Koliko časa se čaka na verifikacijo na Bittrexu?
Po novih pravilih je 0 BTC, poglej si.
[/quote]
What are the different levels of verification?
We support two types of accounts.
•Basic accounts can withdrawal up to .4 BTC worth of digital currency equivalent per day if they have two-factor enabled.
•Enhanced accounts can withdrawal up to 100 BTC per day if they have two-factor enabled.
Dejansko napiše tole:
Unverified accounts cannot withdraw from Bittrex. Please see this link for more information.
Please check below to see what limit your account falls under.
New/Unverified Accounts: Unverified accounts have a 0 BTC withdrawal limit.
Basic Accounts: Basic accounts can currently withdrawal .4 (or equivalent) BTC per day. This number is configured to be approximately $3000 per day and will periodically change to further align with that target.
Enhanced Accounts: 100 (or equivalent) BTC per day with two-factor enabled
Odprete lahko hitro, in boste lahko trgovali, gor poslali kovance, smao izplačila ne boste mogli delati. Ampak ne rabite, zato bo čas, ko boste naredili verifikacijo.
Je pa recimo na bitstampu cca. 100.000 novih prijav na dan, potem si lahko mislite, koliko je to procesiranja.
primož
Trenutni se čaka do 2 tedna sodeč po njihovih obvestilih…
Wed, 20 December 2017 – We are experiencing delays with verifying new customers, responding to support requests and crediting deposits and withdrawals, and are working hard to clear these backlogs as quickly as possible.
Nikjer pa ne piše da novih strank ne sprejemajo.
Pa še enkaj: ne moreš ne vplačati deposit in tudi ne trgovati dokler ti ne verificirajo računa.
Lahko poiskusiš na Krakenu, delajo na posodobitvi in pohitritvi sistema, trenutno še šteka, ampak je drugi preverjen, ki sprejme fiat in lahko začneš trgovati, samo potrpežljiv moraš biti.
JAz sem tudi tja nakazoval in je vse delalo, sedaj sem jih zapustil, ker je prevečkrat javil erorje.
primož
Kaj pa kakšna druga platforma?
Jaz bi rada kupila XRPje ?
Tole z Bitstamp je zamudno. Dva dni nazaj sem odprla račun pa ni še potrjen. Zgubila bom še čas zaradi nakazila denarja…. Mal hecno, da ne sfolgajo hitreje obdelat oziroma da nimajo toliko sodelavcev, da bi hitreje sprocesirali vse vloge. Če so se že reklamirali okoli 🙂 🙂 🙂 pa zdaj imajo naval
Nimaš kaj, trenutno je pač naval, hype sploh še ni na vrhuncu, čista euforija. ALi odpreš na kraken, ali pa greš na bankomat ali pa prosiš nekoga, če kupi v tvojem imenu. Ti si odpreš denarnico na poloniexu ali bitrexu, ti tja nakaže eth ali BTC, pa takoj začneš kupovati, na verifikacijo pa počakaš.
Primož
To je pravilno razmišljanje, čas za vstop ni nikoli napačen, lahko je smoa napačna odločitev nakupa.
med trgovalci kroži eno pravilo, če tega ki so ga danes napovedali nisi kupil, smao ne hiti in ne kupuj, v naslednjem tednu pridejo nove in nove priložnosti.
Ampak zapomni si, samo toliko časa, dokler ne pridejo regulacije. te pa znajo priti v nekaj mesecih.
Primož
To je pravilno razmišljanje, čas za vstop ni nikoli napačen, lahko je smoa napačna odločitev nakupa.
med trgovalci kroži eno pravilo, če tega ki so ga danes napovedali nisi kupil, smao ne hiti in ne kupuj, v naslednjem tednu pridejo nove in nove priložnosti.
Ampak zapomni si, samo toliko časa, dokler ne pridejo regulacije. te pa znajo priti v nekaj mesecih.
Primož
[/quote]
Kaj pa so regulacije?