Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko časa ste čakali na plačilo DMV

koliko časa ste čakali na plačilo DMV

koliko časa ste čakali na plačilo DMV? meni so danes na DURSU rekli 30 dni.

30 dni je max cas za odmero dmv;ponavadi ga odmerijo veliko prej;preden si oddal papirje bi se pozanimal;ker na enih izpostavah se lahk zmenis da ti nardijo v enem dnevu na enih oa cakas kot ti;meni so ponavadi naredili odmere v perih dneh razen ko se je nasla kaka pametna referentja pol pa je bilo pregovarjanje ampak nikoli vec kot deset dni

Te dni po na izpostavi, ki jo hvalijo kot hitro, minil mesec dni.
Da se to pač ne da tako hitro izračunat, da to ne gre kar tako, da morajo preverit, da morajo … Res, kot da hočem registrirat jedrsko bombo, ne en navaden serijski avto, kot jih je na naših cestah na stotine, edina razlika je, da je moj pač uvožen.
S tem, da bo davka fuuuuul. Očitno se jim bolj mudi davit espeje za tistih par evrov kot ostale zavezance za tisočaka in več.

Katera izpostava je pa bila v tvojem primeru? Meni je kolega rekel, da je čakal 2 dni.

2 dni. Lj.

teče 20 dan. še vedno nič. Izpostava Kranj.

Cakam 20 dnu, se vedno nic.. 🙁

Cakam 20 dni, se vedno nic.. 🙁
FURS Lj

10 dni še kar nič. Čez 10 dni grem na morje 🙁
FursLJ

Čakam od 22.6 pa se vedno nič
FursLJ

Čakam od 12.6, še vedno nič
Furs LJ

Vloga 19.8.2019
Odlocba 18.9.2019
Tocno 30 dni.

Ha, ha, saj se sploh ne splača dati vlogo, iskati goro papirjev in čakati, da na koncu dobiš 300 eurov, kolikor smo jih dobili mi, kljub temu, da je mož 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} invalid.

Ko ne bo več polna rit za nič truda in koristi, kar zagotovo kmalu ne bo več, ne boš več tako blesavo norelo. Tkaim motenim je treba samo gajžle in lakote.

Odgovor na objavo uporabnika
viharni jezdec, 18.09.2019 ob 21:18

Ko ne bo več polna rit za nič truda in koristi, kar zagotovo kmalu ne bo več, ne boš več tako blesavo norelo. Tkaim motenim je treba samo gajžle in lakote.

Spet fafljo otresaš kjer nimaš pojma?

New Report

Close