Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko imate delovne dobe?

Koliko imate delovne dobe?

29 let, 11 let delovne dobe, 5. stopnja

IrenaK

Stara skoraj 32 let, 8,5 let delovne dobe in VIII. stopnja izobrazbe.

no, verjetno sem rekorderka v minus;(

32 let, 7. stopnja, 5 let delovne dobe. kje je še moja penzija;))

precej časa sem delalana pogodbo brez delovne knjižice), ker se mi je bolj splačalo (več so mi plačali). preden sem se zavedla, da tako ne gre v nedogled, sem bila stara 27 let.

ni blema. ko bom jaz na tem, da se upokojim, bo ziher zakon tako spremenjen, da bomo morali delat do 80. leta, tko da se sploh ne sekiram.

28let,10let delovne dobe
po naši zakonodaji penzije ne bom dočakala

Tudi jaz vodnarka, trenutno stara 34 let in 10 mesecev, delovne dobe pa čez dva tedna 11 let, VII. stopnja izobrazbe (priporoča se še kaj več – pa se mi ravno ne da …).

Satrost 27, 1 leto delovne dobe + 1 leto si moram enkrat še vpisati v knjižico, ko sem imela hčerko v času konca SŠ- oz. začetku faksa.
Jaz se nič ne sekiram, mislim, da sem bila v tem času zelo pridna. Kar se tiče pokojnine pa… bo že nekako. Če sploh dočakam. Mogoče razmišljam narobe.

1. decembra sem se po porodniški vrnila v službo, na isti dan “praznovala” 7 let delovne dobe (v istem podjetju + eno leto študentskega dela), stara pa sem bila 30 let in 11 mesecev.

stara 28 let, 7. st., delovne dobe pet let plus en drobiž… ah jaj, kje je moja penzija…

Kako je mogoče, da ima:

– nekdo pri slabih 34 letih 15 let in pol delovne dobe ter 6. stopnjo izobrazbe, ki pomeni dvoletni univerzitetni ali strokovni študij plus minimalno 6 mesecev za kolikor toliko spodobno diplomo? Potem pa kasneje pove, da je šel s 17 leti v službo?
– nekdo 36 let, 18 let delovne dobe in visoko izobrazbo (4 letni univ. študij plus diploma) oziroma, če sem prav brala, ena celo magisterij!?
-nekdo 32 let, 9 let delovne dobe in končan magisterij!?
Sploh, če upoštevamo, da študij ob delu traja dlje kot redni (tudi uradno!) in, da je v slo delež univerzitetno izobraženih cca 8{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, tukaj na starševsekm forumu pa jih je takih polovica (50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465})? Pri vsem tem ste pa še mame?! Uf, res ste bile pridne nekatere (če je povedano seveda res). Vsaka vam čast!

Dvoletnega univerzitetnega študija ni. 6.stopnja, to so višje šole, danes pa kot 6 st.šteje “ala” komercialna ali posl.sekretar, kar je daleč od uni., tako da vse je mogoče.

Jaz bom imela pa februarja 10 let delovne dobe. Ali katera ve če sem opravičena do kakšne denarne nagrade. (sem pa ves čas v istem podjetju).

Piki Miki pol si pa kozoroginja kakor jaz! Isto stare, 12 let delovne dobe, višja šola.

Jaz sem dobila nagrado za 10 let. Ne vem; ali je to odvisno od firme…?

Veseli december, pred petnajstimi leti je tak študij bil. Uradna klasifikacija izobrazbenih stopenj pa je še vedno: srednja (tudi 3+2 varianta ali trgovska akademija) je 5. stopnja, višja strokovna šola (za tiste, ki na fakse zaradi tega, ker imajo samo poklicno maturo, ne morejo) je 6. stopnja, univerzitetna izobrazba (4 letni ali več študij plus diploma) je 7. stopnja, magisterij (ta traja štiri semstre, pa ne mi zdaj o tem, kako jih je kdo naredil predčasno, ker to praktično ni mogoče, plus leto, v najboljšem primeru pol leta za magistrsko nalogo; da o nujnih objavah v tuji strokovni periodiki in zaželenem vsaj delnem študiju v tujini sploh ne govorim) in doktorat sta 8. stopnja.

Stara sem 32 let imam 12 let in 6 mesecev delovne dobe ter 5. stopnjo.
V upanju, da tudi jaz izpolnjujem pogoje za penzijo (ha,ha) .

lp mamiR

Mene pa samo zanima, kje se vpiše delovna doba v knjižico? Mislim tisto, ki ti pripada za čas porodniške, če si imel otroka v času študija.
Na CSD? Na upravni enoti?

Hvala za odgovore.

Imam 29 let, VII stopnjo izobrazbe ter 2 leti in pol delovne dobe, pa po porodniški bom morala iskat novo službo.
Uf, koliko imam še pred sabo.
Lp

41.5 let, 7 stopnja (ob delu) polnih 23 let d.d.

Ko sem šla v službo sem se že tako veselila, da bom šla pri 53 v penzijo. Jaz koza.

33 let, 14 let …kolk še??? ufffffffff!!!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

jest mam pa že 23 let, ha,ha……..

Mislim, da se rekorderka v minus jaaaaaaaz!

Februarja bom 30, takrat bom imela 18 mesecev delovne dobe. Delovnih izkušenj pa 10 let, ampak to ne šteje :(((

Groooooozno, bom delala do smrti.
T.

Ne, vodnarka. Zanemarila nekaj dni. (29.1.)

Na zavodu za zaposlovanje.

NEMOGOČE JE MOGOČE.

Pridna, to pa to!!!

S 17-timi (v šolo šla s 6,5 leti – že takrat!!!) zaključila trgovsko, potem pa ob delu popravljala “stare grehe”, torej + srednja ekonomska in višja ekonomija.

Še s trebuščkom (mesec pred rokom) sem uletavala na izpit, potem pa na porodniški zaključila diplomo.

Kar se mene tiče. In če se mene tiče, bi si dala vpisat ta leta še zraven + dva otročka, ker sem se res kar namatrala. Je blo včasih za obupat, ampak ob pomoči staršev in mojega smo uspešno zaključili.

In zaradi tega, da ne bodo moji otroci pri 30-tih zgarani od dela, jim bomo omogočili študij dokler bo možno. Jaz bi po srednji tako ali tako morala iti delat, ker ni bilo možnosti, da bi me kdo podpiral (živel in finančno podpiral)pri tem. Vsi trije otroci smo morali iti delat in pol plače mesečno prispevat v družinski proračun.

Tinkara, zal nisi rekorderka – zaenkrat se bojim, da sem to jaz. V sluzbo sem sla pri 29 letih, tako da imam pri skoraj 42 13 let delovne dobe.

New Report

Close