Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko imate trenutno na računu?

Koliko imate trenutno na računu?

Dovolj da lahko pustim šiht in se preživljam s prihranki. Kaj bom pa čez 14 dni pa ne vem.

-800 €

Kaj zdaj?

Dnarja nimam, mam pa tezek karakter.

Katera me vzame?

Nobena te ne bo vzela. Težki karakterji smo samski. 😁

Odgovor na objavo uporabnika
dovolj, 26.11.2024 ob 09:22

Malo več kot eno plačo še. Vedno imam vsaj za en mesec stroške pokrit v naprej na računu. Zakaj bi imela več ne razumem. Na varčevalnem je za kakšno leto preživetja. Ostalo se vlaga v različne stvari. Da ima nekdo 50k na računu kar tako, za brezveze….mislim se oproščam ampak to je res butasto. Dva jurja obresti letno čez okno meče tak minimalno.

Kje ti obrestujejo na varčevalnem računu po 4% obrestni meri?

Khm khm, 26.11.2024 ob 09:47

Nobena te ne bo vzela. Težki karakterji smo samski. 😁

DObro haj. 😅 Eto priznas, cisto drugace zgleda…

Ne pa zakompleksirana, vidis da je… ona pa pravi da ni. U tebi je kao problem… mhm…

Jaz imam na računu 120 mio€. Vsaj tako računam že na zadetek na eurojackpot, kjer je trenutno 120mio glavna nagrada.

Točno tako! Na varčevalnem računu je potrebno imeti dovolj denarja, da preživite nepričakovano krizo. Preostale viške, je potrebno nekam investirati. Samo tako, bo denar res delal za vas!

25 € do 1.12. 😩

pametno je imet vsaj 5k do 10k na računu v primeru če kaj zagusti se zgodi kakšna izredna situacija zato se okvirno drzim te cifre.

jaz tudi nimam dinero. Imam pa zlato žilo. Bi mene katera peljala pred oltar?

36.592.734.12€

Ja kaj zdej? Un ma hemeroide, jst pa mlatim… kaj je to kaj takega? A zdej boste u detajle šle?

Okoli 1200, s tem, da sem zeeelo šparala:( noro, kako je vse drago.

Prenalo, 26.11.2024 ob 12:00

Okoli 1200, s tem, da sem zeeelo šparala:( noro, kako je vse drago.

Uzimam!

Samo 5 evrov, drugo je v štunfu, pa se naj jebejo vsi, ki vtikajo svoj nos v naše- vaše prihranke, če bi lahko, bi še to brisal, kolk mam pa v roki ali žepu, pa nihče ne vidi in me ne more obdavčit ali kako drugače jebat, sem pač staromoden, te kaj pa češ,….

Tolk zarukan je lejko folk samo v Sloveniji, pa se j ….e vsi, ki tu take stvari pišete, denar in nago rit je za SKRIT, ….

Ziher je ziher, 26.11.2024 ob 10:32

Jaz imam na računu 120 mio€. Vsaj tako računam že na zadetek na eurojackpot, kjer je trenutno 120mio glavna nagrada.

Srce tudi če zadaneš….ne boš dobil toliko na račun 😀

102 pa res 😛

V lajfu si želim samo, da bi mel svoje flet, svoj avto, da ni nič na kredit ali leasing, tako svoj, ter vsaj 10 jurjev na računu, pa službo, kjer bi mel ne vem 2000 evrov plače, velik regres in maks. božičnco, pa lahk še 13. plačo. ampak ne bo šlo zgleda, nimam te sreče, tud če se pretrgam, podedovanega denarja nimam in nepremičnin, tole kar je pa sedaj cene nepremičnin in ostalih osnovnih scen pa dobr de folk ne popizdi res. Dobr de nima  mulcev. Ne rabm hodt na smučanje, enkrat na leto na morje in to je to, mi je dosti, pa mogoče na kakšno potovanje po svetu. Enkrat na par let, de mal sveta vidim, da nisem zatucan tja v glavo.

toliko, 25.11.2024 ob 21:39

Vsak mesec pride cca 2.200 € (neto seveda). Trenutno sem pred malo večjim nakupom, zato se stanje na računu začne s številko “3”, sledijo pa še 3 druge številke.

Ali tudi bruto kje nakažejo na TRR?

Peter Pan700, 26.11.2024 ob 10:44

Točno tako! Na varčevalnem računu je potrebno imeti dovolj denarja, da preživite nepričakovano krizo. Preostale viške, je potrebno nekam investirati. Samo tako, bo denar res delal za vas!

S špekulacijskimi vlaganji vedno večina izgubi denar, sicer peščica ne bi mogla obogateti zato je nagovarjanje na špekulacijsko vlaganje kaznivo dejanje.

New Report

Close