Koliko denarja za darilo za birmo?
Mi smo botri, pa bo darilo za 400evr. Sin je dobil poleg darila od ostalih povabljenih okoli 20 evr od vsakega. tako, da če daš 50, max 100 je to dovolj. pa prosim, ne samo denarja. to je tako ponižujoče.[/quote]
a mora biti en roženkranc zraven ali knjiga o seksu pred poroko?
Jasno je, da so vsi najbolj veseli denarja. Vi sodite med bolj ohrne,
Mi smo botri, pa bo darilo za 400evr. Sin je dobil poleg darila od ostalih povabljenih okoli 20 evr od vsakega. tako, da če daš 50, max 100 je to dovolj. pa prosim, ne samo denarja. to je tako ponižujoče.[/quote]
Jasno je, da so vsi najbolj veseli denarja. Vi sodite med bolj ohrne,[/quote]
Povsem napačno sporočilo osebi, ki gre k birmi. Zaradi denarja? Če zato hodijo, je skrajni čas, da takoj nehajo, ne pa šele po birmi …
Same travme za vse … odrasle, ki komaj spraskajo denar skupaj, da se lahko kosajo z drugimi in birmance, ki so to zaradi denarja?
Povsem napačno sporočilo osebi, ki gre k birmi. Zaradi denarja? Če zato hodijo, je skrajni čas, da takoj nehajo, ne pa šele po birmi …
Same travme za vse … odrasle, ki komaj spraskajo denar skupaj, da se lahko kosajo z drugimi in birmance, ki so to zaradi denarja?[/quote]
ubogi otroci, silite jih v cerkev, zdaj pa še ne bi dobili konkretnega plačila za to
Same travme za vse … odrasle, ki komaj spraskajo denar skupaj, da se lahko kosajo z drugimi in birmance, ki so to zaradi denarja?[/quote]
zakaj pa? maternomater, pokaži mi enega normalnega otroka, ki veruje v boga pa te fore!?
zakaj pa? maternomater, pokaži mi enega normalnega otroka, ki veruje v boga pa te fore!?[/quote]
Pri nas doma so štirje, no dva nista več čisto otroka, pa pri večini naših prijateljskih družin tudi tako.
Seveda večina mularije (kolikor takih sploh poznam) komaj čaka birmo zaradi daril in denarčkov. Kaj pa ti misliš?
Kar se mene tiče, so vse te ceremonije itak brez veze, pa še stroški so s feštami.
Večini sosedov se fučka kam mi hodimo in v kaj mi verjamemo. In še bolj je vseeno meni, kaj si oni o meni mislijo in govorijo. zanimivo pa je, da v tem okolju veljamo za eno bolj spoštovanja vrednih družin, pa gre za blokovsko naslje sredi Ljubljane.
Moji otroci imajo glavo na svojem mestu, pa srce tudi. So izobraženi in imajo o stvareh izdelano mnenje, kar ga ti, ki samo kokorikaš, nikoli ne boš imel. O tvojem mnenju o moji omejenosti pa raje ne bi. si preveč odvisen od tega kar delam. Če še nisi, pa še boš.
Večini sosedov se fučka kam mi hodimo in v kaj mi verjamemo. In še bolj je vseeno meni, kaj si oni o meni mislijo in govorijo. zanimivo pa je, da v tem okolju veljamo za eno bolj spoštovanja vrednih družin, pa gre za blokovsko naslje sredi Ljubljane.
Moji otroci imajo glavo na svojem mestu, pa srce tudi. So izobraženi in imajo o stvareh izdelano mnenje, kar ga ti, ki samo kokorikaš, nikoli ne boš imel. O tvojem mnenju o moji omejenosti pa raje ne bi. si preveč odvisen od tega kar delam. Če še nisi, pa še boš.[/quote]
“haha ha” je bil sicer res neprimeren (“torej vsi rahlo omejeni?”), a tudi ti ne deluješ, kot se opisuješ (sodoben kristjan).
” kar ga ti, ki samo kokorikaš, nikoli ne boš imel. O tvojem mnenju o moji omejenosti pa raje ne bi. si preveč odvisen od tega kar delam. Če še nisi, pa še boš” – priznaj, to tudi niso “krščanske” misli.