Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko časa ste čakali na histološki izvid

koliko časa ste čakali na histološki izvid

Zanima me, koliko časa ste čakali na izvid histološke preiskave, ko so vam odvzeli delček tkiva na preiskavo? Ne mislim tistih preventivnih pregledov, ampak ko je bilo kaj “sumljivega”.

Moras napisat konkretno kje kaj kdo. Jaz bulo na scitnici 3 tedne. Itak ti pa vmaprej priblizno povejo. Vsaj jaz sem vprasala

Dojka, kak teden. Zal je bilo pozitivno.

Odgovor na objavo uporabnika
Zakaj533, 14.11.2024 ob 12:57

Moras napisat konkretno kje kaj kdo. Jaz bulo na scitnici 3 tedne. Itak ti pa vmaprej priblizno povejo. Vsaj jaz sem vprasala

Pregled kožnega znamenja.

tanija847, 14.11.2024 ob 12:46

Zanima me, koliko časa ste čakali na izvid histološke preiskave, ko so vam odvzeli delček tkiva na preiskavo? Ne mislim tistih preventivnih pregledov, ampak ko je bilo kaj “sumljivega”.

ali se sploh kdo od vas vpraša kaj pomeni da je tkivo pozitivno, na kaj je pozitivno. Patologi trdijo, da so našli rakave celice, dokazi o tem pa so jalovi. Gre za preoliferacijo celic tkiva, na katerem se dogaja biološki proces in pri proliferaciji celic so celice vedno drugačne kot so normalne celice tistega tkiva, kjer se dogaja biološki proces z razlogom. Razlog je ta, da ko celice ki so na novo zrasle ne bodo več potrebne, bodo bakterije odstranile samo na novo zrasle celice, le te pa morajo biti drugačne, da jih bakterije prepoznajo in ne odstranjujejo drugih celic. To si lahko preberete na spletni strani ZAMOLČANA MEDICINA pod zavihkom DRUGO MNENJE imate kar nekaj primerov raka.

kolegica je dala ginekološko …pač  od polipa ali mioma / ko odstranijo /  in če je kaj te obvestijo, če pa ni , te pa ne…?

nevenka815, 14.11.2024 ob 17:45

kolegica je dala ginekološko …pač  od polipa ali mioma / ko odstranijo /  in če je kaj te obvestijo, če pa ni , te pa ne…?

če pa ni te pa ne- te držijo še malo v strahu in potem jih po enem mesecu ves presran pokličeš in ti rečejo jaaaa, nč ni ne, u redu je mislim zakaj sprašujete……. zatokermejestrahjebemvamvsepospisku

Krvni Rak , 1 teden. Zal je bil pozitiven.

tanija847, 14.11.2024 ob 13:40

Pregled kožnega znamenja.

Čimvečkrat pokliči. Iz groba jih ne boš mogla. Poznam tak primer.

Znamenje 1 teden v Zvem-u.

Dojka, 2 dni od punkcije, po telefonu.

Znamenje, pošta v 1 tednu. Bila sem pa pri Fabjanu v Šenčurju. Vse ok. Mogoče bi me prej poklicali, če bi bilo kaj pozitivnega.

anonso10, 14.11.2024 ob 19:19

Krvni Rak , 1 teden. Zal je bil pozitiven.

Levkemija ni krvni rak, je rak kosti. Zakaj ga dobiš in kako se telo sama zdravi brez kemoterapije si preberi na spletni strani ZAMOLČANA MEDICINA pod zavihkom DRUGO MNENJE.

Srečno

Pred leti že. Otrok. Kožno znamenje. Tri tedne. Negativno. Me je bilo pa panika odpret pošto.

Držim pesti, da je ok!

New Report

Close