Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko časa zdržite brez..

koliko časa zdržite brez..

hmm…kak naj rečem…..stika,dotika,pogleda…….osebe, ki je pogrešate???

Nekateri pravijo, da solze pečejo…..počejo in bolijo……posebno zaradi ljubezni in sanj…. ne vem, mogoče so to res puhle trditve, besede brez reda in smisla…..toda, ko je človek sam, sam v sobi, temni nočki in posluša svoje misli, bitje svojega srca..takrat se mu lahko zazdi, da občuti bolečino v vesi…nemi krik osamljenosti, hrepenenja…..bolečine v sebi…….in takrat je treba zbrat dovolj hrabnosti, da solze podrsijo po licih…….ker, to je potrebno, da pomirimo dušo, bolečino v njej
…hmmm…..težki so trenutki pričakovanj,upanja , ki so včasih lahko lažna, nedosegljiva…….
zato mogoče pomaga, da človek vsako večer zaspi z imenom svpje ljubeznio na ustnicah in v sanjah skupaj z njenim likom, dočaka jutro……..saj je vseeno ali se zdani ali zmrači….

treba je samo ljubiti – kjer je Ljubezen kaplja kot morje in iskra kot ogenj……!!!?

ufffffffffff…….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Dobro jutro, razko,
naredim zate danes izjemo tuki doli!

Sem te v mislih že tudi zmerjala z moškim šovinistom, da veš, zgaga!
Danes pa si napisal tako lepo…., se mi zdi, da je iz srca!
In da tako včasih čutimo vsi…to je hrepenenje, ki se največkrat ne uresniči.
Včasih mora boleti, da vemo, da smo živi.
Samo da ni preveč pogosto!
pozdravček

Boli ja……..uf……..kako boli…………ko dragi v sanjah brca…in tebe kak fajn šus doleti………..:)))))))))))) UF…kako to boli………….

The best in life is free

…. toliko časa, da človek mora otopeti !!! Če ne
moreš moledovati in prositi za nekaj, kar na bi ti
bilo dano samo od sebe, potem ostaneš tudi brez
vsega tega in … jokaš v duši, občutiš bolečino lastnega
poraza !!! In vstajaš sleherno jutro s hrepenenjem in
iskanjem ….. česa že ??? Prave ljubezni ????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

JEBEMTI A SI TO SAM NAPISAL AL OD KJE SKOPIRAL?

kaj je pa s tabo danes ?????????

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

New Report

Close