Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko imate prosto za praznike?

Koliko imate prosto za praznike?

Cel naslednji teden? Koristite dopust letošnji, lanski, predlanski, morda vam je ostalo kaj dopusta še iz 90 let? Ali ste morda že kar na dopustu?

Na žalost imam prosto ker sem na negi :-(, sicer pa bi delali – brez mostov ali mostičkov.
lp

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

Končno sem po dolgih letih celotne praznike na dopustu. Gremo pa na morje. Že komaj čakam.,

Delamo 🙁 Dopusta še dovolj za koristit, ampak šef ne da.

Toliko, da bomo doma skupaj celih 10 dni, ob tem pa porabili 3 dni dopusta, otrok pa bo izkoristil 3 dni svojega šolskega “dopusta”. Dobro se sliši, še boljše bo pa to uživati.
Lep pozdrav vsem, ki ste že na dopustu, tistim, ki odhajate za kakšen dan in tistim, ki boste kot jaz doma 10 dni.

LP Maja

Lep pozdrav !

jaz bom delala:) lahko bi imela dopust vendar bi se potem pošteno poznalo na mojem izplačilu “plače”:) Rajši delam kakšen dan več in s tem pridobim 7.000SIT na dan:) , če ne bi šla delat, ni denrja za titi dan. Študentje pač:)

Jst bom delala, po praznikh pa bom 2 dni na dopustu-lanskemu. Tako bom skupaj z vikendom 4 dni doma.

lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

New Report

Close