Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko časa sme biti moški samski?

Koliko časa sme biti moški samski?

Moja prva misel je bila, da se ti bo takoj oglasil največji teoretik glede tega. In se je res.

Baje obstaja “smaski” gen[/url]. 😀

Pa tak cirkus ste eni zganjali glede samskosti. Kaj vse je s samskimi narobe. Kad ono… lahko da gre za genetsko pogojene zadeve. 😉

Moja prva misel je bila, da se ti bo takoj oglasil največji teoretik glede tega. In se je res.[/quote]

In hvaležni smo mu.

Močno introvertirani so torej na minimalcu ? Zelo posplošeno in nenatančno. Od sodelavke fant je blazen g33kast introvert in razvija aplikacijo za iWatch za Apple. Torej ni na minimalcu. 😉
Biti večni in nujni predpražnik za druge pa v današnjem času tudi več ne gre.

Sekcija “Some of the after-effects of masturbation are :”

Naprimer (po arhivu se najde še veliko podobnih zanimivih tem)

Tole mislim da Zoran Milivojević fino obdela v svoji knjigi Formule Ljubezni. Je bilo pa v zadnji številki Treće Oko revije (ne vem kje že) napisano, da bodo v prihodnosti moški prenehali osvajati in da bodo ženske to bolj počele.

Za samski gen pa tudi zanimivo – v raziskavi se recimo nič ne omenja koliko je bilo ateistov in koliko vernih ljudi (Muslimani, Hindujci,…) vključenih.

Kako je že en tip reko ko so ga buzerirali kdaj bo prpelal domov punco kako? Pa je mel par občasnih tak, ne ogromno ampak nekaj:

Rekel je da on sploh ni samski ampak je v daljšem razmerju s svobodo 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Gena za samskost ni, saj to je v glavnem pojav moderne družbe. Že sam pojem samskost si moški ponavadi razlagajo drugače kot ženske, za moške to pogosto pomeni neobvezujoča (čustveno nenavezujoča) spolnost z ženskami, za ženske pa, da v tem času nimajo spolnih partnerjev. Torej dolgotrajna samskost je bolj nenaravna za ženske, ker pogosto se gola moška biološkost nagiba tudi k poligamiji – torej da gre neustaljeno od cveta do cveta, medtem ko ponavadi ženska išče bolj varnost, toplino družinskega ognjišča, ko se v njej oglaša naravni klic za materinstvo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pozdrav vsem.
Sem nov na portalu in hkrati po 15tih letih zakona čisto svež “samec”.
V drugi polovici zakona, je bolehna gonja po karieri zaledenila najin normalen partnerski odnos.
Dobesedno sem čustveno mrtev, svoje gene sem že raztrosil; zato si bom drznil kar (p)ostati samec z igrivim karakterjem.
Čustveno sem ena sama velika napaka 🙂 Fizično pa me v formi ohranjajo šport, dinamičen poklic in dobri geni.
Evo, sem klasičen prfuknjen “aušus”, ki čaka na popravilo 🙂

+1

Bi se kar strinjal, s tem da so današnje ženske (zaradi podpore sistema) precej prevzele moške atribute katere navajaš v svoji (klasični) hipotezi.
Pojav moderne družbe ? Ja, v smislu (prepolnih) riti, mislim da posledice kulturnega marksizma se ne da čez noč odpraviti, niti vojna tega ne bi popravila. Sort of reassuring. 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close