Koliko denarja daste za darilo?
s fantom sva povabljena na poroko čez nekaj tednov. darila ne bova kupovala, ker bi najbrž kupila nekaj kar ne potrebujeta, zato sva se odločila, da bova dala denar.
ker je to najina prva poroka imava problem, ker ve veva, koliko se da za darilo oz. kolikšen je primeren znesek?
naj še dodam, da se s poročencema ne družimo zelo veliko, približno na en mesec se kaj slišimo in gremo ven kaj popit ali pojest, nismo v žlahti, nevesta je moja sošolka iz osnovne šole (takrat sva bili najboljši prijateljici), potem se je ona zaradi srednje šole odselila in se kakšnih 10 let nisva družili, nato pa sva šele kakšno leto nazaj ponovno vzpostavili stik, ko je prišla nazaj domov s fantom (oz. zdaj bodočim možem).
torej, če dava s fantom skupaj 100 eur se mi zdi premalo, če pa dava skupaj 500 eur se mi pa zdi preveč. se pa nočeva osramotit 🙂
kaj vi mislite? koliko vi daste v kuverto?
Aja drugače naj bi bilo nekako primerno, da se da približno v vrednosti večerje – to je pa res tam nekje 50 eur. Za priče in najbljižje sorodnike je ponavadi tako, da dajo res kar dosti več…ampak vedno je pa edino prav, da vsak da toliko kot želi in predvsem toliko kot lahko da.
Ne zdi se mi, da bi se s tem lahko kakorkoli osramotil, če ne daš zelo veliko…če pa s tem ne bosta zadovoljna kar bosta dobila pa njun problem.