Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Koliko je bila največja starostna razlika vašega spolnega partnerja

Koliko je bila največja starostna razlika vašega spolnega partnerja

jaz sem bil star 34 ona 19, seksala sva na plaži, ponoči ob 4 zjutraj, lepo oba nabrklana od Jabijev CC, ona je bila na tabletkah

Jaz 21 ona 36 ,jaz52 ona29 Fenomenalni sex z obema. Z mlajšo še vedno.S prvo vse vanjo, mlajšo na trebuh ali po ritki.

37 letna javi se

Jaz sem imela dolgo fanta mlajšega 3 leta od sebe. Ker me je varal sva se razšla. Sedaj imam v postelji ljubimca starega 47 let in ga ne menjam! Ni ga čez dobrega moškega v srednjih letih. Pozoren, nežen, zapeljiv. Sedaj vem zakaj nekatere norijo za Richard Gearom in George Cloonijem. Dobro vino se ne postara, ampak oplemeniti. Ne menjam!

Mene je pa kar sram priznati. Ko sem bila na kubi z kolegico, sem po mnogih Cuba Libretih plesala z nekim nemškim turistom, star je bil 56 let. jaz sem bila takrat stara 26-27, in se je ob 3h zjutraj kavalirsko ponudil da me bo pospremil do hotela, no uglavnem, začela sva se lupčkat, in sva seksala na plaži. seksala sva brez kondoma – zelo neodgovorno, spermo je pa izbrizgal v mivko

evo
včeraj sem kersnil 20 letnico, jaz sem 33 (brez kondoma)

sem pa pri 31 kresnil 44 letnico. (brez kondoma)

dvajset letnica je bila fulll dobra, vse je stalo kot je treba 😉

no pri meni je bilo takole:

ko sem bil študent sem skakal za starejšimi damami no ujel sem tri

jaz 20, ona 41, lasnica stanovanja v katerem smo živeli med študijem.
hm recimo da ni bila najbolje sproščena, bilo jo je strah da kdo izve zato seks povprečen
z kondom, spustil na bužija

jaz 20, ona 39, mentorica v podjetju kjer sem delal prakso.
če po resnici povem še danes se mi lušta takšnega seksa divji seks mmmmmmmm
z kondomom, spustil povsod razen v luknjico

jaz 23, ona 51, od trenerja žena
zlo postavna ženska super seks, sprobala celo kamasutro
brez kondoma, končal vedno v njej.

potem se je začel lov na mlajše

jaz 25, ona 17, sestra od frenda
bil sem njen prvi zato sma nežno in počasi
brez kondoma, v usta

jaz 27, ona 18, punca iz diska
oba okajena, seksala k nora na wc-ju

no to bi bilo to čeprav imam zdaj 5 let mlajšo partnerko, ne bom rekel da se mi ne zlušta tu pa tam kakšne hude nad 40 let.

Nevem točno koliko sma bila stara ampak razlika je bila 4 leta. Ona starejša od mene. Bili smo na taborjenju,kar zgodilo se je, prišlo mi je not – panika , pove da je tablete end of story…

1.) Js 15,on 27
2.) ja ni blo slabo…bi lahko rekla da kr odlicno no..;)
3.) brez kondoma…sperma po trebuhu

jaz 27 let / poročen

ona 44 / “sveže” ločena > sodelavka

……………………………………………..
razlika jaz + 17 let

Jaz 3 tedne do 28. rojstnega dneva, ona 35, uporabljen kondom. Dol sva se dala pod zaplato dreves.

Se strinjam 😉

1) jaz 18, on 28 (oz jaz sedaj 21 on pa 31 saj sva v razmerju)
2) sex ODLIČEN, nisem si mislila da lahko doživim toliko orgazmov med enim odnosom, saj sem prej komaj da doživela enega
3)z kondomom, brez. V mene, na mene, po meni

a.) jaz 23 on 37
b.)nebeško, noro, nepozabno…
c.) vedno brez zaščite….sperma vsepovsod samo “tam” ne…

10let sva se dobivala, oba poročena. Sedaj nisva več intimna, sva pa dobra prijatelja, ne zamenjam ga za nič na svetu!!

Jaz sem pa bila 24 sodelavec moj pa je bil 47. Vrstniki se niso brigali toliko zame, ker sem močnejše postave. On je poročen. Spomnim se kot da je bilo včeraj. Bila sva zvečer v firmi, šla sem v arhiv, prišel je za menoj, zagrabil me je za boke, in se počasi čez obleke začel riniti in me z prsti rajcati čez obleko, ni bilo 2 min že sva sexala kot dva zajca. Zaščite nisva uporabljala nobene, spermo večinoma vame, je pa imel vazektomijo.

20 let, dobra izkušnja, a kondomom seveda

1.) Jaz 17 ona 12
2.) povprečen
3.) Brez zaščite, v usta

1.) Jaz sem bil takrat 26 let (samski) ona pa 35 let ( sveže ločena)
2.) tako, tako … ni bila sproščena, to sem ugotovil kasneje, tudi ne preveč živahna v postelji
3.) brez kondoma, odvisno od situacije …

1. Razlika 14 let (jaz 40 ona 54)
2. Prekleto dober
3. S kondomom, v kondom, po telesu, v usta, …

Bilo je lani, spoznala sva se preko oglasa. Ona že več kot deset let ločena, jaz na koruzi. V oglas je napisala da jih ima 45, toliko jih je tudi kazala in glede let nisem drezal vanjo, ker je tudi hudičevo dobro izgledala. Kasneje, po prvem sexu mi je zaupala, da jih ima 54, ampak nisem verjel niti približno. Šele, ko mi je pokazala osebno sem komaj verjel. Sem pa kar naenkrat postal bolj ponosen, vedno sem želel sexati z 10 – 20 let starejšo, takrat pa mi je uspelo, ne da bi se tega zavedal. Dobila sva se 4x, prvič sva v avtu in naravi, nato pri njej doma. Vse skupaj je trajalo približno 3 mesece. Že na prvem srečanju je povedala, da rabi človeka predvsem za sex. mogoče kakšna kavica in nič drugega. Tega sva se držala, parkrat sva se še slišala po telefonu in to je bilo to. Prenehala sva, ker se je bala, da bi se preveč navezala name. Od takrat se nisva več videla in slišala, taka je bila njena želja. Ona ni klicala, sam pa tudi nisem težil, čeprav bi še kako rad šel malo k njej.

1 jaz 33 ona 17
2 zanimivo ozko
3 brez kondoma po joškicah

1 jaz 17 ona 28
2 zanimivo drugače
3 v muco

kolega je car, on 34 ona 69 🙂

1. jaz 36, on 24
2. povprečno
3. po obrazu

1. jaz 43, on 53
2. fantastično
3. ni da ni
Od takrat samo s starejšimi. Carji 🙂

lahko vzpostaviš stik z mano.

Razlika 23 let

Jaz 40, ona 63, pred enim mesecem.

Že od nekdaj sexam samo s starejšimi in mislim, da bo tako tudi ostalo v bodoče.

Sperma v muco, usta, po telesu.

Obožujem starejše…

1. jaz 35, on 39
2. nežen seks, s kondomom, a obvadal lizanje in vedno mi je prišlo močno
3. po trebuhu, ritki

1. jaz 35, on 40
2. povprečen seks, brez kondoma, ker pa je bilo zunaj, ob reki, med grmovjem, pa vzburljivo, ker je sem in tja kdo šel mimo
3. na skalo 🙂 ja, tukaj sem bla razočarana

1. jaz 36, on 32
2. vedno divje, divje, divje, vedno brez kondoma, z njim bi kadarkoli in kjerkoli ponovila vse
3. po ritki, trebuhu, obrazu, hrbtu

1. jaz 36, on 43
2. noro dober seks, ne divji, ampak ful energije, velik dotikov, močnih prijemov, veliko menjav položajev, brez kondoma
3. po muci in trebuhu

Se dobiva za Savo v Črnučah?

New Report

Close