Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko imate delovne dobe?

Koliko imate delovne dobe?

Samo firbcam. Tiste, ki ne želite pa ni treba odgovoriti.

Stara sem 33 let in 11 mesecev in imam 15 let in 6mesecev delovne dobe. Narejeno pa imam 6 stopnjo. Iz tega sledi da sem zelo primerna kandidatka za v pokoj ;)))

17 let delovne dobe! Srednja sola.

11 let!!

Stara sem skoraj 39 let in imam 18 let delovne dobe. Tudi jaz imam narejeno 6 stopnjo.
Bom malo prej v penziji, kot ti!!!

PM pojma nimam ::)) se mi pa zdi, da okrog 16-17 let, pa 37 sm stara.

Pri 33 letih imam 8,5 let delovne dobe… še kar nekaj časa bom delala :-(((

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

aja stara sem pa 29.

Stara 25 let, del. dobe 6 let, VI stopnja! Če bo vse “po sreči” se drugo leto vpišem naprej!

aja…37 let…ne vec dolgo.. . 🙁

letnik 67!!!!
Waw najboljši letnik:)

Pri svojih 32-ih s srednjo šolo nekaj čez 10 let pokojninske dobe.
Še dobro, da se mi bodo še malo otroci upoštevali :o)

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

JES!!!! pa se vodnar, to so pa itak nartabolsi ludi…hihi

Jaz imam pa 17 let delovne dobe ,pa 7 st.Upam, da bom dočakala penzijo če že varčujem ::)) hehe
lp

Vodnarji? No ja se mi zdi, da smo biki vseen boljš ljudje ho, ho,ho ::))

letnik 1970, cez 14 dni bo 10 let delovne dobe

ITAK :))))

Letnik 67. delovne dobe 22. let
Kak je luštno, ko bom šla v penzion ha ha ha… :-)))

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Groza!!!
Vidim, da sem med tistimi, ki imajo najmanj let delovne dobe, pa niti nisem med najmlajšimi. Pa niti ni po moji krivdi, žal sem bila kar nekaj časa na zavodu, preden sem dobila službo.
32 let, 6 let delovne dobe, VII. stopnja izobrazbe.
Če bom penzijo dočakala, še ne vem :(((

Ce verjes!….

Doroteja, ti si šla s 15-timi v službo?! Pa sem mislila, da sem jaz šla kmalu, ko sem šla s 17-timi. No, zdaj sem se “odločila” malo prekinit tole garaštvo in sem že 8 mesecev “pofočkana na zavodu”.

Kaj se sekirate stara sem 33 sredja šola delovne dobe 7 let.Doma sem 10 let ostala zaradi otrok sploh zaradi hčere.Ker pa država tako slabo stoji sploh ne vem če bodo tisti ki delajo sploh dobili pinzjon.Vsak dan je slabše. Pa ne me obsojati ker imam razlog da sem doma imela super službo zrihtano sam delat bi morala iti pa so se načrti 5.9.99 vse spremenila in sem morala službo zavrniti.Žal je v življenju tako.Žal mi vendar nisem imela druge izbire.Kot pravijo.Po toči je prepozno zvoniti ali pa priložnost izgubljena se ne vrne nobena pa še kako drži.

Starost: 33 let
delovna doba: 12 let
Izobrazba: višja (mislim, da bo kdaj še eno stopnjo višja)

pinzjon! :)))

Strara 33 let 11 mesecev, 10 let delovne dobe, VII stopnja izobrazbe. Kje je še penzija?????

Jutri stara 36 let, imam VIII. st. izobrazbe in sem že zakorakala v 18. leto delovne dobe.

Sem bila pridna, ampak kaj ko mi pa to pri penzjonu ne bo nič pomagalo… Reševala me bosta otroka, da bom vsaj 20 mesecev lahko šla prej… In če ne bodo spremenili zakonodaje….

New Report

Close