Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Koliko časa ponosite modrčke preden kupite nove in koliko jih imate oz. menjujete?

Koliko časa ponosite modrčke preden kupite nove in koliko jih imate oz. menjujete?

Koliko časa menjujete iste modrčke preden kupite nove oz. na koliko časa kupite en nov modrc in koliko jih imate doma vseh skupaj ter koliko jih od teh tudi dejansko uporabljate?

Nisem ga kupila že 2 leti nobenega, ker ga težko dobim. Nazadnje sem naročala iz Anglije.

Cena enega cca. 50 eur.
V Sloveniji mi je OK samo Triumpf.

Trenutno v uporabi 5 kom (imam jih več).

Da kupujem moderce po 5 eur, potem jih bi pa imela verjetno vec.

V uporabi jih imam 6, od teh najvec nosim 2, imam jih pa se vsaj 6 za obcasne razlicne priloznosti.
Za doma nosim tiste majcka-modrcke, teh imam tudi 6.

Novega kupim, ko naletim na svojo stevilko in ugodno ceno, pa ceprav ga tisti trenutek morda res ne rabim, ampak 75E je tako zoprno redka stevilka, da pac izkoristis priloznost.

V uporabi jih imam 6, od teh najvec nosim 2, imam jih pa se vsaj 6 za obcasne razlicne priloznosti.
Za doma nosim tiste majcka-modrcke, teh imam tudi 6.

Novega kupim, ko naletim na svojo stevilko in ugodno ceno, pa ceprav ga tisti trenutek morda res ne rabim, ampak 75E je tako zoprno redka stevilka, da pac izkoristis priloznost.
[/quote]
Kupuj v tujini (splet). Kar dobiš pri nas, je revščina pri tej številki.
Imam jih ogromno – ravno zadnjič sem si nakupila zalogo 6 modrcev in dvojih kopalk. Ravno zato, ker jih ne morem kupiti pri nas (75I se mi zdi, da bi bila pri nas številka), Angleži pa gredo iz EU. V glavnem za nekaj časa bo mir. Nosim pa jih tako, da vsak dan drugega (pač krožno), da čim dlje ostane ok. Tam do dve leti ostane ok, potem pa je treba zamenjat.

Jaz jim imam ogromno še od prej, vseh jih je sigurno od 10 do 15. Sem jih zelo malo rabila, ker težko dobim meni pravi model. Zdaj pa jih rabim samo 3-5.

Kaj pravite v H&m se splača it pogledat? Se lepo nosijo?

nisem kupila kaksnega, predvsem zato, ker jih zelo malo nosim – doma sploh ne, za ven poleti do trgovine, za sprehod imam dvoje zgornjih delov kopalk, če grem kam tako ga dam gor, in se potem za toliko malo tisti, ki jih imam ne obrabijo toliko, so še lepi.

Meni pa vsak paše, tud primarkov za 3 EUR ali iz Mane.

Imam jih 12, raznih modelov za razne priložnosti. Od podloženih, push up do čisto tankih, z naramnicami čez rame, z zapenjanjem okrog vratu ali pa brez. Nevem če tukaj sem sodijo tudi korzeti.
Kupim si ga, če mi paše in mi je všeč, pa če ga rabim ali ne. Dejanko so v redni uporabi štirje, ostali pa občasno, pa še to samo za v službo, vse ostalo pa sem raje brez. Modrc je prva stvar, ki leti iz mene dol, takoj ko pridem iz službe, včasih že prej. Menjam jih vsak dan.

Mislim o čem pišeš, čist normalne stvari.
Si vedno itak glavna v temah o stumfih, svetlečih, ne svetlečih, nagubanih, brez ali z.
Ne moraš verjet kolk ste ene plehke. Naslove itak odpirate, same, da si imate o čem pisat.

75i modrček .men so že moje prevelike tvojih si pa ne predstavljam nositi.

To je angleška 34gg. Ni tako hudo v resnici. Še manj pa zgleda to gromozansko s pravimi modrci.

Niti točno nevem koliko jih sploh imam. Redno uporabljam ene 5-6 komadov, odvisno od priložnosti in potrebe po barvi ali modelu. Imam jih po več let, zavržem ga ko se raztegne ali obledi.
Je pa tudi pri meni tako, da modrc samo za v službo, ves ostali čas pa sem brez.

Imam jih najmanj 30, če štejem še športne, še ene 10 zraven. Bombažne za doma (Skiny), serijo za službo (Triumph, Lisca) in tiste najbolj hude za občasne priložnosti. Zavržem, ko se kaj raztegne oz. izgubi formo, ampak glede na količino, je to zelo poredko.

Maah, v zadnjih 15ih letih se mi je nabralo nekje 60 modrčkov ( ne pretiravam) tasexy, športnih, bombažnih, čipkastih vseh brav in oblik… Sem pač fetišistka nanje….. spodnjih hlačk pa sploh ne uspem preštet ( hec).
Ampak vse kupljeno na res ugodnih razprodajah nakoli ( Italija, UK; USA) Vse sorte znamk, od Vicotrias Secret, do LaPerla, Playtex, pa športnih, pa tudi noname.. In so vsi v pogonu. Jih pa redno nosim, so v obtoku, tako da je obraba manjša, so ohranjeni – ker ne gonim skoz enega in istega…. IN tudi perem tako, kot je pravilno – v vrečki za perilo , na programu za spodnje perilo.

Me prav zanima koliko samospoštovanja do sebe tiste, ki pišete, da ste večino časa brez modrca. Sama si sploh ne predstavljam, da bi šla ven brez modrca. Po vašem pisanju sodeč, greste tudi ven, v trgovino, kafič, po otroke v šolo ali vrtec, …. brez modrca.

Skupaj s športnimi verjetno okoli 20, pojma nimam. Nosim redno 4, ostali so iz nekih drugih časov. Kupujem ko res moram, kar pomeni, da se je en uničil. Vsi so brez žic, so pa dobro šivani, podloženih ne maram.
Doma jih ne nosim, tudi za ven je odvisno kam. Od letošnjega marca dalje, so bolj redko v uporabi (delo od doma) :):):)

Ene pač nimajo nič drugega pokazati, pa pač joške pokažejo.
Sem ženska, in me take ženske v javnosti ne motijo, pogledaš mimo pa je problem rešen. Zavedaj se, da je ona brez modrca, ne pa ti.

Imam jih cel kup, jih ne grem štet. Dam gor tistega, ki mi v danem trenutku najbolj ustreza po barvi in obliki. Kupim ga, če mi je všeč, ne pa iz razloga, da bi ga rabila. Brez sem redko kdaj, razen ponoči.

Ene pač nimajo nič drugega pokazati, pa pač joške pokažejo.
Sem ženska, in me take ženske v javnosti ne motijo, pogledaš mimo pa je problem rešen. Zavedaj se, da je ona brez modrca, ne pa ti.
[/quote]

Zagotovo so to take, ki nimajo kaj veliko od jošk. Tiste z več niso brez, ker res ne potrebujejo dodatne pozornosti.

Modrčke menjujem dokler se ne stržejo, pretegnejo, izgubijo obliko,… Navadno kupim nov modrček približno vsako drugo leto, nekje v cenovnem rangu 20-30e. Doma imam 5 modrčkov, od tega redno uporabljam 4.

Ne vem kaj ima samospoštovanje veze z nošnjo modrca.
Ženske, ki modrca ne nosijo ne delajo tega zaradi tebe ali sosedove Micke, temveč samo zaradi sebe. Nekatere prsi ne potrebujejo modrca 😉

Me zanima koliko vas je danes brez, od vseh tistih, ki ste se v zgornjih postih hvalile s tem?

S tem se ni noben hvalil. Ce te preprost stavek “jaz ne nosim modrca” tako zmoti, potem poisci strokovno pomoc.

Zagotovo so to take, ki nimajo kaj veliko od jošk. Tiste z več niso brez, ker res ne potrebujejo dodatne pozornosti.
[/quote]

Dve možnosti sta, nekatere so brez jošk, druge pa stare babure, ki jim joški visijo do pasu. Po vaseh imaš polno starih žensk brez modrcev, šparajo jih za obiske k zdravniku, sicer pa jih ne nosijo…. Pa komu mar, na stara leta jih ne moreš prevzgajati…

Jst.

New Report

Close