Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka koliko časa

koliko časa

Cao vsem, mene pa zanima, koliko časa pred dnevom poroke je smiselno začeti konkretno urejati in pripravljati vse potrebno za poroko……pol leta, manj?
Gre za poroko na katero bo povabjenih pribljižno 90 ljudi, ne bo pa crkvene poroke…

Midva bova imela 60 ljudi, ampak mislim da število svatov ni tako pomembno, ker organizacija traja enako dolgo ali jih je 60 ali 90.
Bova pa imela tudi cerkveno poroko. Midva sva začela približno 4 mesece prej, malo manj. Sva pa imela že v mislih gostilno, fotografa, tako da sva pol takoj stopila v akcijo. Pa imava sedaj, ko je približno še 50 dni do poroke, več ali manj vse rezervirano, dogovorjeno, samo še dokončno se moram dogovoriti.
Pa istočasno še stanovanje urejava. Tako da mislim, da je kakšnih 90 dni več kot dovolj.
Če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj.

Lp Urša

hoj!

Odvisno od tebe!
Jaz sem se začela 1 leto prej in počasi lezem naprej.
Jaz sem tak tip, da bom večino vse naredila sama(konfete, vabila, zahvale, menuje in nenazadnje delam sedaj tudi škatle za pecivo.

Vse je odvisno od tebe. Lahko pa na tvojo situacijo zrihtaš tudi v 2 mesecih, samo ti ni zapriseženo, da si najdeš obleke, gostišča, muzika itd, ker ljudje delajo rezervacije po 6 mesecev naprej.

Anja

Anja

Kako pa delaš škatle za pecivo?
Iz česa? Iz kartona? Kje pa si nabavila material?

Urša

vabila, zahvale, konfete…to ti naredijo v enem tednu, ce je panika. normalno pa si vzamejo dva tedna.
tudi s cvetjem ni treba hiteti…
prstani ti vzamejo (z rezervo) 3-4 tedne.
podvezica, spodnje perilo, nogavice…to se vse da kar hitro zrihtati..

vse, kar sledi spodaj, velja, ce se porocis maja ali junija, ko je najvec porok.

za torto se zmeni 3 mesece prej, se posebno, ce gres h kakemu znanemu slascicarju. on namrec ne more v soboto dopoldne naresti 5 tort. rezervirati si moras njegov cas…

ce si mislis sposoditi obleko, ti priporocam, da se kar hitro odpravis (vsaj 4 mesece prej). ko sem jaz gledala januarja obleke (porocim se junija), so bile ze kar zasedene.

gostilno, lokacijo poroke—cimprej potrdi. se posebno, ce imajo samo eno poroko na dan. midva sva rezervirala logarsko dolino 5 mesecev prej in ze takrat sta bili za maj in junij le dve soboti frej.

podobno je z bendom, rezerviraj bend cimprej. bend lahko igra samo na eni poroki…midva sva en bend hotele rezervirat marca, pa so bili za junija ze zasedeni…

aja,pa se slucajno misita iti na plesni tecaj… v kazini traja zaceti tecaj druzabnega plesa 2 meseca. tako, da tudi s tem racunajta..

frizerja in licenje bom rezervirala dva meseca prej…

lp,

lanna

hoj!

V poročnem kotičku sem kupila eno veliko škatlo in sem jo razdrla, potem pa sem v prometeju kupila karton v barvi vabil in zahval.
s svinčnikom sem obrisala in izrezala. V 1 dnevu narediš 30 škatl.
Karton je 70 sit, Škatla pa 300 sit.
Jaz mam čas za delo tako da sem se odločila, da sama delam.

Anja

KO sem jaz spraševala v poročnem kotičku za škatle (tiste rumene in modre, če se mogoče spomneš), je bila ena 150 SIT, ampak se mi zdijo malo premajhne.

Veš kaj me zanima, če imajo v prometeju tudi škatle že narejene ali imajo samo kartone?
Imajo veliko raznih barv in designov kartone ali samo enobarvne?

Odpiši mi.

Urša

Ja meni so na sejmu rekli, da je velika škatla 300 sit.

V prometeju nisem nikjer zasledila kakih škatl.
Imajo pa celo barvno lestvico barv.
Anja

Hvala punce, tole mi bo precej v pomoč……

zivjo,

jest se porocim julija in prav z veseljem srfam po temle forumu-najdes veliko koristnih stvari.

Glede skatel za piskote sem se v porocnem koticku zanimala prejsnji teden in mi je rekla da so okoli 150 SIT, potem se klicala tudi v Embagraf d.o.o, kjer delajo skatle po narocilu in tam naj bi bile okoli 100 SIT, najceneje pa je, ce nabavis plasticne skatle pri sevsku v Zalogu-te stanejo okoli 30-40 SIT, samo niso pa tako lepe.

Zanima me, ce mi lahko priporocite kaksen dober band-tisti na katere sva racunala, nimajo casa in si morava en band se poiskat.

Lp

KAJ VSE STA IZBRALA MED PONUDBO ZA POROKO V LOGARSKI DOLINI IN ČE LAHKO POVEŠ KOLIKO VAJU BO TO STALO?
KAKO JE V PRIMERU DEŽJA?

New Report

Close