Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko časa traja spolni odnos?

Koliko časa traja spolni odnos?

Oj,
Mene pa zanima, koliko časa naj bi trajal en povprečni spolni odnos? Od trenutka, ko se partnerja začneta slačiti pa do takrat ko sta spet oblečena.

lp

Če imam zjutraj službo 8 ur, če pa ne pa okrog 10 ur.

8 ali 10 ur? Koga vlečeš? Misliš, da ti bo kdo verjel?

Ja mogoče je mislil minut in ne ur, ali pa je to mogoče celo njegova služba !? 🙂

Drugače pa odvosno do časa, pol ure, uro in seveda odvisno koliko je predigre. Težko je reči koliko časa naj bi to trajalo, vedno je drugače in veliko faktorjev upliva na to.

Ja, od tedaj ko se slečeta in oblečeta nazaj lahko traja osem do deset ur – vse je odvisno od dolžine spanca.

Ja očitno je vseved hotel/a biti malo komičen. a punca sigurno ni mislila tako!!!!
Drugače pa povprečno traja to cca.1 uro, v izrednih primerih pa seveda tudi več!
Vsekakor pa bi moralo trajati več kot 20 min.
Quicky pa traja lahko tudi 5 ali 10 minut, saj te so namenjeni samo hitri potešitvi naših fantov- kadar se nam ženskam ne da kaj preveč!

ja, vseved, dober smisel za humor in natančno branje. Točno, kot je vprašala.

Ne obremenjuj se s tem, po zelji, vse kar vama pase in kolikor vama pase, enkrat je tko, drugic spet tko, vazno da vidva uzivata!

to zanima, ke neja vem al f**** uro aja dve…

Točno toliko časa kot nama paše!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Zelo pošteno povedano. Tara sprašuje od začetka slačenja do oblačenja.

Pri meni tud od 8 – 10 ur. Ker se po odnosu ne oblečem takoj!

BOLJ BEDASTEGA VPRAŠANJA PA TU GOR ŠE NISEM ZASLEDILA

O, jaz pa že veliko. Pa še veliko bolj bedastih komentarjev :))

Pa navsezadnje to vprašanje niti ni tako bedasto, vsaj meni se ne zdi:))))

slačenje gor dol…pa to pa ono…vglavnem not-ven 1h…pa ne rabiš nobene telovadbe, aerobike ali fitnesa:)

slačenje gor dol…pa to pa ono…vglavnem not-ven 1h…pa ne rabiš nobene telovadbe, aerobike ali fitnesa:)[/quote]

Veš kaj, pol grem pa že rajš na telovadbo al pa v hribe, in se imam ziher bolj fajn, kot si dovolit, da mi en počne: not pa ven… pa to še celo uro :))))))))))))

hehehe…emšo:)))))

hehehe…emšo:)))))[/quote]

mogoče pa res… na to pa nisem niti pomislila:) da je pri vas mladcih to “v glavnem not pa ven 1h”
:):):)

hehehe…emšo:)))))[/quote]

mogoče pa res… na to pa nisem niti pomislila:) da je pri vas mladcih to “v glavnem not pa ven 1h”
:):):)[/quote]

seveda je še tu…slačenje…pa skriješ pohodniške čevlje, da ne gre v hribe:))))…pa pripraviš večerjo…pa to pa ono:))))

:):):)[/quote]

seveda je še tu…slačenje…pa skriješ pohodniške čevlje, da ne gre v hribe:))))…pa pripraviš večerjo…pa to pa ono:))))[/quote]

aha, to se pa že lepše sliši:))

pri meni 15 min

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close