Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko časa sme biti moški samski?

Koliko časa sme biti moški samski?

Berem v eni temi, da ima ena pomisleke, ker ji je moški povedal, da je zadnjih 5 let samski. Pa me zanima, tako za splošno razgledanost, zakaj se ženski prižgejo oranžne lučke, če izve, da je moški že več let samski.

Tako, čisto počasi in pragmatično, če je nekdo sposoben živeti sam, je to objektivno kvečjemu plus. To pomeni, da se v zvezi takšna oseba ne bo obešala nate kot moker pulover. Da te ne bo vlačila okoli na stvari, ki te ne zanimajo, ampak bo sposobna iti sama.

In če, čisto za konec, še malo nadgradim vprašanje. Če bi vam moški rekel, da je samski toliko-in-toliko let in da v tem času tudi ni imel spolnih odnosov z drugo osebo … kaj bi se začelo plesti v vaših glavah?

moški, ki 5 let nima spolnih odnosov in/ali toliko časa ni prebral knjige, je nesposoben za partnerstvo.

moški, ki 5 let nima spolnih odnosov in/ali toliko časa ni prebral knjige, je nesposoben za partnerstvo.[/quote]

Zakaj?

Mene tak podatek niti ne bi apriori odbil, ce govorimo o moskem, ki ni mlajsi. Marsikaj se lahko skriva v ozadju in ni nujno, da je negativno.Ljudje nasplosno necemu kar ni obicajno, damo ze v startu negativni predznak.

ker si intelektualno in seksualno zaspan.
ker to pomeni da si zadnjih 5 let samo drkal in je spremenjena občutljivost tvojega penisa.
ker to pomeni, da imaš (fizično) spremenjene možgane in nevronske povezave ter odzivanje na splošno zaradi zatekanja k fantazijam in ker nisi imel stika z žensko.
ker boš imel zelo zelo velike socialne težave v partnerstvu, ker se zaradi tako dolge odsotnosti fizičnega stika insocialne interakcije ne boš znal pravilno odzivat, ne boš znal brat mikro mimike in ne boš imel občutka, kako se druga oseba počuti.
ker je ekstremno velika možnost, da boš seksualno neuporaben, če ne že na začetku, pa vsaj po prve pol leta. jaz osebno ne bi reskirala take zveze.
in še to: eno je, da si samski in imaš občasne (seksualne) prijateljice, druga stvar pa je popolna odpoved fizičnemu intimnemu stiku, kar nakazuje na resnejše probleme oz. kot se temu moderno reče, travme.

ni res, gre se za čisto utemeljeno mnenje na podlagi znanstvenih raziskav.
iz istega razloga ne bi hotela imet ekstremno introvertiranega ali samotarselga človeka, ki nima svoje družbe.

Hvala za argumentacijo. To mi je všeč.

iz istega razloga ne bi hotela imet ekstremno introvertiranega ali samotarselga človeka, ki nima svoje družbe.[/quote]
Cetudi je utemeljeno mnenje, zame osebno ni to taka huda ovira oziroma nepremagljiva. Ljudje smo si razlicni. Je pa tudi res, da me ne odbija drugacno
zaradi mojega poklica.Hja kaj cmo, poklicna deformacija.

saj ne pravim, da ne more dobit ženske, ampak samo da ga jaz ne bi hotela.
mislim, da bo imel veliko izbire, ker je kup žensk, ki imajo močno potrebo po “reševanju” moških.

iz istega razloga ne bi hotela imet ekstremno introvertiranega ali samotarselga človeka, ki nima svoje družbe.[/quote]
Cetudi je utemeljeno mnenje, zame osebno ni to taka huda ovira oziroma nepremagljiva. Ljudje smo si razlicni. Je pa tudi res, da me ne odbija drugacno
zaradi mojega poklica.Hja kaj cmo, poklicna deformacija.[/quote]

Drugačno te odbija, potem moraš biti psihiater, da si med enakimi? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

zaradi mojega poklica.Hja kaj cmo, poklicna deformacija.[/quote]

Drugačno te odbija, potem moraš biti psihiater, da si med enakimi? :D[/quote]
Kje si ti to prebral, da me odbija?!

Drugačno te odbija, potem moraš biti psihiater, da si med enakimi? :D[/quote]
Kje si ti to prebral, da me odbija?![/quote]

Oh, pardon, vidiš, površno čitam, NE sem izpustil pri prebiranju.
Boš mi lahko to oprostila, ali preveč prosim oz. zahtevam od tebe? 🙂

saj ne pravim, da ne more dobit ženske, ampak samo da ga jaz ne bi hotela.
mislim, da bo imel veliko izbire, ker je kup žensk, ki imajo močno potrebo po “reševanju” moških.[/quote]
Sem razumela vse o cemer si pisala. Obstaja dosti razlicnih vrst zensk, se strinjam in midve zagotovo nisva na istem kupu.

Kje si ti to prebral, da me odbija?![/quote]

Oh, pardon, vidiš, površno čitam, NE sem izpustil pri prebiranju.
Boš mi lahko to oprostila, ali preveč prosim oz. zahtevam od tebe? :)[/quote]
Haha Matjazko.Iz tega bi lahko potegnil, da me ti, drugacen kot si, sploh ne odbijas. 😀

Ne vem, nikoli nisem razmišljala o tem. Če pa že, bolje da je samski res samski kot da se spušča v enkratna razmerja z muhami enodnevnicami. Če je samski, naj bo z razlogom.

Mah, jah, midva sva čisto drugačna, kajne, predobra za ta grdi, umazan, pokvarjen MON forum in svet… 😀

Mah, jah, midva sva čisto drugačna, kajne, predobra za ta grdi, umazan, pokvarjen MON forum in svet… :D[/quote]
CCC te lepolaska tolk izzela, da ne uspevas prebrat/razumet, mojega pisanja.Ce me ne odbija drugacnost in si TI drugacen, potem si nisva podobna, a ne? Pejd rajsi spat. ;D

največji intelektualec foruma ima težave z razumevanjem dveh vrstic, hehehehe :)))))))

Mah, jah, midva sva čisto drugačna, kajne, predobra za ta grdi, umazan, pokvarjen MON forum in svet… :D[/quote]
CCC te lepolaska tolk izzela, da ne uspevas prebrat/razumet, mojega pisanja.Ce me ne odbija drugacnost in si TI drugacen, potem si nisva podobna, a ne? Pejd rajsi spat. ;D[/quote]

A, kaj, zdaj si pa ljubosumna na njo? Nič ne de, če je malo mlajša od tebe. 😀 Glavno, da je ženska spodobna in ima stil, da malo misli zraven, kar govori. Slednje pri njej ni zaznati, ker če ne bi izbrala ženskega vzdevka, ne veš, je moško ali žensko.

Jah, a nisva oba drugačna? Morava biti oba drugačna (nerazumljena, posebna, izobčenca, doživljajsko bogata, umetniški dušici) od drugih v družbi, a ne, da se lahko ločiva od okolice in se narcisistično dopolnjujeva s slavospevi drug drugemu in poudarjanju pozitivnih razlik? 🙂

In, vam je že kaj bolj jasno, zakaj žensk vešč moški da custom verzijo odgovora na vprašanja kot je tole. In to ne le na temo spolnosti. Predvsem pa kratko, da se kasneje ne bi rabi zapletati. Nenazadnje , tako nekako kot marsikatera ženska. Pa, če ima seksualne ali kakšne druge ambicije. Tisti, ki po minskem polju tovrstnih vprašanj korači preden je ustvaril klimo spolne privlačnosti, bo še dolgo predvsem sam sebe tako in drugače zadovoljeval. 😀

Tudi zaradi takšnih malenkosti bo smooth operator imel še pa še ponudbe, medtem ko bo suhoparen neizkušen resnež odgvarjal, kot da je na intervju za službo dokler mu po naključju in bog vedi kolikšnem času ne uspe priti na drugo stran kjer sčasoma tako oba ugotovita, da si je ženska marsikateri odgovor razlagala čisto drugače, ko je bil on prepričan, da ga je razumela. Mislim, s kakšnim sranjem se bogi ona-on člani morajo ukvarjati. Preveč polno rit imate, dage Slovenke., če se mene vpraša. Me sploh ne čudi, da eni potem raje kar “pozabijo” na ženske. 😀

Samski je lahko večno, le priležnice mora menja ti redno!
Vse ostalo je laž!!

ker si intelektualno in seksualno zaspan.
ker to pomeni da si zadnjih 5 let samo drkal in je spremenjena občutljivost tvojega penisa.
ker to pomeni, da imaš (fizično) spremenjene možgane in nevronske povezave ter odzivanje na splošno zaradi zatekanja k fantazijam in ker nisi imel stika z žensko.
ker boš imel zelo zelo velike socialne težave v partnerstvu, ker se zaradi tako dolge odsotnosti fizičnega stika insocialne interakcije ne boš znal pravilno odzivat, ne boš znal brat mikro mimike in ne boš imel občutka, kako se druga oseba počuti.
ker je ekstremno velika možnost, da boš seksualno neuporaben, če ne že na začetku, pa vsaj po prve pol leta. jaz osebno ne bi reskirala take zveze.
in še to: eno je, da si samski in imaš občasne (seksualne) prijateljice, druga stvar pa je popolna odpoved fizičnemu intimnemu stiku, kar nakazuje na resnejše probleme oz. kot se temu moderno reče, travme.[/quote]

Samo saj med 10-16 +/- tudi drkaš pa potem začneš seksat, torej imamo vsi tipi spremenjeno sestavo itd.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Meni se pa to res ne zdi neki poseben razlog da z nekom ne bi bila. Če je energija in če se štekava sem lahko njegova prva pa mi je vseeno. Tale pogled lepolaske zelo popredmeti moškega, gleda nanj kot moški gledajo na žensko. A si sploh ženska ti?

In kaj če se ti zlaže lepolaska? se pravi bolje da se zlaže kot pove po pravici tudi če je identičen. Ja sej zato pa je toliko lažnivcev. Ah feministke.

Jaz mam druge probleme, mene bi rada vsaka, ki jo spoznam v razmerje zvlekla. Pa ne da sem kaj poseben, ali pa kaj, ampak že v rani mladosti sem pogruntal enostavno foro: bolj se delaš f.ukjenega, bolj si babam zanimiv. mene bi vsaka rada nekaj popravljala, to sem ugotovil. Vsaka me obravnava kot artikel z napako, ki ga mora ona samo malo popravit. To in solidno nakladaštvo je ključ, zakaj babe rinejo v take kot sem jaz. Sej meni se tudi smilijo piflasti očalasti geeki brez napak, ki jih nobena noče. Življenje ni fer na nek način, res ne, tisti, ki bi dejansko bili vse to, o čemer babe kao sanjajo, sploh nimajo šans v ožji izbor prit. Jaz pa tam nekaj glumim, pokam štose, ščipam lušno kelnarco za rit in hop, evo mi telefonska in kelnarce in njene kolegice. Da en bo ensporazuma, če se to greš, je zaželjeno, da si relativno mlad in da ne zgledaš ko prometna nesreča. 60+ letni debeluhi, ki takšne zganjajo, fašajo še kakšno prijavo na policijo, ha ha…Ma res, življenje je hecno, vsaka lušna bi rada tipa z napako, da ga bo kao popravljala, pobje brez napak niso seksi..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close