Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko imate trenutno na računu?

Koliko imate trenutno na računu?

25.11. Je.  koliko vam je še ostalo do plače denarja na TRR??

Premalo

300€+

Okoli 100€

300 eur

😂😂😂😂…a bi moglo kaj gor bit🙈….nekaj malo, niti omembe vredno🤦

Po vseh plačanih položnicah, kreditih,….ena velika žalost.

Vedno imam na računu okrog 100,00 EUR, ob plači vse dvignem in ‘poslujem’ samo z gotovino.

Vsak mesec pride cca 2.200 € (neto seveda). Trenutno sem pred malo večjim nakupom, zato se stanje na računu začne s številko “3”, sledijo pa še 3 druge številke.

A ni nobenega, ki bi se ga splačalo oropat? Avtor že zbira IP-je, sedaj še samo išče žrtve. 🙂

Običajno poberem listke, ki ležijo ob bankomatu in preverim stanje plebejstva: od 15 listkov je 10 v MINUSU, ostali pa med 30 in 350 eur.

In to iz radovednosti ponovim 3-4x na leto. Enako sranje.

Jeba je to.

Druga Švica ali še naprej plešite!!!

Od osamosvojitve vsako leto slabše.

Moževa plača in to, kar si na osebni račun nakažem kot oceno plače, ostajata na najinih TRR, vse ostalo tekoče plačujem iz računa dejavnosti, saj lahko kot s.p. prosto razpolagam z denarjem.

45.000

361,00 €

Jaz imam na varčevalnem računu(ima višjo obrestno mero) nekje 6 plač – ta denar imam shranjen za večje nepredvidene dogodke in bi mogel v najhujšem primeru meni in moji družini zagotoviti takojšnjo likvidnost za naslednjih 12 mesecev, tudi če bi ostali brez 0 prihodkov.

Vsi ma istem, premalo denarja ker je vse drago

Imam se 556€.

8€ pa se mal… manj kot 9.

Allahu akbar, zahvalan sam Allahu!

Katera me vzame? 😏

Spomzoruše! 😠

55.173,23

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno441, 25.11.2024 ob 20:38

25.11. Je.  koliko vam je še ostalo do plače denarja na TRR??

Nič vse sproti zaružim. Na enem 700 na drugem 1500

Tam okrog 4000. Vedno se trudim imeti 2 plači na TRR-ju. Ali vsaj eno in pol. Še nekaj prihrankov imam na varčevalnem računu.

Trenutno bi lahko oba izgubila službo in bi normalno preživeli kaki dve leti s prihranki.

Se trudim za vsaj 6 invalidskih pokojnin.

Malo več kot eno plačo še. Vedno imam vsaj za en mesec stroške pokrit v naprej na računu. Zakaj bi imela več ne razumem. Na varčevalnem je za kakšno leto preživetja. Ostalo se vlaga v različne stvari. Da ima nekdo 50k na računu kar tako, za brezveze….mislim se oproščam ampak to je res butasto. Dva jurja obresti letno čez okno meče tak minimalno.

New Report

Close