Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Koliko denarja v menjalnicah?

Koliko denarja v menjalnicah?

Mene pa zanima, koliko denarja imate kar v menjalnicah oz. kdaj ga iz menjalnice potegnete v denarnico?

Ker stroški transakcij niso zanemarljivi, sploh če se igraš z manjšimi vsotami.

Katere denarnice pa imajo najnižje stroške? Sam ima trenutno Coinomi, pa sem včaraj plačala 11 € za 200 € prenosa, kar se mi zdi veliko.

Bitstamp ima 0,25% provizije za vsako transakcijo

Bitstamp, vsaj kolikor je meni znano, ni denarnica ampak menjalnica.

Mene zanimajo provizije, ki jo zaračunajo različne denarnice, da ti pošljeno denar v menjalnico.

In pri katerem znesku je pametno denar iz menjalnice prenesti v denarnico?

Bitstamp, vsaj kolikor je meni znano, ni denarnica ampak menjalnica.

Mene zanimajo provizije, ki jo zaračunajo različne denarnice, da ti pošljeno denar v menjalnico.

In pri katerem znesku je pametno denar iz menjalnice prenesti v denarnico?
[/quote]
hjam … jaz imam denarnico kar na menjalnici.
v svojo (off line) denarnico pa preneseš, ko znesek vrednosti kripte preseže tvoje mesečne realne prihodke — ko si ne moreš več privoščiti npr. kraje v denarnici

Ne Exodus računajo v ETH. Ni tako drago. Jih pa moraš imet. Nekaj časa sem imela v denarnici, ampak potem ugotoviš, da je nepraktično. Zdaj kupujem nano ledger S in je seveda razprodan. Ve kdo, kje se ga še dobi? Kar mislim deponirat, bom deponirala in pustila. Cardano ima super denarnico. Svojo.

Jaz sem po 3h letih še vedno brez denarnice. Upam, da bom rešil denar na varno preden mi ga ukradejo.
Osebno bi se še najlažje navdušil na XAPO.

A to pomeni, da imaš za vsako valuto svojo denarnico?

A to pomeni, da imaš za vsako valuto svojo denarnico?
[/quote]

Ne, večino imam na borzah. Če si day trader, drugače skoraj ne gre.

Še eno vprašanje.

Kako recimo iz Bitstampa preneseš na Binanco, če ne preko denarnice?

Obstaja še kakšna druga varianta?

Čist lepo direkt.

Čist lepo direkt.
[/quote]

Ja sem ravnokar ugotovila kako 🙂 Očitno vsaka šola nekaj stane 🙂

lepo prosim mi lahko poveš, kako si prenesla iz denarnice na mejnalnico, da so čim manjši stroški provizije?hvalaa

Jaz pa ne stekam kako mi lahk kdo ukrade kovance iz elektronske oz. online denarnice?
Ce kovance prodas inv menjalnici imas evre, ti jih tudi lahko ukradejo?

Kaj je to inv?
Ukrade se menjalnici, ki hrani tvoje kovance. Ne pomnim, da bi kdo kdaj ukradel €.

Če prodaš kovance in v menjalnici imaš samo še evre…. Sorry. Tipkarska napaka 🙁

New Report

Close