Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko časa v telesu sestavine tablet Lamisila -dojenje

Koliko časa v telesu sestavine tablet Lamisila -dojenje

Jaz bi morala jemati tablete Lamisli zaradi težav s kožo, vendar dojim. Zanima me, če katera ve, koliko časa ostanejo sestavine lamisila v telesu?? V času jemanja tablet, bi prenehala z dojenjem (bi črpala) in potem ponovno začela.

Sem šla prav v register pogledat od l.2005 pa piše vse drugo samo tega ne, tavelikega pa nimamo v dežurni:(((((če imaš navodilo doma si tam preberi, kolikor se spomnim sem jaz po 5 dneh že dojila.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Veliko več smo, kot le telesa in osebnosti. Ne glede na spreminjajoči se zunanji videz je notranji duh vedno lep in ljubeč

Pa je tako nujno, da jih vzameš? Tudi jaz sem imela precejšnje težave s kožo oz. jih še imam, pa mi v času nosečnosti in dojenja zdravnica ni dala kreme Lamisil, ampak šele potem, ko sem zaključila z dojenjem.

Ja, je že kar kriza, ker sem bila noseča, pa dojila, pa ponovno noseča in spet dojim. Par mesecev pred prvo nosečnostjo se jih nisem upala jemati, ker sem nekje slišala, da ni najboljše za plod. Skratka, vleče se že tri leta.

New Report

Close