Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Koliko eurov prihranite na mesec?

Koliko eurov prihranite na mesec?

Na mesec dam na stran od 1500€ do 2000€ (imam plačo od 2500€ – 3500€ neto). Se lepo sliši samo kaj ko sem sam, služba me itak zaposluje skor 24h/dan, pa še depresija me muči 😛

Sam,

še en nasvet: če imaš toooooooliko po tem ne boš dolgo sam, če bi le delal ‘samo’ 12 ur na dan.

🙂

P.S.:Tole je bolj nasvet za dobro voljo. Pa ubil boš še dve muhi na en mah.

lp,k

20.000 eurov letno oba z možem, smo petčlanska družina, z dobrima dvema povprečnima slovenskima plačama – če mi ne verjame, vam povem le podatek, da sva v 10 letih v hišo vložila 200.000 eurov gotovine (brez kakršnegakoli kredita), brez finančnih pomoči sorodstva, tudi varstvo oz. vrtec otrok sva vseskozi plačevala v ne ravno malih zneskih. V hiši živimo že pet let. Če imaš cilj, se vse da.

S tvojim kreditom razumem, da se moraš okoli ponujat.

Prvič: KAJ je to “dobra slovenska povprečna plača”? Ali je dobra ali je povprečna? Med tema dvema pojmoma so tisoči € razlike…
Drugič: Z dvema povprečnima plačama in pri petih članih družine je zgoraj napisano, se opravičujem, bullshit
Tretjič: en vic ti povem… Pride možakar k spovedi in pravi da je včeraj 7x sexal. Pa pravi duhovnik da ni lepo da je ženo prevaral. Možak mu odgovori, da je sexal s svojo ženo, le da se je nekomu moral pohvalit.

Prvič: KAJ je to “dobra slovenska povprečna plača”? Ali je dobra ali je povprečna? Med tema dvema pojmoma so tisoči € razlike…
Drugič: Z dvema povprečnima plačama in pri petih članih družine je zgoraj napisano, se opravičujem, bullshit
Tretjič: en vic ti povem… Pride možakar k spovedi in pravi da je včeraj 7x sexal. Pa pravi duhovnik da ni lepo da je ženo prevaral. Možak mu odgovori, da je sexal s svojo ženo, le da se je nekomu moral pohvalit.[/quote]

Jaz pa verjamem da se da. če imate 2300 eur neto skupaj prihodkov, pa vrt kjer pridelate sadje in zelenjavo pa samo en avto je 1000 eur na mesec dovolj za preživetje. mnogi živijo s pol manj na mesec.

New Report

Close