Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Koliko eurov prihranite na mesec?

Koliko eurov prihranite na mesec?

Vprašanje v naslovu. Hvala.

0, ne znam šparat, pa tudi če bi znala, bi trenutno mogla čarat :/

50 … jih dam kar pri penziji v eno štumfo :)))

200 €. Imam na trajniku, da takoj ob plači izginejo na varčevalni račun.
Česar nimaš, na moreš zapravit.

Podobno kot zlatolaska… takoj ob plači jih dam na varčevalni račun, če nimam nobenih napovedanih večjih izdatkov 500, sicer 250 – 300. Z ostankom razpolagam in normalno živim (najemnina, hrana, položnice, cunje, zabava).

Nič.

Včasih sem v minusu, včasih tudi 2000

od 300 do 1500:)

Z minimalno plačo ne prišparam nič, zgolj preživim. Kar pa dodatno zaslužim, pa, če ni nepredvidenih izdatkov, skušam prišparati za dopust.

pri nas je tako da sma oba zaposlena in v bistvu živimo z eno plačo mojo, od moža plačo v celoti prišparamo, tako da v bistvu živimo z 800e na mesec smo pa 4 članska familija.je pa res da nam mesa ni potrebno kupovati, pa poleti zelenjave v veliki večini ne tako da se da preživet

Celotno ženino pokojnino.
Živiva z mojo plačo.

O kakšni plači pa je govora, da lahko 1500€ prihraniš? Veliko kje dva niti ne zaslužita toliko … Tema bi bila mnogo bolj poštena in objektivna, če bi poznali oba podatka, pa morda še višino kredita za stanovanje ali znesek najemnine. Tako pa mešamo ne samo jabolka in hruške, še marsikaj drugega je vmes …

Prišparamo nekje 40% obeh plač. Zelo različno po mesecih; kadar je treba registrirat avto, ali gremo na dopust manj, v ostalih mesecih več.

500 eur

Ma lažeš,a si Senica:)))

Vsi lažete sedaj ali pa lažete v svojih postih. Največ postov je, da nimate za preživetje, sedaj pa kar na enkrat prišparate na veliko?????????????????????

Monovci so lažnivci vsaj tak imam jaz občutek.

heheh,,,,te objave so pa dobre.;))))
samo res zakaj ne navedete koliko zaslužite,pa bodisi živite sam ali s partnerjem???
glede na vaše prihranke, imate zelo visoke plače…..čez 1000eur, da si lahko privoščite tako privarčevana sredstva…..torej tukaj gor pišete samo bogatuni;((

Zasluzim v povprecju 2400 eur neto na mesec,stroskov brez kredita za hiso mam za 1000 eur (avto,zavarovanja,250 eur telefona….)
V vecini primerov ne dam na stran skoraj nic,za to zena skrbi,sem mnenja,da treba uzivat dokler lahko.
Skupaj z zeno pa presparava enih 7000 eur na leto + mam trajnik na sina na keterem se nabira lepa vsota
Uzivam dokler lahko,jutri je nov dan…

Pozdravljeni,

po odbitku hipotekarnega kredita, mi ostane 600 €. Ko pokrijem položnice, mi ostane 150-200€.

Imam 2 otroka.

Z možem sva se skregala, ker se je zapufal brez moje vednosti, preko mere. In ker mi je lagal. Ločena nisva. Dodatkov nimam nobenih. Nobene položnice znižane.

Živim, težko, a se da. Sicer mi to stanje para živce.

Prišparati ne morem niti centa. Z regresom gremo na morje. Z dohodnino plačam zavarovanje avta.

Če hočete verjemite, če pa ne, pa ne.

Upam, da bo zdravje in služba.Oziroma, služba in zdravje.

lp,Karmen

Laž ima kratke noge…še posebej dobra je ta, da večinoma dohodnino plačamo državi, gospa Karmen pa jo očitno dobi….

Poglejmo kaj je gospa Karmen izjavila pred nekaj meseci :

Glede na višino kredita, bi se težko deklarirali za reveža, kajne?

Glede na ostanek pa čisto lahko….kajne?

Seveda si revica, samo moraš name (ali na koga drugega) prepisati nepremičnino.

Žalostno kako se nakateri delajo norca iz drugih po forumu…primer je podoben našem znanemu politku “krožniku”.

Odlična ideja, sploh mi ni prišlo na misel, da to lahko naredim.

Si za?

Aja, pa še s podpisom moraš prevzeti vse moje kredite, boš? Samo ta malenkost.

🙂

Ni problema, prevzamem tvoje nepremičnine, kredite in vse prihodke….

Se pravi maš kredit za slabih 2000 eur na mesec in si zato revež?

New Report

Close