Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko imate posteljnine

Koliko imate posteljnine

Koliko imate posteljnine in kolikokrat jo preoblačite? Jaz preoblačim vsak teden. Imam dve flanela in osem navadnih.

Lep dan vsem.

Kdo so že tisti, ki zbirajo predmete in načine življenja ljudi? Etnologi?

Imamo je čisto preveč. Priznam, da je to ena stvar, na katero sem “mahnjena” in res uživam v lepih posteljninah…

Pol še pride problem, ker širša rodbina to ve in jo dobim še za darila :))

5 kompletov.

Jaz 3 komplete, uporabljam večinoma enega, unadva sta za rezervo, če zbolimo in da se ne bi tako hitro opralo in posušilo. Ne da se mi to vsakič, ko preoblečem zlagat v omaro, mi je hitreje da sam oblečem nazaj.

Imava 3 komplete, to nama zadostoje. Sin ima vec kompletov, pa sem mogla poleti nekatere preprati, ker so samo lezali v omari, uporablja tako ene dve.  Brez veze jih imeti vec, vsaj pri nas doma. Tudi rjuhe imam samo 3, dovolj.

Preoblačim na ca. 10 dni, imam pa 3 komplete 🙂

Reducirala ob raznih zbiralnih akcijah na nujno potrebno. Z leti pride pri nekaterih zavedanje, da predmeti obremenjujejo. Razen tistih, ki človeku res veliko pomenijo.

Za 3 nuklearne zime

Ce je to  vse, kar vas zanima,  vam lahko dam eno na gobec avtor..

Za vsakega ljubimca po en zimski in en letni komplet. Pa enih deset kompletov v rezervi, če uleti kaka sveža roba..

Problem imam, ko se gremo grupnega, ker moram potem dati tri ali štiri komplete hkrati na posteljo…😉

Imam letnega in zimskega. Menjam ob solsticiju.

vsaka ženska ko pride ima svoj komplet s sabo. Jaz pa imam eno za čez zimo in eno posteljnino za skozi poletje.

Mislim, da imam dva poletna kompleta in dva zimska ter enega prehodnega. Menjam po potrebi.

Imava 7-8 kompletov. Flanele nobene, vse so bombaž in bombažni saten. Pač pogledam da kupim kvaliteto in je potem za dalj časa. Menjam jih na 1 teden.

Podobno imata otroka.

3 kompleti za vsak slučaj. realno gledano bi 2 zadoščala,

New Report

Close