Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko € za menjavo sklopke (kuplunge)

Koliko € za menjavo sklopke (kuplunge)

Koliko pride menjava komplet sklopke na Peugeot Partner 1,6 Hdi l. 2007?

Mehanik mi je neko čudno cifro povedal – še zdaj glava boli 🙁

Meni so za zamenjavo kompresorja klime (sem prinesla sama material) pri 14 let starem Audiju zaračunal 400 €. Boli glava, boli.

Lažem, 338 evrov, ostalo je njihov material brez kompr.

Poglej malo še ponaredke, kake so cene in pa mogoče, če gre, najdeš kje kak poškodovan avto in se premontira (za sklopke ne vem, ali gre).

Jaz sem ravno danes naročila rabljeno luč (jo je nekdo poškodoval na starem avtu 10+ brez kaska) in nova bi stala 180-190€, tole pa dobim za 30€ + poštnino 🙂

Material (nov) je cca 150€ +/- 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

300 evrčkov prštimi, tu nekje. Vse skupaj te navadno pride material x 2

Sklopka ni poceni. za Fiat punto je na pooblaščenem servisu koštalo cca 250 € (obnovljena + delo)

Veliko več kot 200 ne sme bit za tak avto.fiat bravo sklopka potisna plošča plus ležaj 180 eur z delom skupaj.

Tam okrog 250 – 300.

Za tristo mora bit kar že oreng makina.

Jaz sem pred leti za 206 dal okrog 150 eurov.

alfa 166 turbo original sklopka potisna plošča in potisni ležaj.230 eur in 50 eur montaža.

Opel Corsa, ta mesec, malo manj kot 400eur (ni uradni servis, ti so 2x dražji).

Po mojih izkušnjah ne drži. Vprašala sem tudi enega XY mehanika, ki mi je naračunal točno toliko, kot na pooblaščenem servisu, tako da sem potem raje peljala kar na tega.

Pozabil sem napisat.sklopka obnova potisne plošče in lamele z novim ležajem vse skupaj 70 eur.je pa enakovredna novi.zato ne nasedajte na 400eur.

In kaj si delala da si sklopko uničila?

Po mojih izkušnjah ne drži. Vprašala sem tudi enega XY mehanika, ki mi je naračunal točno toliko, kot na pooblaščenem servisu, tako da sem potem raje peljala kar na tega.[/quote]

Meni so na uradnem servisu za moj avto rekli nekje okoli 700eur.

Verjtno ti je crnil dvomasni vztrajnik. Ko se tega menja se ponavadi se sklopko, potisno plosco in lezaj. To zna biti drago. Pozanimaj se, ali za tvoj avto obstaja navaden vztrajnik in potem tega namontiraj. Bo bistveno ceneje, a tudi vibracij ne bo pazno vec…

vstran od uradnih servisov.

Od kod si? Vem za super mehanika, ki je zelo ugoden.

New Report

Close