam je bila milka predraga?

Koliko boste poleti Hrvatom pustili tisti, ki ste tulili, da boste propadli zaradi cene elektrike?

koliko boste zagonili tisti, ki so vam goriva tako draga, da ne veste, če boste preživeli?

Koliko imate za dopust pripravljenega tisti iz obubožanega srednjega sloja, ki izginja?

Če ste iskreni in zvesti svojemu jamranju, potem dopusta letos za vas ne bo oziroma ga boste porabili za kakšno priložnostno delo, da zaslužite do jeseni za začetek kurilne sezone in šolske potrebščine za otroke. To je tudi svinjsko predrago, a ne?

Ravno včeraj me je vrglo na rit, saj sem opazil, da so Grki znoreli s trajektnimi cenami.

Ponavadi se s tem sploh nisem posebej ukvarjal, saj je bila cena na osebo za povratno vožnjo okrog 100-150€.

Zdaj vidim, da naju bo letos z ženo tole stalo 830€.

2 eura

Lavor imam že doma, vodo iz pipe in vrečka soli

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnooo, 25.04.2025 ob 09:16

2 eura

Lavor imam že doma, vodo iz pipe in vrečka soli

Zato takih ne vidite. Se ne izpostavljamo in se skrivamo za zidovi in ne razlagamo okoli imensko in si ne izposojajo, ker vemo da ne bomo mogli vrniti.

Kaj te briga kje in koliko bom zapravil? Milka je še vedno predraga in tudi še kakšna stvar. Vedno se gleda price-performance.

Pač nisem kupovala milke, nisem kupovala ničesar, kar se mi zdi predrago, in … evo, pa imam za dopust 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnooo, 25.04.2025 ob 09:19

Zato takih ne vidite. Se ne izpostavljamo in se skrivamo za zidovi in ne razlagamo okoli imensko in si ne izposojajo, ker vemo da ne bomo mogli vrniti.

In zakaj se zdaj oglašaš? Skrij se nazaj.

Trol provokativni, saj se ne gre za to, da si milke ne moremo privosciti. Ne damo tolk pa konc ker ni vredna kaj ti ni jasn. Pa tud na hrvaskem ne dajem na stotine € da bom prespala. Je drugje ceneje

Elektriko imam svojo SE. Za porabo 6mwh sem plačal lani 12×15 eur.

Na morje hodim v svoj app v Dalmacijo.

Milke pa ne jem, ker je ogabna – raje imam Hoferjevo čokolado.

Marca meseca rezervirli, I. vrsta do morja, med borovci, ljubi mir. Ni ga lepšga ko na terasi ali v spalnici čutiš vonj svežega morskega zraka. Koliko pa zapravimo, se ne obrenenjujemo. Za cuker milko nama dol visi, ker tega ne jeva.

Za en teden v Umagu bomo zapravili tri tisoč. Smo štiričlanska druzina, imamo dve plači in soliden regres.

Ni treba biti zajedljiv, žaljiv, vzvišen.

Zadeve pač niso povezane, ne glede na ceno dopusta so pač manire slovenskih trgovcev za en dr**.  Ta telovadba pri Milki je le ena, takih je še veliko. Kar na pamet postavijo nnormalno visoke cene in potem privabljajo z nenormalno visokimi stopnjami popusta, suma sumarum pa še vedno bistveno precenjujejo to, kar prodajajo in se norčujejo iz potrošnikov.

In obregniti se na cenovno politiko in predvsem poniževanje kupcev, ki pač niso neumni, ni nič narobe. Prej prav in odgovorno.

Bi že rezervirala, pa vse stoji v zraku z dopusti, kot vseskozi zadnja leta.

Nismo mislili na Hrvaško, je bila lani zunaj krepko predraga.

dopusta bo.doma.žal so nas zjebal skoraj do konca.vse bo šlo v 3 pi…..materne

Milke ne kupujem, mi je zanic, za dopust racunam 3k za dve osebi za dva tedna.

Lahko si kupim nebroj Milk, ne boj se, a kar je precenjeno pač pustim v trgovini. Malo pa že razmišljam z glavo in kar ni vredno dol. denarja, ne kupim. Na dopust pa pojdemo, seveda!

Milke nisem kupovala, niti ko je bila cena ” normalna”. Mi ni zivljenskega pomena in je zaradi mene lahko se  enkrat drazja. To nima veze z dopustom, kamor bom seveda sla.

Apartma Dalmacija 4 000, ostalo po potrebi.  Milko z lešniki še vedno kupujem, pa Lindt tudi.  Bolj me jezi Barcaffe, ki je že preko 2 EUR  😀

– Hrvatom nič, ker me hrvaško morje ni videlo že 30 let;

– sem doma, prej sem “zagonila” oz. tankala 2-3x mesečno (služba), sedaj pa 1x na 3 mesece;

– kaj je to dopust?  Mi iz obubožanega srednjega sloja ne rabimo dopusta. Ker ta denar porabimo za kaj bol koristnega. Dopust je pa lahko tudi doma pod lipco, z ražnjem, hladnim pivom, dobro knjigo, …;

– kurjava je draga, tudi če imaš svoj les. Sam pač ne pride iz gozda do doma oz. ga ne odrežeš kot solato in prineseš v kuhinjo. Jebi ga, to je življenje obubožanega srednjega sloja, živimo s tistim kar imamo in upamo, da nam cigani še tega ne pokradejo oz. nabijejo davke. In še to: nikoli v življenju nisem jamrala, da je kaj drago in nikoli imela niti centa kredita. Aja, pa krasti in goljufati se tudi nisem naučila, sem se pa naučila skromno živeti in preživeti in tega se ne sramujem.!

New Report

Close