Koliko je bila največja starostna razlika vašega spolnega partnerja
10 dni nazaj, ona -20% let. Stalna partnerka. Seks the best, notri, na tabletkah.
10 dni nazaj, ona +2 leti. Obcasna partnerka. Sex okay. Spermo vedno pogoltne.
Prejsnji teden, ona mlada, -45% let. Full hud body ampak seks pa porazen. Lesena. Se prislo mi ni. Njej, kot vsem drugim je vsaj enkrat.
Prejsnji teden, se ena mlada, -40% let. Napet body in odlicen seks. Parkrat mi je prislo ven.
Dva&tri dni nazaj, ona 25% mlajsa, muslimanka, lol. Dober pester seks. Sperma po riti, trebuhu, no, zunaj pac.
Vceraj&danes&jutri&do konca tedna?, ona spet 25% mlajsa. Hud seks. Sperma notri.
Vse brez zascite. Se bo treba zresnit. Ampak to so vse good girls. 😉
-JAZ: 16 ON 54, od sošolke oči pred 5 leti. se še sedaj občasno dobiva ko mi paše sex, oz ko sem HORNY, k moj tip samo nase gleda….
-Kakšen je bil sex; Bilo je na dopustu, na morju, vsak dan sva se parkrat dobila, en sex je bil boljši od drugega-KER si je vzel čas da je tudi mene potešil!! Vrstniki so samo zase poskrbeli…. Od takrat dalje se rada dobim s starejšim, pa se občutek je drugačen…
-Kje mi je končal; največkrat v usta (to mu je bil fetiš), parkrat v rit, po telesu, in parkrat vame (v kondom seveda)
1.) Jaz bil 19, pa ona 33
2.) Jaz sem bil 29, ona 18-19.
Z mlajšo je bilo super; KER je uživala, pustila nekako da sem vodil, in nama je obema večkrat prišlo. udi ni toliko komplicirala
S starejšo NOČEM praktično več; imel jih dve.. Obe zaforstrirani, komplicirali, se sekirali za vse, in ni bilo niti malo sproščeno, in zato slab sex….
Kam končal, pri mlajši praktično povsod… Ne vem če kam ne…
Pri starejših od mene; Najbolje bi bilo da bi končal v robček… Mislim da sem s tem vse povedal…..
1.) jaz 36 ona 21
2.) pijanski fuk, ko sem delal še v gostinsktvu sem dobil enkrat eno mrtvo pijano, sem jo mahnil v skladišče, vrgel na mizo, ji slekel hlačke še predenj je dojela za kaj se gre sem se že v tadruge praznil vanjo brez kondoma, mislila pa je da sem njen fant (očkova deklica presrana od vsega, fant njen je bil tud v lokalu redna stranka) sex je bil boma,
3.) brez zaščite, na polno vanjo (baba pijana, rit prodana)